💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 318
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Много се излага Трактора, много. Търси безпочвени поводи за заяждане и после изказа другарчето пред строя та да му се накара госпожата.Само дето госпожата май неговото канче начука.
И този е с претенции за мъжкар ...

# 1 051
Продукцията ще ги остави и двамата. Този цирк е рано да свършва. Леля Гена и Кукувицата има още да вършеят. Някой от сините ще изгърми според мен.

# 1 052
Според мен и двамата ще останат в играта. ТЪпарев няма да допусне цирка да се разтури само след едноседмичен гастрол.

# 1 053
Според ме супергерой ще си ходи утре.Двамата от победимите разпалват напрежението в отбора.Ако дори един от тях си тръгне,племето ще е скучно за гледане.Все още съм и на мнение,че Алекса ще влезе в отбор,различен от червените.Така че съм 100%,че син си тръгва.

# 1 054
Всички за син да изгърми говорите, ама май жълтите ще са на съвет

# 1 055
  • София
Генчо се сконфузил.

Хаха,.и Куков му вика свекърва.

# 1 056
мрънкЯло .. Grinning

# 1 057
Еее, ама и Куков не се трае. Малко ми като "много е готин, вземи го ти" Joy

# 1 058
Куков и Генчо ще ги оставят, такъв цирк не се изпуска.Grinning

# 1 059
  • София
Ох, тия двамата са непоносими, всеки по различен начин - единият тъп, другият психически неуравновесен. От мен ако зависи, да си ходят и двамата, че в това племе е като в циганската махала.

# 1 060
Не знам да се смея или да плача с тези двамата SobSweat Smile

# 1 061
И двамата не са за траене Simple Smile
Но е цирк Simple Smile

# 1 062
Куков е Мани 2.0

А Генчо нищо не ще на арената да урежда, той урежда отношения чрез дудне отстрани, заяждане, хапливи подмятания и въртене на очи.

# 1 063
  • София
Стрина Ганка направо се чуди за какво да се захване, добре че Куков не му мълчи. То това дуднене и ходене след д-то на Куков вече е патологично при стринка!

# 1 064
,,Позволявам” ви да се смеете на следващото предположение обаче искам да го споделя с вас.  Освен, че не иска да пропусне да блесне, унижавайки 5-годишния по характер Куки, мисля, че има и друго за Генчо. Ако е такъв комплексар, какъвто изглежда, външният вид също е от значение за него, а Генчо е мнооого по- назад от Куков. Куков все пак е хубав мъж, с хубаво тяло, хубави очи и зъби, то това го прави още по- нелеп като мрънка, но мисълта ми е, че Генчо по някакъв начин е възможно и да завижда. 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт