💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 177
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
и според мен в случая клатенето в лодката не вършеше никаква работа.
да не говорим, че колкото и да има някакво забутване напред вълните го връщаха назад.
морето надали е добър вариант за доказване на някакви си физични закони. трябва им за кратко време да изминат определено разстояние. може би ако всички бяха във водата и да бутат вече по-леката лодка с повечко сили щяха да имат успех.

Имаше условие само двама от всяко племе,с плуване,да изтеглят лодката до брега.

# 391
  • София
Скрит текст:
Голямата плувкиня Евгения как се пльосна по корем... да й имам претенциите.
Много странно се извиваше при скок Simple Smile
И в тело го докарва на състезателка по вдигане на тежести … ниска, набита, с голяма “перспектива”
Според визитката на Жени в "Сървайвър", е висока 168 см, което се счита за среден ръст при жените.

# 392
Мирела на мен ми прилича на Меган Фокс

А гласът на Куков ми прилича на този на Гуспата / Фермата /

# 393
  • София
Не визирам Илиян, но не смятам, че е коректно да се твърди, че хората, които не отговарят на приетия стандарт за красота, трябва да бъдат считани за опасни или дискриминирани заради външността си.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 19:13 от La Vikinga

# 394
Вече колко реален ефект ще има с оглед на голямата маса на лодката и другите участници и нейната малка маса е друг въпрос. Но ако не може да се дореди да гребе с ръка (и от това няма много полза) или и е къса ръката за да стигне до водата, то по-добре така, отколкото само да се вози.
Топло, топло... Не харесвам заядливите хора и тези, които без да са помислили пишат двойки по форумите. Книжките са едно, съвсем друго са реалните ситуации, много хубаво го беше написала една съфорумка. И правилно.

# 395
Аз ли нещо съм пропуснала,или правилата в началото не бяха точно такива?
Доколкото разбрах,един от жълтите трябваше и да плува,и да е на пъзел,а не някой да минава два пъти по трасето.
Точно така! Но, както неведнъж сме били свидетели, правилата в това ШОЛ се променят в движение и зад кадър. 🙃 Рисковете на предаването на запис  😄

Димо: Безстрашни, вие сте с човек по-малко. Това означава, че един от вас и ще атакува морските препятствия, и ще решава пъзела.

Следва синхрон с Фифо: Това, че сме с човек по-малко дори може да ни бъде в плюс, понеже някой ще трябва да мине два пъти по трасето, който най-вероятно ще бъда аз.

# 396
  • София
Не визирам Илиян, но не смятам, че е коректно да се твърди, че хората, които не отговарят на приетият стандарт за красота, трябва да бъдат считани за опасни или дискриминирани, заради външността си.
Аз Илиян не го гледам по общоприетите стандарти, но за мен има змийско, хищно излъчване, а и по характер е хлъзгав и подъл.Той самият  каза, че ако трябва да предаде някой, не би се поколебал.

# 397
Вече колко реален ефект ще има с оглед на голямата маса на лодката и другите участници и нейната малка маса е друг въпрос. Но ако не може да се дореди да гребе с ръка (и от това няма много полза) или и е къса ръката за да стигне до водата, то по-добре така, отколкото само да се вози.
Топло, топло... Не харесвам заядливите хора и тези, които без да са помислили пишат двойки по форумите. Книжките са едно, съвсем друго са реалните ситуации, много хубаво го беше написала една съфорумка. И правилно.

Нали знаеш приказката за дядо и ряпа? Чия помощ, макар и минимална, се оказа решаваща?
Така и тук - малко, ама по-добре от хич. При това туй "малко" не е по-малко от гребането с ръчица, което правеха други. И нямаше да пиша двойки, ако някой пръв не започна подигравките с Мюнхаузен, а който започва с подигравките трябва да се осведоми дали е прав. В случая не беше, защото и 1% да е допринесла за задвижването, пак е по-добре от нула.

# 398
  • Sofia
Не визирам Илиян, но не смятам, че е коректно да се твърди, че хората, които не отговарят на приетият стандарт за красота, трябва да бъдат считани за опасни или дискриминирани, заради външността си.
Аз Илиян не го гледам по общоприетите стандарти, но за мен има змийско, хищно излъчване, а и по характер е хлъзгав и подъл.Той самият  каза, че ако трябва да предаде някой, не би се поколебал.
Тайна, благодаря! Simple Smile Точно това имах предвид. По-ясно от това няма как да се напише.

# 399
Скрит текст:
Аз ли нещо съм пропуснала,или правилата в началото не бяха точно такива?
Доколкото разбрах,един от жълтите трябваше и да плува,и да е на пъзел,а не някой да минава два пъти по трасето.
Точно така! Но, както неведнъж сме били свидетели, правилата в това ШОЛ се променят в движение и зад кадър. 🙃 Рисковете на предаването на запис  😄

Димо: Безстрашни, вие сте с човек по-малко. Това означава, че един от вас и ще атакува морските препятствия, и ще решава пъзела.

Следва синхрон с Фифо: Това, че сме с човек по-малко дори може да ни бъде в плюс, понеже някой ще трябва да мине два пъти по трасето, който най-вероятно ще бъда аз.
Добре уловено.
Класическа Тъпаревщина.

# 400
Не ми се рови, че  след 300 реклами  Scream Женята също каза на "някаква от женска коалиция" за сабите.
Каква е тази тайна, дето никой не я знае Simple Smile
Виктория каза само на Цецо за жълтиците... Ама нея я изплющяха на мегдана.
Терапевката застана гордо пред  Алекс и Илиян, да ги защити, ама никой няма да го отчете от тях...
Касим реагира неочаквано за мен.  Женя е плувкиня в мечтите си.
Стискам им палци на всички!
Възможно ли е да коментирате само сегашните учаснтици?

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 18:16 от Трънка Бодливкова

# 401
И нямаше да пиша двойки, ако някой пръв не започна подигравките с Мюнхаузен, а който започва с подигравките трябва да се осведоми дали е прав. В случая не беше, защото и 1% да е допринесла за задвижването, пак е по-добре от нула.

Мислех да не отговарям ама ти не се спря. Не е допринесла 1%, и 0,1% не е. По твоята логика ако и барона рязко се дръпне за косата рано или късно ще се измъкне от блатото. Импулс, нали? Да, ама не. Преди много години съм опитвал такъв начин на придвижване върху количка обаче. Става, може да мръднеш метър, два при многократни опити. Понякога и назад се връщаш. А сега го сравни с отласкване с ръка или крак. Много повече Мани щеше да помогне за движението на лодката ако беше легнала и гребала с ръка. Много, много повече.

# 402
В тон с дискусията от последната страница разбрах за себе си, че харесвам Вики, защото ужасно много не харесвам този мазен и хлъзгав Илиян. Simple Smile

# 403
За мен пък Илиян има много красиви моделски черти. Професионалните му снимки са на добро ниво. Ако го видя да рекламира Zara примерно, никога няма да кажа - иу, тоя е грозен.

Искате ли да се хванем на бас, че Илиян ще остиска по-дълго в играта от Виктория? Stuck Out Tongue

# 404
Скрит текст:
Голямата плувкиня Евгения как се пльосна по корем... да й имам претенциите.
Много странно се извиваше при скок Simple Smile
И в тело го докарва на състезателка по вдигане на тежести … ниска, набита, с голяма “перспектива”
Според визитката на Жени в "Сървайвър", е висока 168 см, което се счита за среден ръст при жените.
Ръстът - ОК … обаче килограмите спрямо ръста
Остави ми друго впечатление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт