💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 286
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 90
Много търпеливи тия сините. Ако някой ми ми крещи така като Виктория по време на вечеря, най-малкото ще му кресна обратно. Отвратителна жена. Дори има шанс да ме отблъсне от предаването.

# 91
Много търпеливи тия сините. Ако някой ми ми крещи така като Виктория по време на вечеря, най-малкото ще му кресна обратно. Отвратителна жена. Дори има шанс да ме отблъсне от предаването.
и аз така, много на важна се прави

# 92
Като видя някой да се държи като Илиянчо, няма как да го харесвам. Това, че не харесвам Илиян означава, че не харесвам Илиян. Дали е по сценарий или не, но получи, играе или отвътре му идва ролята на момче, което се чувства момиче.
Не харесвам изобщо и мрънкащите му асистентки.

# 93
Куков като го видя и ми става смешно, въобще не мога да го приема сериозно вече. Искам Безстрашните на рекичката.

# 94
Аз лично крещене не видях, може би малко по-емоционално и на леко повишени децибели, но в никакъв случай викане и крещене. Но е факт, нямаше особена полза от разговора им. Виктория остана неразбрана основно заради начина си на общуване. Хареса ми Мани на масата - има си позиция и си я отстоява.

За съжаление сините вече не са племето от първата седмица, има пукнатина между тях,която ако допуснат да се разшири ще ги счупи на две. И при условие, че предстои водна битка, а Виктория излезе предпоследна от водата в битката за намиране на място в племената очаквам след битката зза територия да има още реплики между нея и Илиян.

# 95
  • София
И аз не разбирам защо Виктория въобще се разправя... аз лично дори не бих повдигнала въпроса, а просто ще си направя заключенията.
И все пак предпочитам директен сблъсък, отколкото мазен лъжец да интригантсва и то от ден 2-ри. Намирам и, че е адски тъпо да изгониш силен играч в началото и да отслабиш племето. В чий интерес е това?

# 96
Хахахаах ще почина, какво листенце са лепнали на лаптопа Grinning

# 97
Илина ги подреди добре
И естествено Жени ще се изкаже. Гузен не гонен бяга

# 98
  • София
Жени е голяма мазнярка и дървен философ.

# 99
  • София
Много се смях със сините, бяха ми като строга госпожа и притеснени ученици, които гледат да се измъкнат от наказания. В тази връзка не ми хареса (отново) Илиянчо, лъже, маже, върти и усуква. Мани добре говори спокойно, Алекс пък какво мрънка, че я подценявали, то какво да ѝ оценят в игрите...
Цецо с какъв захласнат поглед се беше заплеснал по Виктория, също много се смях.

# 100
Айде изкараха Фифо женомразец Sweat Smile Тази хубавата мома ,забравих и името от жълтите,и тя много кухо парче ще излезне.Язък за красотата и Smile

# 101
  • София
Много единен избор на тези от реката.Като наговорени.

# 102
Трън в очите на Жени е Фифо, значи. Тука са стратегии и прочие и да знаете, коалиция няма!

# 103
Лефтеров ме изненада, излиза от "стратегията" на Джаферович

# 104
Лефтеров даде глас за Фифо, според мен грешен ход на този етап на играта и при условие, че за Валери имаше вече три гласа и беше ясно решението на жените.

Иначе хубава Капитанска битка - Генчо, Гого и Валери.
Дано не им дадат да редят кубчета, има потенциал за зрелищна игра.

Едит - грешка в имената, прекръстил съм Валери на Виктор Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:51 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт