💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 136
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 435
  • София
по-интересното от отговори на Зорница
От 4 годишна се занимава с плуване
Отслабнала е между 6 и 7 кг. за престоя си във формата
Познава се с Георги (нормално, покрай плуването)
Лични фаворити в играта са и: Михаела, Алекс, Гого, Валери и Фифо (интересно, не е споменала Георги)

Айде и Чакалов стана ютюбър.
Абе хора стига с тези двучасови подкастове. Макс 1 час. Кой ще гледа 3 часа, чооовееееекккккк

Фифо и Илина

# 436
Нормално е след като Цецо веднага залюби Виктория и се отделиха двамката от другите (все някъде заедно, и никак не отразяват останалите( да се заформи фронт срещу тях , от хората които се чувстват пренебрегнати. Против съм всякакви двойки либовни във форматите, на този принцип скоро ще се обърна и срещу едни от  сегашните ми любимци по отделно - Елица и Алекса.
Тъпо е да се набедяват Мани , Илиян и Фейгин за мишки и слабаци и коалиция от такива, защото и другият отбор не са-по за свяст от тях. Вместо да гледа във очите и да разбира без да пита, възлюблената, Капитанът Цецо трябваше да събере отбора и да изговорят някаква стратегия .
Илиян си е идеален за модел - манекен . Нямам претенции към закачалките за дрехи как точно ще иглеждат , не е мой тип ,но е далеч от грозен. Поведението му колкото и да не ми допада е по-поносимо от това на Бясната Бараба.
Ако Виктория си удържи на думата и номинира този, който изпорти играта - Цецо , съм склонна да я приема на сериозно и да сваля целия негатив (да и простя недодяланото поведение)

# 437
  • София
Последните снимки са от бара на Джаферович, значи поддържат нормални отношения вече с Филип и Илина, което е хубаво. Дори и да сте се карали вътре, после човек трябва да продължи напред.

Зори не е казала никой от нейното племе за любимец.

# 438
Спортува тя... в клиниките за естетична хирургия. Grinning Нали там й изваяха пресата на корема.
Иначе е мощничка, съгласна съм.
Просто не е това, за което се представя.
Да вземем най- елементарния пример, плуването й.

Ми може на 18 да е плувала добре ...сега да не може по същия начин. Къде е драмата?
На 18 в Сървайвър изглеждаше съвсем различна. Ето едно видео /от 5-та минута/: https://www.vbox7.com/play:524f2b36
Тя тогава и на визитката си беше представена като "плувкинята": https://www.youtube.com/watch?v=knNY3piwM5c&ab_channel=lamerxxxbg

# 439
много готина е била

# 440
  • Sofia
И тази година както миналата започнах със симпатии преобладаващо към жълтите.  И Филип ми е фаворит и Валери ми е фаворит и Михаела ми е фаворит.  Левтеров е сладур и Мирела е сладур.
...
Това са и моите фаворити.Единствено за Мирела съм с резерви,може би. Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 21:06 от avi10

# 441
На Куков му намазаха ските, мхм Simple Smile
Ако са на съвет червените едната номинация със сигурност е за него.

# 442
  • София
Чакалов много срича.Joy

# 443
Много синхрони с Чакалов, много нещо Simple Smile
Дали няма да избухне на играта Simple Smile

# 444
Генчо си изнесъл леглото ,да не спи при Куков  Sweat Smile

# 445
  • София
Чакалов демострира много бедна обща култура, как може да не е чувал за дамоклев меч?!

# 446
Сега ми хрумна-тия хора,дето ги убиват и хапват тия змийчета..не са ли защитен вид водните змии в България?

# 447
Не харесвам Куков, ама и Генчо е един селяндур, трудно ми е да го гледам.

# 448
Много го хапе кучето КукУв. Щял да ги запука с мотиката. Това чушле, което си е татуирал на ребрата все ме стряска и ми прилича на рана в първия момент.

# 449
Много труден характер има Куков и според мен.

Общи условия

Активация на акаунт