💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 76 055
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Виктория беше трагична днес, в предната игра Цецо. Дали ще се номинират един друг или ще забрави, че слабите трябва да са на битка?!

Фейгин и Гого за мен бяха най-добри и двамата се мятаха без да мислят. Куков, Мани и Мирела също бяха много добри. Ето затова трябва отбор от хора с различни качества, а не само сила, сила, сила. Ако си изгонят по-слабичките, такива битки трудно ще ги взимат.

# 841
Огромен минус за Елица -елементарна о дребна душа. Чак Куков ми стана леко симпатичен- досаден е , няма цедка като говори и прекалява, но поне не изглежда истински злобен.
Минус от мен и за Валери. Хлъзгав ми е  нещо. Дори и да е стратегия, не не кефи колкото Гого , а дори и Фифо.

# 842
  • София
Филип е участвал в "Мистър София" през 2020 г. и е спечелил една от специалните награди - "Mr. Sofia Photo Model":

През 2021 г. е участвал в "България търси талант":

Във видеоклип на фолкпевицата Лияна и в редица ТВ реклами:
Скрит текст:

Източник: fifoatanasov в Instagram

# 843
  • До сърцето...
Ако повтарям информацията, извинете ме, опитвам се да чета всичко, но не успявам.
Фифо е манекенствал, като маааалко по-млад. Добре изглежда и там Grinning
Скрит текст:

и в реклама

видеото
И като част от танцова формация „Бумбук“ е участвал в "България търси талант". Къф е комплексен Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знаех, че е "кореняк" софиянец.
Ха, с Vikinga сме писали едновременно, но поне снимките са ни различни Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 00:15 от Радика

# 844
  • София
И сега се занимава с това, снимките са от миналата година.

# 845
Относно хейта по Касим.
Сред Вас със сигурност има математици, със сигурност добри. Е, я кажете, винаги ли отведнъж решавате всички задачи? За някои не Ви ли трябва време да помислите, особено геометричните такива с доказване например.
Горе-долу е същото. Защо отписвате момчето, напрежението там какво е? Пък и не е като да се е провалил днес и да не е могъл да го реши, реши го втори просто, Джаферович браво на нея тоя път. Много лесно е да отпишеш човек и качествата му  на базата на 2 опита. На другите компоненти Касим не издънва сините засега, издънват ги , колкото и да ми е неприятно първоначално симпатичните ми Цветан и Виктория. Той дава всичко от себе си и физиката си да остане възможно най- дълго и смятам, че се справя добре.

# 846
  • София

Жени благодари на Туджаров за тренировките по решаване на пъзел:
Скрит текст:

Можете да видите изображенията в пълен размер, кликвайки върху тях.

# 847
С този мустак Филип (Фифо ми звучи като хахо) ми изглежда като във филм от седемдесетте на миналия век и изобщо не ми е секси, а много ретро.

На Касим му пречи, че е нервак, трябва да е по-спокоен, трябвало е да тренира и емоционално, направо се парализира от вълнение.

Кентавърът (стопанинът) нещо беше недоволен, но говореше със същата интонация, с която поставя и задачите.

Брадата на Генчо е отделен участник в това предаване, непрекъснато наблягат на нея операторите и я дават в едър план, дано да не я сънувам!

# 848
  • София
Тези сладки кученца по цял ден на верига е толкова тъжна гледка. Поне да имаха за задача да ги разхождат всеки ден, че и да ги пускат да потичат малко.

# 849
  • София
Кой е казал, че Жени е промила мозъка на Валери?
И става мега досадно вече с тая Жени във всеки пост и предимствата ѝ....
Не мога да се сетя за пост, в който съм изброявала предимствата на Евгения, по-скоро винаги се налага да бъде защитавана от 101 обвинения на епизод, а не да бъде хвалена. На мен също не ми се чете за Жени във всеки пост, но ако го заявя, 90% от споменаващите я може би ще го възприемат като цензура. Смятам, че ако спре да бъде обсъждана, ще бъде само в нейна полза.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:29 от La Vikinga

# 850
  • London
Flushed Гого по какво е треньор, че така и не успяхме да го чуем/разберем вкъщи.
Калистения. Голям процент от участниците в колумбийския формат именно с това се занимават.

# 851
Докато играеха, днес сините направиха това, което за мен лично ми е много силно. Да бъдат екип. Забравиха дразгите и се раздадоха на макс. Всеки беше в машинката, да, имаше моменти в които закъсваха, но после се включваха и бяха в екип. Искрено ще се радвам да получат още малко време, т.е. да не бъдат на номинации утре.
При червените много ме разочарова това изваждане на кирливите ризи, преди началото. Тази игра с варелите е донякъде и игра за доверие.
Мисля, че индивидуализмът, който е водещ в тази игра може да бъде от полза, само ако се намери точното място на човека в отбора.
Хубаво би било да се съберат Алекса и Елица, за да не се мъчим и ние зрителите с драмите й. Толкова ми омръзна да слушам едно и също.
За пъзела - тук беше зададен много важен въпрос - дали пъзелът беше разбъркан еднакво за всички?

# 852
  • London
Всъщност много ми се иска Куков да остане,и да продължи да ги дразни .SmileМного ми е забавен Sweat Smile

Май и аз клоня натам в желанията:joy:

# 853
  • London
Възможно е утре Куков и Генчо да са номинираните, ако всички гласуват за Куков, а той за Генчо. При новата битка жълти-сини, според мен сините ще са на съвет, съответно Виктория номинирана, плюс още някой. Първа битка- Куков се спасява, втора битка ще е крепене на някоя делва и май Генчо пътува към дома и освобождава леглото на Алекса. Разсъждавам си...
. Ама то Кукув и Генча са по-забавни от Алекса и селянката с джанките. Изобщо не ми се слуша нито диалекта им, нито любовните им простотии. Кукув и Генча са по-интересната двойка.

# 854
  • София
Куков понатри носа на Генчо, за който още няма измислена игра която да му ходи
JoyJoyJoy
Ще поставя нещата в перспектива, като напомня, че миналата година измислиха цели три (3) игри за Мани, в които беше добра - такава, която включва баланс (ходене по греда), редене на чашки, както и една, в която крепеше плоча с главата си (Lucky 7 я е увековечил/а в аватар). Bowtie

Еее, айде сега. И Неделчо имаше загуба на пъзел, вече не помня подробносто, но се е случвало.
Загубата му от Красима не беше заради затруднение с реденето на пъзела, каквото видяхме тук, а защото не му достигнаха секунди да навакса огромната преднина, която другото племе имаше по трасето, и все пак навакса сигурно 15 минути, технически се справи по-бързо от племето победител. Не е имало пъзел, който да го е затруднил логически (да не говорим за два поредни) поне във формата, сигурно съществуват много такива извън него. Смятам, че са излишни заявките във визитките на новите участници да "изместят" някого от изминалите сезони, защото често не успяват, за жалост, обаче, този подход е запазена марка на продукцията.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:35 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт