💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 152
  • 1 726
  •   2
Отговори
# 420
Спортува тя... в клиниките за естетична хирургия. Grinning Нали там й изваяха пресата на корема.
Иначе е мощничка, съгласна съм.
Просто не е това, за което се представя.
Да вземем най- елементарния пример, плуването й.

# 421
Илиян не мога да го търпя, но за мен не е грозен мъж. Не се вписва в личните ми представи за красота, но си изглежда нормално, в тяло е доста съразмерен. Грозен става с поведението си. Касим не е по-хубав от Илиян, но никъде не прочетох нещо кофти за външния му вид, защото не се държи като мишок.

# 422
  • earth
...
Ако човек се мята ту в едната, ту в другата посока в лодката ефект няма да има. Освен това в случая от снощи енергията, с която се бута, е много по-голяма от енергията при оттегляне заради разликата в скоростите. Също така при бутане силата е насочена право напред, а резултантната отива по тялото и краката надолу в дъното на лодката, а и се поема от тялото, така че нямаме изравняване.  Като в примера горе - ако топката е идеално еластична и се удря ту в едната стена, ту в другата ефект няма да има. Но топката удря с пълна енергия стената, обаче част от тази енергия се губи като топлина и отскача с по-ниска скорост и евентуално даже пада почти отвесно на пода.
...
Ужас!
Това е пример как понякога малко знания е по-лошо от никакви знания.

# 423
Жени на живо ми се вижда към ниска, а аз съм тапа. Но съм я виждала виждала основно в навалица, та приемам, че може да греша.
Отделно изглежда недобре за мен, като доста по-зряла жена с повечко кг. Но основно е излъчването разбира се.
Илиян също физически въобще не ми харесва, няма нищо мъжествено в него. Плазмодий.
Танцьорката е хубава и на мен също ми напомня за ашвария (така ли беше). Тази с много дългата коса въобще не ми харесва в лицето.

# 424

Краката са на палубата и отвеждат усилието надолу, а не назад. Освен това самото тяло поема и абсорбира голяма част от тази обратна енергия.

Няма такива филми във физиката. Ръцете да бутат напред, краката да отвеждат надолу. Ще повтория  третия закон, на всяко въздействие съответства равно по сила и ПРОТИВОПОЛОЖНО по посока противодействие. Краката стъпили на корабчето не отвеждат силата надолу, а назад. И това лесно се разбира( и усеща) ако си върху мокра и хлъзгава повърхност. Все едно зимата стъпила върху лед със засилка на тялото да тикнеш кола без да паднеш.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 19:28 от ESPACE

# 425
  • София
La Vikinga, за цялостното излъчване иде реч. Има хора, които в момента, в който "ги усетиш" ти изчезва меракът за всякаква комуникация и контакт. Кое не ясно?
На мен ми е ясно, че не харесваш поведението на Илиян и го асоциираш и с външния му вид, но сентенцията, която си цитирала, за това как природата наказва, е обидна. Старая се да не използвам груби думи, няма нужда да ме убеждаваш допълнително, мисля, че бях ясна в изказването си. Няма нужда и да отричаме обсъждането именно на физически черти на предходните страници, но нямах това предвид.

# 426
  • Sunshine state
Илиян ми е откревено грозен, но да речем всеки си има вкус.
Сега очаквам Жени да се окръгли още повече в резиденцията, та съвсем ще го закърши на стените и катеренето.

# 427
  • Дубай
Илиян не е грозен,просто моите представи за красота са други,това разбира се не го прави некрасив ....Всеки си има вкус ....
Жени не е дебела , просто не е пропорционално съразмерна ....на нейната височина малко по-малко кг биха изглеждали по-пропорционално.

# 428
Илиян не мога да го търпя, но за мен не е грозен мъж. Не се вписва в личните ми представи за красота, но си изглежда нормално, в тяло е доста съразмерен. Грозен става с поведението си. Касим не е по-хубав от Илиян, но никъде не прочетох нещо кофти за външния му вид, защото не се държи като мишок.

Точно това е!
Кофти впечатленията идват от поведението му. Всичко останало вече е само "бонус".

# 429
Скрит текст:
Скрит текст:
Голямата плувкиня Евгения как се пльосна по корем... да й имам претенциите.
Много странно се извиваше при скок Simple Smile
И в тело го докарва на състезателка по вдигане на тежести … ниска, набита, с голяма “перспектива”
Според визитката на Жени в "Сървайвър", е висока 168 см, което се счита за среден ръст при жените.
Ръстът - ОК … обаче килограмите спрямо ръста
Остави ми друго впечатление Simple Smile

А категоричното й "в момента съм в супер форма".Joy
И шампионката по плуване плува по гръб в последната фаза на нейното участие в играта.
Сигурно се е шегувала Simple Smile
Жалко, че не я снимах как изглеждаше , малко да се свърже с действителността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
Да видим, дали ще предложат сабите и на днешния победител, или са запазени само и единствено за да добутат мама Анаконда напред 🐍

# 431
  • London
Спортува тя... в клиниките за естетична хирургия. Grinning Нали там й изваяха пресата на корема.

Ми може на 18 да е плувала добре ...сега да не може по същия начин. Къде е драмата?

# 432

Ми може на 18 да е плувала добре ...сега да не може по същия начин. Къде е драмата?

В заявките, които дава. А те са нереалистични.
Ако не се буташе все да е "най-", нямаше и да я отразяваме толкова.

# 433
Цоооп и аз в темата Simple Smile сега се връщам да ви чета. Записвам се като фен засега на Безстрашните, като финалисти виждам Фифо или Валери. За сметка на това Джаферович ме дразни много.

Дано ни чака интересен епизод днес.

# 434
  • Буркина Фасо

Краката са на палубата и отвеждат усилието надолу, а не назад. Освен това самото тяло поема и абсорбира голяма част от тази обратна енергия.

Няма такива филми във физиката. Ръцете да бутат напред, краката да отвеждат надолу. Ще повтория  третия закон, на всяко въздействие съответства равно по сила и ПРОТИВОПОЛОЖНО по посока противодействие. Краката стъпили на корабчето не отвеждат силата надолу, а назад. И това лесно се разбира( и усеща) ако си върху мокра и хлъзгава повърхност. Все едно зимата стъпила върху лед със засилка на тялото да тикнеш кола без да паднеш.
а не може ли да си стоя в колата, да "бутам" по волана и така да стигна до морето ? Smiley

Общи условия

Активация на акаунт