💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 116
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 705
Стана ми жал за Куков. Явно не знае как да общува с хора и кога да спре. А явно и бързо му минава, ама отстрани е ... труден за понасяне
Без да ми е жал изобщо, съм съгласна с останалото. Но възрастен човек на 32 да не се е научил да общува и да си поставя граници, освен ако не е живял в джунглата, е много меко казано, странно. Това е човек, лишен от всякаква емоционална интелигентност. Не може да обиждаш хората така грубо и после да се държиш все едно нищо не е било. "Аз много ви уважавам всичките селяндури, паляци и комплексари." Мдааа.

Той има някакви проблеми според мен - веднъж едно настроени, после друго. Не искам да му слагам диагноза, защото не съм човека за това, ама е много особен.

Това, което не ми харесва е как за другите вече е на подбив. Според мен един зрял човек не би правил такива детски работи.

# 706
Безстрашните как влязоха на арената ... Сериозно се изсмях, много ме забавляват

# 707
Хахахахаха какви са тези очила, който са надянали на Димо, ще припадна, мяза на муха Grinning

# 708
Дам, правят Куков симпатичен  с тези подигравки

# 709
Много скандали. Просто не е ок. Генчо продължава да разпалва чувствата, а Елица с това червило ме уби. Откъде го намери?
Голям цирк с тези маски на жълтите.
Стискам палци на сините. Малко да се съберат, малко да успеят да тушират разрива.

# 710
Валери според мен просто е наясно, че не му пари и е харесван от жените. Наясно е, и че Филип му е основен конкурент, за него е изгодна сегашната позиция. Достатъчно умен е да ги предвиди тия неща, Фифо яко го напряга обаче, за това и не иска да бие контра на жените, защото те искат да го отстранят.

# 711
Това да се изцепиш, че имате недоразбирания в племето баш на битка за елиминации бе мега тъпо.

# 712
  • София
Значи, червените са такива галоши... Куков че е куку, тъй е, ама останалите се държат много просташки. Само Мирослава държи ниво.

# 713
  • Другата България
Мега тъпа и тежка битка според мен.
Отново.
Ще се изпотрепят сто про.

# 714
Да ти имам предимството 😂

# 715
  • София
Невероятен подход на Филип да си спечели нов съюзник в лицето на Чакалов - казвайки му, че ако загубят битката днес, първа с негово участие, ще станат за смях. 😄 Fear mongering е решението.

# 716
Завиждам на спокойствието на Цецо дето нищо, че е състезание, той го прави да изглежда така сякаш доброволно си решил да мине оттук, не че някой го кара.

# 717
Много са добри тазгодишните участници за въжената стълба.Гого по две ги вземаше.

# 718
Поне сега знаем, че сините не са имали избор освен да пуснат Цецо по трасето. В условията е. Няма кой друг да оставят на пъзела в крайна сметка освен Касим, така че всички останали минават. Дано поне не е пострадал много т.т

# 719
Цецо май ходеше по дъното на басейна, завалията. Ама какво да направи, като някой не го е изчислил добре Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт