💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 295
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 545
Куков като говори звучи като напушен 😂

# 1 546
Много великодушен е Куков, но аз не съм Simple Smile съжалявам, че селския остава.

# 1 547
Генчо във всеки случай не беше по-добър, психиката на Куков му изневери

# 1 548
Каква драма... Алекса и Елица след толкова мъки - заедно, натам вървим. То индийски сериал. Цецо да беше сменен от по-силен състезател, играта щеше да е по-готина. И сега какво - сълзи и сополи, два отбора един срещу друг, дори и да се разредят сините, ако поизгонят силните момчета от резервите, ще останат Веска или както се казваше там, в най-добрия случай - приятелката на световнонеизвестния Боби. Е, голям сезон! Съжалявам, лично мнение, но това е пародия и наистина язък, че си изгубих времето с тази боза.

# 1 549
Хубави думи на Куков
Да..стана ми мъчно!

# 1 550
  • София
И отговорът му беше нагласен.

# 1 551
  • Варна
Аз си мисля, че беше много нагласено.

Възможно е.

Хайде сега да влезе Гайтанов на мястото на Куков. Simple Smile

# 1 552
Сега стискам палци на Гайтанов във вторник, с двете ръце и двата крака ще стискам.

# 1 553
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Радвам се,че Куков си тръгва. Добро момче,но скандалджия и тези обиди ми дойдоха накрая в повече.

Искам Алекса при Червените,но и Гайтанов да е,пак нямам против. И двамата са ми много симпатични,особено Гайтанов.

# 1 554
Все си мисля, че ако реша да вляза в тая игра, дори като пъзелист, пък ще гледам няколко месеца да се стегна малко физически, да не се излагам толкова в игрите. Касим може да реди пъзели и на тая кълка лежи, в останалите компоненти е много зле.

# 1 555
  • София
И аз стискам палци на Гайтанов, но съм сигурна как ще го посрещне Елица, точно както посрещна Зорница - "А вместо теб сега можеше да е Алекса тук". Rolling Eyes

# 1 556
  • София
Ако Алекса дойде в техния екип, тя ще е втората на мушката, след джуката. Защото двама души е много силна коалиция.

# 1 557
Ако Алекса дойде в техния екип, тя ще е втората на мушката, след джуката. Защото двама души е много силна коалиция.
Дали? Дано само не започнат да ни натякват, че тя е олимпийски медалист.. как ще посмеят да я номинират..

# 1 558
На мен пък това съсредоточаване около желанията на Елица, ми е крайно неприятно. Алекса е добряк, но е за самия него по- добре да влезне в синьото племе, за да докаже себе си. Той ми изглежда като човек, който отстъпва много, особено на Елица. Но има голямо его и достойнство, като всеки добър спортист. С червените, в сянката на Елица, няма да постигне нищо. Като цяло и това е най-мудното племе, основно се коментират жълтите и сините.
Гайтанов много харесвам, него искам да влезне, но от друга страна  да е нарочван и гледан накриво като Филип, при положение, че досега е бил резерва, също не заслужава. Той е сякаш мълчалив и отстъпващ,  за какво ще се пребори там, ще е част от пейзажа.

# 1 559
  • Варна
И аз ще стискам всички възможни палци вторник, но малката булка ще получи Алекса и явно ще ревем дружно всички! Куков вместо да плетеше макрамето, да беше прекопал пясъка, все щеше да намери фунийки.

Общи условия

Активация на акаунт