💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 164
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 600
Ама предаването не е само с жени, или само с мъже. Събрали са ги всякакви. Какво значи, че на жените е ограбена надеждата? Сами видяхме, че има качествени жени за тези битки - Ваня, Красима, тук-там и други показаха умения. Самата продукция ги прецака, а не отпаднаха, защото са слабички.

# 601
  • London
Никога не съм гледала разни риалити, освен "Като 2 капки вода" и "Ергенът". Та нямам представа за предишните сезони на ИВ. Но сега се загледах и ми стана интересно. Все си мисля, че разните "випове" влизат в подобни формати след някакви уговорки с продуцентите. Все пак ще се излагат публично, поне да има за какво.
Мен за друго ме е яд. Първата капитанска си беше направена за Жени, а на втората Генчо нямаше никакви шансове. При елиминационната пък беше ясно, че Илина няма шансове, беше си изцяло силова. И е адски тъпо да дадат грошове точно на последния от четиримата. А Виктория е даже глупава - можеше да кляка, вместо да се навежда на помпата. Ама тогава сигурно не кръста, а колената щяха да я заболят.
И кой му е виновен на Генчо, че няма шансове ? Той освен да вдигне 250 кг от лежанка друго може ли? Ако не ....няма как да очаква игрите да са за него. Като нямаш сбор от умения не се записвай, не е виновна продукцията. Играта беше напълно по силите на всеки....., Ако има хъс и умения на състезател. Сега е по-интересно с какви очи ще погледне Кукув, защото и той не се отличава особено от него в уменията си.🤣

Ваня беше прецакана по регламент точно....., Защото следваше да се бие с двама мъже на нещо като финал? Заради това казвам последния останал мъж и жена са победителите.....делят парите и толкоз. Най-често възможно нещо....вярвам, че до 1-2 сезона и това ще асимилират както тази година са вдигнали нивото на участниците и са подновили реквизита. Вървят към дъщерната майка малко по малко та и това ще променят вярвам го.

# 602
А, никой не му е виновен. Не ме разбирай грешно, не му симпатизирам, особено след постоянното мрънкане. Там повечето яки май са доста въздух под налягена.

# 603
  • Дубай
Валери ми се струва умен и не толкова прост да се е върже на aкъла на Женя и да прави коалиции.Ако не ме лъже паметта каза,че е грешка  да се праща Фифо  на номинация,защото си е силен и отберен играч,както стана ясно

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 15:06 от I.V

# 604
Ами за Генчо, кой да предположи, че не може да търкаля топче?? Иначе по принцип най не ми харесват тези с големите баници, дето издъхват след 2 минути тичане.. Реално си в лоша обща спортна форма, но пък можеш да вдигаш 100 кила.. за какво ти е

# 605
  • London
Ако е умен Валери точно Филип ще иска да изгони. Реално той е човека, който очевидно ако не се задействат ще измъкне голямата награда. Трябва да си глупав да му я поднесеш на тепсия....

# 606
  • София
Победителите в това предаване винаги трябва да са "подходящи", не се избират на база груба сила или ниво на интелект, важен е цялостният им образ (hence, загубата на Юлиян и на Веселин, предаването не е на етап, в който да позволи противоречив образ да спечели). Фактът, че Жени е работила в NOVA, от самото начало е в неин ущърб, няма шанс да стане победител, така че всички тегоби в тази насока са напразни. А връзките ѝ с продукция, чиито игри се измислят от комплексар, обсебен от нея и семейството ѝ, са наистина безспорни. 😅 Жена с "профил" на победител този сезон е Елица, не виждам друга, та от тази гледна точка, дано това не е годината, в която са решили това да се случи.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 11:29 от La Vikinga

# 607
И все пак ми се струва тъпо да сложат жена за победител само защото трябва да има жена победител. Не избраха Ваня, не избраха Красима, но да решат сега, когато едва ли има някоя дето да е толкова подготвена като тях двете...Може и да има, де, не ги следя.

# 608
  • София
Михаела с нищо не отстъпва на Ваня и Красима. Плува по-добре например. За мен е по-комплексна. Но още сме в ранен етап, малко битки са минали.
Елица досега с нищо не ме е впечатлила освен пъзела в последната битка и с цялостното и поведение. Не мърмори и не се оплаква (което е нормално за борец, минал през толкова лагери) и като цяло не се чува много, много. Но така беше и с Добрин, Милен и Андрей. В началото не бяха показвани много, а и като цяло, тяхната дума не се чуваше много, много през сезона, нито бяха главните герои, които движеха сезона.
Такива бяха: Юлиян, Веско, близначките ; Тодор и Ваня, дори Боби ; Неделчо, Елизабет и пр.

# 609
  • София
Хора, това не е олимпиада, това е шоу, направено е за сеир и забавление. Не се впрягайте толкова кой бил силен и достоен. Достоен ще е, който продукцията реши.
Най-интересни са ми резервите към момента, айде да го разкарат Алекса с неговите достойнства, гарнирани с псувни. Онзи Иван ли беше, как ги подреди снощи, още се смея, той беше покерджия, нали?
На бас, че ще изгонят високото момче, а Иван дали е контузен или блъфира, предстои да разберем. Страшна изповед им дръпна снощи Simple Smile
Мисля го Цецо, горкичкия, ако наистина са го качили на варелите са за съд!
Вълненията мъже срещу жени ги прескачам, адска скука. Напомнят ми за трети клас, когато така спорехме с моите съученици Simple Smile

# 610
  • София
Михаела с нищо не отстъпва на Ваня и Красима. Плува по-добре например. За мен е по-комплексна. Но още сме в ранен етап, малко битки са минали.
Елица досега с нищо не ме е впечатлила освен пъзела в последната битка и с цялостното и поведение. Не мърмори и не се оплаква (което е нормално за борец, минал през толкова лагери) и като цяло не се чува много, много. Но така беше и с Добрин, Милен и Андрей. В началото не бяха показвани много, а и като цяло, тяхната дума не се чуваше много, много през сезона, нито бяха главните герои, които движеха сезона.
Такива бяха: Юлиян, Веско, близначките ; Тодор и Ваня, дори Боби ; Неделчо, Елизабет и пр.
Да, Михаела е комплексна, но я представят като поддържащ герой, за разлика от Добрин, Милен, Андрей, които винаги са били представяни като индивидуалисти, някои по-тихи от други, но винаги се е обръщало внимание на самите тях, какъвто е и случаят с Елица (нейният приятел по-скоро е в поддържаща роля), докато ако Жени е Батман, то Михаела е представена като Робин.

# 611
  • Буркина Фасо
Мисля го Цецо, горкичкия, ако наистина са го качили на варелите са за съд!
кои са за съд ?
не ми се вярва продукцията да задължи всички участници да се качват в/у варелите.
вероятно племената решават кой да се качи.

# 612
  • София
Да, съгласен съм и за това за мое съжаление едва ли Михаела ще е победителя. Но ще видим де... Всичко това са само спекулации, макар и с висок процент шанс да станат реалност.

# 613
В анкетата от мен - Жълтите за победител довечера, няма да има мъжка коалиция според мен и от сините едното място в номинацията е резервирано за Виктория,  за второто се борят Илиян и Цветан. В анкетата гласувах за Цветан, като по-слабо звенo в отбора.

При жълтите ако се стигне до номинация е любопитно. При девет гласа и двоен от Валери има много възможности, но според мен най-вероятните са - Чакалов и Ралица/Жени ( 60% - 40% )

При червените за мен е най-ясно положението - Куков и Звезделина според мен ще са на пангара.

При резервите е супер интересно. Аз ако бях на мястото на Гайтанов, Елина и Веселина нямаше да уважа желанието на Иван. Защото с тази "контузия" и тази пораженческа нагласа не ми е практически сериозен конкурент в следващата битка и ще си пренасоча мерника към живо месо. Гайтанов е сериозно застрашен с гласове от Елина, Веселина и Иван според мен, много сериозно.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:42 от Bengun

# 614
  • London
И все пак ми се струва тъпо да сложат жена за победител само защото трябва да има жена победител. Не избраха Ваня, не избраха Красима, но да решат сега, когато едва ли има някоя дето да е толкова подготвена като тях двете...Може и да има, де, не ги следя.

Само като се сетя какво сториха на Красима. 👀

Аз досега не съм видяла и 1/3 от присъствието на тези двете в предаването....

На Михаела дори не й помня все още физиономията.....честно! Тоест за мен го няма основното, чара, осанката.... Елица още по-малко, идва ми като майка на Алекса, не мога да я свържа с млад човек.

Общи условия

Активация на акаунт