💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 465
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 470
Нещо май не ми се постна продължението на предния коментар, та:
Откъде сме сигурни, че нововлезлият, ще е Алекса, той беше втори- има имунитет за изгонване, а не за влизане?
Може да има пак битка, ако бият Гайтанов или Елина, автоматично новият става враг на Елица и…. Жени с Фифо сигурно песен ще са пред новия кокошарник. Ще е яко ако Куков е там. 😂😂😂

# 1 471
  • София
Илиян ми е един от най анти участници за четирите сезона. Злобен като Радостина, фукльо без покритие като Александър от сезон едно, някакви си измислени стратегии като на Туджаров а всъщност е нищо.
Предава отбора, за да играе за себе си.

# 1 472
Тръпки ме побиха от погледа на Илиян на номинациите.И тая назъбена насилена усмивка.

# 1 473
  • Sunshine state
Леля Гена викам да си ходи.

# 1 474
  • София
Играта беше подбрана баш за Мани и свекървата нямаше никакъв шанс. Но се питам, ако Вики не беше спасила Цецо, тия верно ли щяха да дадат и на него да балансира на гредичката!? Как ли щеше да се сгъне, милият...

# 1 475
Зависи от играта. На Куков нервите му изневеряват.

# 1 476
Въпросът е, че Синият отбор ще потъва все повече в блатото. Единствено някакъв супер сложен пъзел да дават на финал на игра. От отбор с 2-ма силни играча и много мишки само издрапване в калта ще е.

# 1 477
Яко противен Илиан, Мани покрай него и тя става неприятна.

# 1 478
Мисля, че ще вкарат Алекса при червените и ще започнат коалиции. Освен любов разбира се.
 Само те не са толкова концентрирани в това кой ще бъде номиниран засега, а в скандали. 😆

# 1 479
Готина постановка.
Виктория пусна една полу-усмивка, когато мислеше, че Илиян е на елиминация. Сега вече е без 100 гроша и с мишена на гърба. Сама си е виновна.

# 1 480
Вики защо изглежда сякаш е сменила драстично тона, с който говори на синхрона? Все едно не гледам същия човек от вчера

# 1 481
  • Другата България
Погледът на Илиян е уау!
Като психопат е.
И усмивката му е брутално ехидна, озъбен по-скоро.
А мотивите му след завръщането са....

# 1 482
  • Sunshine state
Много противен тоя Илиян.. Направо като изкаран от филм на Хичкок като се ухили. 😝

# 1 483
Пффф ще пращат 2-ма на битка, Елица не може да не се покаже колко е щастлива

# 1 484
  • София
Оф, айде, загряваме за Алекса.

Общи условия

Активация на акаунт