💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 294
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 155
Димо и той я нарече по-тежка, да му се сърди и на него.
Арията на Касим Grinning

# 1 156
Касим защо така вие ,дразнещ е.

# 1 157
Айде пак Евгения ще е спасителката.Продукцията много сте предвидими

# 1 158
Нека, вие, нека се дере, само да не пада във  водата. Падна....

# 1 159
Добре де, на мен ли само ми се струва, че жълтите не играят феърплей

# 1 160
Добре де, на мен ли само ми се струва, че жълтите не играят феърплей

Абсолютно. Колко пъти им се каза да не се стягат и да не опитват да спират дървото с тяло и почти непрестанно го правеха.

# 1 161
И аз съм за сините. Жълтите повече ми харесват, но ми писна от тях. Нека малко да ги понабият.

# 1 162
Айде, Цецо, издърпай Чакалчето! Много искам Безстрашни и Непобедими на елиминация утре! Ще има по-голяма интрига, че ако са Непобедими и Супергерои е ясно, че някой син ще изхвърчи. Иначе играта не е лоша, но не с гладни и мизерстващи играчи срещу нахранени и отпочинали. Още повече, че се издразних как трябва постоянно да правят забележка на жълтурките да не се свиват, особено Мирела, много неспортсменско!

# 1 163
Играта е измислена за жълтите. Дано паднат. Нечестници воглаве с пчелата майка. Пу.

# 1 164
Гогича освен, че е готин, не го чух един път да се оплаква от племето си, да мрънка, да е недоволен. Казах ви - или е на козче тайно, или е еднорог. 😀

# 1 165
  • London
Да, след Филип Гого е моят фаворит!
Гого е по-добрият от Филип, защото не се долавя негативна енергия. Това и ще му помогне да го победи.😁

# 1 166
  • Другата България
Евгения говори за правила??? WTF???
Която се излегна върху дънера въпреки забележката на Димо, той само си намести очилата, направи се, че не я вижда, и Вики освен дънера, трябваше да тегли и нейните не малко килограми!!! То бива двойни стандарти, ама така да си затварят очите не е редно. Да, премести се после, но си лежеше като пич достатъчно, за да измори Виктория.
Страхотен Гого, страхотен!

# 1 167
Гогича освен, че е готин, не го чух един път да се оплаква от племето си, да мрънка, да е недоволен. Казах ви - или е на козче тайно, или е еднорог. 😀
Абсолютно.
За съжаление е наказан в това племе. Дано оцелее до обединението.

# 1 168
Да, след Филип Гого е моят фаворит!
Гого е по-добрият от Филип, защото не се долавя негативна енергия. Това и ще му помогне да го победи.😁
Негативна енергия, така ли казват вече на личните пристрастия 😃😭

# 1 169
Цветан май за нищо не става...

Общи условия

Активация на акаунт