💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 289
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 330
На промото резервите ми изглеждаха не като бедстващи и гладни. Даже грим имаха, според мен.

# 331
  • София
Сигурно стоят в някой хотел и чакат да ги включат в играта. Laughing

# 332
Елица така я прехвалват и й определят далечно бъдеще, че си мисля, че е на базата на бъдещ спойлер.
Малко ,,сексизъм”: Дори и Филип да не обича да губи от жена, не виждам нищо странно и лошо в това, ще ме прощават феминистките, но Евгения търси под вола теле. Предполагам почти всеки мъж е така, а и чисто физиологично,  на физиката на жените е отредено да отстъпва на мъжката за сметка на други преимущества, които женският пол има.
Това не е сексистко. Просто Жени газ пикае, за да го очерни, не й се получава. По- добър е от всички и това е. Аз харесвам Валери също, но ми почва да ми бледнее пред Филип малко.

# 333
Този Куков, последно на 22 ли е, или на 32, че нещо се обърках. Ако е на 32, голяма услуга му правят като го подмладяват с 10 години.
Скрит текст:

# 334
  • London

Някак ми се губи изненадата да ги вкарват един по един. Например ако отпадат само жълти в един момент ще бъдат отново пълен брой участници и то доста по силни.
И така да е по този начин ще е по-интересно поне за мен.

# 335
  • Дубай
Дали довечера няма да вкарат в трите отбора по един човек от резервите. А капитаните, според мястото си в играта ще избират от тях.
Някак ми се губи изненадата да ги вкарват един по един. Например ако отпадат само жълти в един момент ще бъдат отново пълен брой участници и то доста по силни.
Няма как да вкарат по един във всеки отбор,а само в жълтите , защото те са най-мало бройното  племе след като Илина отпадна.Ще има и съвет,който някой ще си ходи без битка.В началният пост е описано всичко,кога и как ще се случват нещата .
На 32 е Куков той си го каза снощи два,три пъти 😁

# 336
Червените са на стопанството благодарние на продукцията, тъй като въобще не беше честно, след като Куков събори ключа във водата, да им дадат наказателните 3 минути, които трябваше да са след четирите неуспешни опита на вторият играч. А и откъде Генчо знаеше, че ще е такова наказанието ако се събори ключа с пръта? Трябваше да им дадат 6х3 наказателни минути /1 за Куков, 4 за вторият играч и 1 за наказателното време/. А Куков дори уплътни времето да си доплува до лодката и да си почине. Голяма подпорка от продукцията...

Ако е жена победител на финала от сега залагам, че това ще е Михаела - за мен тя е най- най- комплексния играч. А косата ѝ е разкошна Heart

# 337
И тази година както миналата започнах със симпатии преобладаващо към жълтите.  И Филип ми е фаворит и Валери ми е фаворит и Михаела ми е фаворит.  Левтеров е сладур и Мирела е сладур.

Гласувайте за качеството на епизод  8:
https://www.surveymonkey.com/r/5ZYWPSR

# 338
Улавям се, че малко бъркам синия и жълтия отбор кой в кой беше.
Интересно, ако съберат Вики и Куко на едно място какво ще се случи. И двамата са страшни нерваци.
Тъпо ми е, че наричат Цецо Гъливер, защото това показва слабо познание на произведението, от което е героят. Все пак Гъливер е "великан" само в страната на лилипутите ( само една от страните, в които пътешества), но иначе си е нормален човек. Даже има и пътешествие в страната на великаните, където пък е точно обратното положение, така че Гъливер за мен не е никак уместен прякор за този гигант.

# 339
  • София
Нищо не сте казали за сръбския екстерминатор, убиеца на бръмбари Wink
Поне няма да е безработен след предаването, сигурно са го затрупани с оферти от фирмите за дезинсекция  Grinning

# 340
Ето още една прилика на тазгодишен участник с известна личност:

# 341
  • Пловдив
Цецо е много тромав. Изобщо не виждам в кой момент ще е полезен за племето.

# 342
За Цецо и Вики- никой, който няма тяхната телесна конструкция не може да разбере, че на толкова едри хора не им е лесно в нищо. Светът не е приспособен  за тях- представете си Цецо в самолет. Всичко се натоварва в пъти повече от другите хора- стави, мускули, кръвообращение. Екзотично е да го гледаме, но скоро ще трябва да се разделим, освен ако продукцията не е решила друго. Гого и Филип ми се виждат най-силни конкуренти за финал, но като нищо могат да им скроят номер. Дано се удържат. Малко са ми смешни саморекламите на боркинята, как е добра  във всичко. Но нека. Фейгин също доста се хвърли този път в битката. Единственият нечестен момент беше с това как се засука въжето на червените и какво решение намериха- с прът и мижаво наказание. Просто трябваше да продължи да скача друг, или червените да паднат. Но нямаше да могат да издържат втора седмица на реката, а английския кралски двор на Илиан и Мани да се окаже в своя оазис при комарите.

# 343
  • София
Пуснах нова анкета!

Страхотна битка! Искам колкото се може повече изцяло морски битки. Колко жалко, че в предните сезони нямаше такива, особено в първия... Но и този сезон с изключение на Пухи няма удавници. Да, има бавни плувци, но не и трагедии както в предните три сезона.
Фифо за пореден път демонстрира завидна издръжливост и браво, че Жени преглътна егото си и го призна на плажа пред всички. Дали това обаче ще попречи на евентуалното изпращане на Филип за пореден път на Арената? Съмнявам се, но ще видим...
Браво и на Валери, който мина много бързо, а и от втория опит взе ключа. После в тандем с Фифо бяха страхотни при тегленето на лодката.
Да похваля още Гого, който мина като нинджа по препятствията и единствен взе ключа от първия опит. Но ми направи впечатление, че самото плуване не му е най-силната страна.
Георги разбира се беше като акула във водата. Мисля, че неговото време беше най-бързото от всички, но и Фифо леко се пазеше, защото искаше да си разпредели правилно силите. После при дърпането на лодката, Георги и Зорница все едно я влачеха по пясъка, така добре се бяха синхронизирали в плуването.
Добре мина и Илиян. Ако го подценят ще сгрешат. Скрита лимонка е.
От жените най-добре минаха Михаела и Зорница. Прави ми впечатление, че Жени си е бавна във водата и защо не плува кроул? Странно... Справя се, не е бавна в истинския смисъл на думата, но като за нея и нейната заявка не е добре това което показва. Алекс отново изненада приятно. Дори Мирослава се справи прилично. Общо взето нямаше издънки при жените, освен Мани на кулата.
Докато при мъжете Цецо и Куков бяха трагикомични, като Цецо все пак има извинение заради ръста си. Има ли битка за издържливост и ловкост, Цецо винаги ще бави много Супергероите. Да видим сега дали Вики ще номинира по представяне в игрите, хаха. Защо ли се съмнявам...
Груба грешка в тактиката на жълтите да оставят жена на последния пост и то по-нисичката Мирела. Ако трябваше да е жена (за да могат малко повече да починат мъжете преди тегленто на лодката), то трябваше да е Михаела или Ралица, по-скоро Михаела. Макар че за жена си беше трудно. Трябаше да е Фифо или Валери.
На пъзела едно голямо браво на Елица. Да, червените имаха преднина, но тя не беше голяма. Може би очаквах малко повече от Касим, но не става всеки път този номер. Направи ми впечатление, че отново беше припрян и добре, че Вики имаше адекватно участие до него, за разлика от Пухчо, който беше зрител отблизо на тази битка.

Извън играта, Виктория се изложи според мен. На вечерята Мани и Илиян я затапиха отвсякъде. Освен да повишава тон и да се кара, по друг начин словесен спор не може да печели явно.
Дано Гого, Касим и Велислава усетят, че волейболистите пречат на отбора, там е проблема. Това са слабите звезна, единия в игрите, а другата психологически извън игрите ги напряга. Виждам по лицата им, че са изтормозени, а това няма как да не влияе и в игрите, защото всичко тръгва от главата!

Куков е един голям въздух под налягане. Трагичен в битките, а също и карък, но вместо да сведе глава, той се перчи. Почти сигурен пътник е според мен. Въпросът е, кой ще е втория номиниран (ако има съвет за червения отбор)?

Много ми е любопитно и при жълтите. Но си мисля, че за тях тази седмица съвет няма да има, да видим...
Ако все пак се стигне до такъв, то ще изпратят ли отново Филип? Ще е прекалено вече! А и в задачата се пита кой ще е втори номиниран? Мирела или Лефтеров?

# 344
Това прехласване по Елица и от бивши играчи направо ми звучи като  бъдещ спойлер. Защото честно-казано, не виждам нищо особено дотук.

Общи условия

Активация на акаунт