💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 235
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Другата България
Е аз затова снощи първосигнално реших, че сглупи, после ме убедихте, че не е, а се оказва, че яко се е прецакала.

# 1 651
Е аз затова снощи първосигнално реших, че сглупи, после ме убедихте, че не е, а се оказва, че яко се е прецакала.
Аз лично винаги съм смятал, че е глупава постъпката и. И никога не съм писал обратното в темата Simple Smile

# 1 652
Ако се беше понапънал малко Илиян, нямаше да има съвет и рани, а щеше да пърха с мигли.
Гого си скъса задника да ги извлече от блатото на невежеството, Вели нямаше шанс с "жълтото",
Вики и Цецо ги прецакаха по инструкция /не, че са много силни по особени причини/.
Ако всички, те, си бяха пазили силите, защото всеки можеше да е на бойното поле?
Фейгин рева дни, защото Вики я номинира, ама се върна и се почувства по- силна.
Радвам се на "женската битка" Simple Smile  на която победиха сините. За Алекс определено се радвам.
Каквито и да са, сините са ми на сърце.
Отврат ми са отношенията на снахи, бивши, малката булка и ...
Алекса, миличкият ми опротивя, зарад нашенското момЕ.
Ама с пари се купува всичко- добре платен сериал.

# 1 653
  • Другата България
Аз лично винаги съм смятал, че е глупава постъпката и. И никога не съм писал обратното в темата Simple Smile
Да, да, не казвам, че си ти, не помня никове, то по време на предаването много се пише и хем пропускам постове, хем чета по диагонал, хем не отговарям на никой конкретно, хем пък и бързам да си кажа Joy, но е факт, че Виктория далеч не обмисли всички варианти, които биха произлезли  от номинацията на двама от “противниковия отбор“ и това да се хвърли смело в борбата да го постигне, на всяка цена и дори на тази на грошовете си. Вероятно са я гъбаркали, че ще гласуват за нея, ама и така да е, пак сметката ѝ излизаше. В случая обаче определено тримата я надхитриха, и това си пролича по изражението ѝ, когато и Илиян си дойде и се оказа, че е спасен. Аз в този отбор твърдо съм “ЗА“ нея и “АНТИ“ Илиян, Мани и Фейгин са ми абсолютно и напълно безразлични, от гледна точка на това кога ще си тръгнат, за Фейгин малко си промених мнението към по-добро, но Мани заради близостта си с Илиян ми стана по-скоро антипатична. И още по-безразлична. Цецо е безполезен, но него Вики ще си го пази до последно, Велислава изобщо не мога да я преценя, а Хари Потър вече писах, че няма да издържи още дълго, особено ако сините се окажат още една седмица на реката.

# 1 654
  • София
Добре де, има ли шанс Мани да стане капитан? Трябва да се изредят всички ли? Не виждам как Велислава и Касимов биха я избрали, ако имат малко акъл

# 1 655
Реално гласуването на сините го направи продукцията с реда на номинациите. Ако например Вики беше първа, щеше да да е по различно. Тя реално нямаше как да знае на кой колко да се даде. Не мисля, че имаше предварително договорки с на Вели и Гого. Ако имаше, нямаше да си издумка парите. Тя не беше сигурна. Гого реално си раздели гласовете и от там тръгна. Според мен Мани също избяга от отговорност, защото щеше да се справи по добре от Велислава. Все пак е културиста и с Ралица можеше и да успее.

# 1 656
Съгласен съм, че Мани трябваше да играе в играта на мястото на Велислава. Имаше по-добри шансове от Велислава да постигне добър резултат.

# 1 657
  • Буркина Фасо
Реално гласуването на сините го направи продукцията с реда на номинациите. Ако например Вики беше първа, щеше да да е по различно. Тя реално нямаше как да знае на кой колко да се даде. Не мисля, че имаше предварително договорки с на Вели и Гого. Ако имаше, нямаше да си издумка парите. Тя не беше сигурна. Гого реално си раздели гласовете и от там тръгна. Според мен Мани също избяга от отговорност, защото щеше да се справи по добре от Велислава. Все пак е културиста и с Ралица можеше и да успее.
така е , защото няма правила на гласуване.
може би първо трябва да започват капитана и някой придобил право на 2-3 гласа. или пък те да са последни.

# 1 658
  • София
Не знам дали има смисъл да коментирам последните два епизода, тъй като не успях да ги гледам на живо (технически този в четвъртък го гледах и тогава, но почти без звук, защото имах гости), и всичко вече е изкоментирано, но ще спомена по-различните неща, които ми направиха впечатление в последните два епизода на предаването.

Битката в четвъртък не ми хареса особено, дори без да чуя условията и да гледам внимателно, едва при сблъсъка на втората двойка осъзнах целта. Sweat Smile Това "надъхване" от страна на Велислава -  изключително досадно, по време на всички битки, но тук "заблестя" с нова сила. Освен това май отново беше приела ролята на капитан, сливат ми се двете гледания на епизодите, но мисля, че преди началото на битката тя даваше инструкции на племето. Гого се отличи с победите във всичките свои дуели. Старая да се въздържам от гръмки заключения като "това е най-комплексният състезател" на толкова ранен етап, но ми се струва, че Гого вероятно е въпросният състезател този сезон. И да, има участници, които може да са по-добри от него в даден компонент, но няма компонент, в който той не е добър, като че ли, предполагам, че и с логически пъзели би се справил по-добре от част от участниците. В тази връзка, в анкетата гласувах за Валери, Гого и Илиян. Реацкията на Гого при победоносното завръщане на Илиян и Мани ми се стори искрена, затова съм склонна да вярвам, че няма по принцип да гласува заедно с Виктория и Цветан, с които няма нищо общо. Виктория поне с право се "изненада" от номинацията си миналата седмица, защото не беше провалила племето в дадена битка, нито пък беше показала отношението, което показа впоследствие. Изненадата на Цветан от това, че тази седмица племето го номинира с аргумента, че е бавен и не се справя с редица елементи, за мен е мистерия. Това са факти.

Преди битката в четвъртък Михаела подхвана разговора за гласовете и коалициите при потенциален съвет на "Безстрашните" още със ставането, струва ми се, че тя е деен и равнопоставен участник в коалицията на жените, въпреки разпространеното мнение, че те са манипулирани. Всеки един от членовете на това племе, освен може би Лефтеров, е показал, че има способността да мисли "за себе си". Хареса ми и ясно заявената позиция на Мирела, която веднага си е дала сметка за опитите за приобщаването ѝ от страна на мъжете и отказва да им се поддаде. С какво би я бенефицирало да бъде на дъното на тяхната коалиция?

Жалко, че Куков си тръгва, не ми беше приятна загубата му, както и самата игра, защото от един определен момент трасето се минаваше само от един състезател и краят стана предизвестен. Хубави прощални думи, бих добавила и искрени. Дребнаво отношение от страна на неговия противник, който отказа да му стисне ръката в началото на битката, а след края реши да преброи плюсовете и минусите на това дали да я стисне , преди да вземе крайното си решение.

Елица прояви липса на всякакъв такт и дори на логическо мислене, когато каза на двамата номинирани, че хубавото на това, че единият ще си отиде, е че се открива нова възможност приятелят ѝ да влезе в племето. Многократно е коментирано в темата, но реших и аз да го отбележа. Bowtie И последно: много лош монтаж на всичко, което се отнася до "Резервите", не виждаме нищо от тях и е трудно да изградим мнение и дори интерес към някого от тях.

# 1 659
Най-готино би било гласуването да е тайно. Така и стратегиите ще са по интересни и непредвидими.

# 1 660
Да, и при резервите има драма. Какво мислите, при победа на един от двамата мъже жените ще намажат ли ските на втория ? Ще е интересен въпрос, но само ако втория в играта няма имунитет или втора завърши една от жените.

# 1 661
Реално още колко човека от резервите ще влязат? Двама ли? За първи път гледам предаването и не съм много наясно

# 1 662
  • Sofia
Двама,да.

# 1 663
  • пустинен пъпеш
[quote
да разбера как се случи това с Куков. Той на първото минаване изтегли табелка с координати (1-16 и 4-18), а на второто (4-11 и 8-16). Вярно е, че се позабави на второто минаване но се оказа че правилно е положил въжетата . Само че трябваше да са малко по опънати, особено това между 4 и 11. Реално копа на 10-15 см встрани. И после всичко се обърка. Заради повтарящите се числа, явно той не запомни коя е новата плочка, започна да гледа и старата.
[/quote]
Дали не прозира намеса на Продукцията чрез умишлена подредба на едно и също число (4) в две последователни табелки.
В табелките на Генчо имаше ли повтарящи се числа?

# 1 664
Гледам промото за битката в понеделник .Прескачане на дървената стена от мин.година ,която Мани не успя сама ,че дойдоха нейните съотборници да я подпират Sweat Smile   Касим тук просто не го виждам.Той сигурно и затова ще плаче .

Общи условия

Активация на акаунт