💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 167
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Искате ли да се хванем на бас, че Илиян ще устиска по-дълго в играта от Виктория? Stuck Out Tongue
Нормално, защото той това цели с действията си.

# 406
Професия модел за мъж ми е по-отблъскваща от професия комбайнер, например. Следващото стъпало надолу е жиголо.

# 407
Е, това все пак не му е основната професия, предполага се, че учи сериозно, щом е кариерист  , както се описва. Не виждам лошо в такова хоби, ако имаш данни за него и си носител на естетиката и красотата в себе си, но той не носи нищо такова.

# 408
Илиян ми е някак зловещ. Мисля, че във филм за някой кръвопиец ще е много подходящ. Аз съм съгласна, че в отвращението си от него (разбира се постъпките му), съм толкова благосклонна към други играчи. Много ми хареса едно мнение по-горе. Макар Евгения трудно да ми легне на сърце. Мани и Александра са ми неприятни. Искам да се абстрахирам от излъчването им, но то е по-силно от всичко. Виждам ги като дребни душички. Може и да са свестни момичета, но към момента не се държат зряло.

# 409
  • Sofia
Ха ха ха, това ми хареса. 😅👍 Какво им е на комбайнерите, супер са си! Но коментираният от нас и за това не става. Дребна и нежна душичка е той.

# 410
Освен това в случая от снощи енергията, с която се бута, е много по-голяма от енергията при оттегляне заради разликата в скоростите.

Нищо не разбирате от физика. Нищо лично. Всеки разбира повече от нещо и по-малко от друго.
"Енергията"???  Енергията на кое?  Колко от тази енергия отива за полезна работа?

# 411
Освен това в случая от снощи енергията, с която се бута, е много по-голяма от енергията при оттегляне заради разликата в скоростите.

Нищо не разбирате от физика. Нищо лично. Всеки разбира повече от нещо и по-малко от друго.
"Енергията"???  Енергията на кое?  Колко от тази енергия отива за полезна работа?

Енергията на засиленото тяло, която се предава на онази дъска, неподвижно закрепена за лодката.
Енергията (кинетичната) е равна на половината от масата на момичето умножена по квадрата на скоростта, с която се "бухва" в гредата. Колко отива за полезна работа - задвижване - нямам идея. Но ако е повече от нула вече имаме смисъл от действието.

# 412
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен Илиян ми харесва чисто физически. Малко устата му една крива такава,но на професионални снимки не личи.Типичен модел - висок,със специфични черти и хваща окото.
Има акъл,работи на на ниво стратегии(правилно се е ориентирал да разцепи двойката влюбени),но в игрите не блести с нищо.

Апропо,има спойлер за това,кога излиза от играта (но да знаете,всички спойлери ги приемайте едно на ум).

# 413
Скрит текст:
Скрит текст:
Голямата плувкиня Евгения как се пльосна по корем... да й имам претенциите.
Много странно се извиваше при скок Simple Smile
И в тело го докарва на състезателка по вдигане на тежести … ниска, набита, с голяма “перспектива”
Според визитката на Жени в "Сървайвър", е висока 168 см, което се счита за среден ръст при жените.
Ръстът - ОК … обаче килограмите спрямо ръста
Остави ми друго впечатление Simple Smile

А категоричното й "в момента съм в супер форма".Joy
И шампионката по плуване плува по гръб в последната фаза на нейното участие в играта.

# 414
Миналата година по това време Андрей имаше фенки в тази тема, както сега има Филип. После за залюби с Елизабет и настана масов хейт.Laughing

# 415
Енергията на засиленото тяло, която се предава на онази дъска, неподвижно закрепена за лодката.
Енергията (кинетичната) е равна на половината от масата на момичето умножена по квадрата на скоростта, с която се "бухва" в гредата. Колко отива за полезна работа - задвижване - нямам идея. Но ако е повече от нула вече имаме смисъл от действието.

Не се случват така нещата. Третия закон на Нютон не са го отменили. Тя прилага импулс върху гредата, но в същия момент прилага и обратен по посока и същия по сила с краката.
 Оценки няма да поставям.

# 416
  • София
Тайна, благодаря! Simple Smile Точно това имах предвид. По-ясно от това няма как да се напише.
А аз визирах това изказване (чиято първа част ще си спестя) и подчертах, че не говоря за Илиян, чиито физически черти биват обсъждани: "...[природата] си знае работата и така те предупреждава от кого трябва да се пазиш".

# 417

Не се случват така нещата. Третия закон на Нютон не са го отменили. Тя прилага импулс върху гредата, но в същия момент прилага и обратен по посока и същия по сила с краката.
 Оценки няма да поставям.

Краката са на палубата и отвеждат усилието надолу, а не назад. Освен това самото тяло поема и абсорбира голяма част от тази обратна енергия.

Но ми писна. Няма да правя експеримент и да го снимам, значи няма и да убедя никого. Спирам.

# 418
  • London
Скрит текст:
Голямата плувкиня Евгения как се пльосна по корем... да й имам претенциите.
Много странно се извиваше при скок Simple Smile
И в тело го докарва на състезателка по вдигане на тежести … ниска, набита, с голяма “перспектива”
Според визитката на Жени в "Сървайвър", е висока 168 см, което се счита за среден ръст при жените.
Ръстът - ОК … обаче килограмите спрямо ръста
Остави ми друго впечатление Simple Smile

А какво лошо да имаш тяло на състезател по вдигане на тежести? В никакъв случай не прилича на слон Жени.....стегната е, личи, че спортува.

# 419
  • Sofia
La Vikinga, за цялостното излъчване иде реч. Има хора, които в момента, в който "ги усетиш" ти изчезва меракът за всякаква комуникация и контакт. Кое не ясно?

Общи условия

Активация на акаунт