💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 086
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 690
  • Другата България
Кой е казал, че Жени е промила мозъка на Валери?
И става мега досадно вече с тая Жени във всеки пост и предимствата ѝ....

Мирослава е тази, която им готви - Майчето.
А Елица е с червило....като че ли.

# 691
Елица не можа да отвърне много интелигентно с пълна уста докато мляскаше джанките  ...

# 692
  • София
Всички са с много грозно червило. Звезделина като я дадат от близо и припадам.

# 693
Богатата снаха е най- адекватна от червените.
Куков е страшен образ Joy

# 694
Туджаров бил " тренирал" чакала за игрите.Нека да познаем, за кой  от жълтите ще се залепи 😂😂

# 695
  • София
Куков в страната на симпълтъните. 🥰

# 696
Раздухаха скандала между Елица и Куков, преекспонираха го, сега беше моментът да му обяснят внимателно за последен път и да го предупредят, че ако продължава така, проблемът ще се задълбочи.
Тя ми олекна много също. И да не е олимпийски финалист, пак трябва с уважение да се отнасят към нея. Ако аз съм на нейно място, няма да допусна така да говорят в мое присъствие.

# 697
  • Другата България
Още от самото начало заложих аз на Мирослава. В червеното племе.
Тя, освен че изглежда най-добре от всички жени там, и се държи най-адекватно от всички.
Това новото момиче - Зорница, изобщо не ми вдъхва доверие в нищо, да не говорим, че ми изглежда като над 30 годишна жена, а май е на 20 и няколко.

# 698
  • Пловдив
Стана ми жал за Куков. Явно не знае как да общува с хора и кога да спре. А явно и бързо му минава, ама отстрани е ... труден за понасяне

# 699
Ама тази с джанките Ели ли беше? Ужасно поведение Fearful
А Генчо хем некадърен, хем отворен. Дано скоро да си ходи.

# 700
Зорница и на мен ми изглежда много по-възрастна и ми е много нелицеприятна. Гледа много завистливо.  Няма нищо общо със снимките си в инстраграм.

# 701
Ами всъщност всички обясниха на Куков проблема. И не беше само Елица. Тя каза, че е защитила Зори. Ама явно това не беше дадено. И Звезделина, и Пух и Георги, всички му отговориха. Интелигентен човек е Куков, но много му куца общуването.
Да си крив на един, двама бива, ама на всички? Мирослава просто беше възпитана и не му посочи грешките, но пък имаше желание май

# 702
Елица, ще се наложи да съдиш половината Бг-мама сигурно, но правиш Куков да изглежда поносим и прав.

# 703
  • София
Стана ми жал за Куков. Явно не знае как да общува с хора и кога да спре. А явно и бързо му минава, ама отстрани е ... труден за понасяне
Без да ми е жал изобщо, съм съгласна с останалото. Но възрастен човек на 32 да не се е научил да общува и да си поставя граници, освен ако не е живял в джунглата, е много меко казано, странно. Това е човек, лишен от всякаква емоционална интелигентност. Не може да обиждаш хората така грубо и после да се държиш все едно нищо не е било. "Аз много ви уважавам всичките селяндури, паляци и комплексари." Мдааа.

# 704
Малко е тъпо здрави, прави и кадърни момчета така да се събират и да говорят срещу жените. Смешничко е. Валери много умно се е ориентирал да остане неутрален.

Червените не си правят услуга да се съберат и единно да обиждат Куков. Мирослава ще излезе най-читава от тях.

Общи условия

Активация на акаунт