💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 318
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 215
Гого се представи по-добре от Филип, доказано от директния сблъсък между тях, хем първият не е ял, откъде я взе тая сила ...
Още малко време ще мине и ще им спаднат стероидните тела на момчетата от жълтия и червения отбори, както и в предишните сезони.

# 1 216
  • London
Илиян даже не се опита.
Илиян си знае, че е номиниран и му е през ...шпагата.🤣

# 1 217
Аууу и как точно Жени беше най-добрия играч от жълтия отбор? Все едно Филип нямаше достатъчно победи..
Само Гого и Жени спечелиха всички срещи, в които участваха и останаха непобедени.

# 1 218
Не искам да си ходят нито Гената, нито Куков. Истински смях е това. Гената нарочно му цъфна на врата с надежда да бъде ударен. Или представете си отпада някой червен, но не вкарват Алекса, а Гайтанов, Елица ще ореве река до Сърбия. 😅

# 1 219
  • София
Силно се надявам стринка да си тръгне утре. Без този тракторист и целенасоченото му дразнене и провокиране на Куков племето ще се успокои. Освен това е крайно безполезен и излишен герой.

# 1 220
Да, след Филип Гого е моят фаворит!
Гого е по-добрият от Филип, защото не се долавя негативна енергия. Това и ще му помогне да го победи.😁
Негативна енергия, така ли казват вече на личните пристрастия 😃😭
Съвсем не са лични, а обективни. Още не съм чула някой да каже, че Го крои нещо или е съмнителен или недобронамерен. Виж за Филип половин племе има подобно мнение. 😉
Да мнението на манипулираните жени е много обективно 😭

# 1 221
  • Sofia
Ха ха ха Илиянчо - подмолния манекен лъсна в целииия си "блясък"! Нищо ново и нищо неочаквано още от първия ден. Обиждан бил несправедливо, не  можело така и грубо било, верно ли? Всичко казано за него в негативен аспект дотук, е малко!

# 1 222
Не мисля ,че трябва да се сравняват Филип и Гого.И двамата са много силни ,но като характери са съвсем различни,и според мен с различна нагласа за играта.Колкото до кой е харесван, и кой не пак не може да има сравнение защото са в две различни племена с различни хора.Не се знаеше Евгения как щеше да реагира и на Гого ако беше в нейния отбор .Тя конкуренция не търпи .

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:15 от *Аня*

# 1 223
  • София
Илиян се отказва на отборните битки за елиминация и съвет, за да може, ако го номинират да е здравичък и да се върне в племето, вместо да даде всичко от себе си, за да не отидат на съвет... И сега, ако племето не го номинира, най-вече неговите патици, явно са си заслужават всяка загуба.

# 1 224
Илиян се отказва на отборните битки за елиминация и съвет, за да може, ако го номинират да е здравичък и да се върне в племето, вместо да даде всичко от себе си, за да не отидат на съвет... И сега, ако племето не го номинира, най-вече неговите патици, явно са си заслужават всяка загуба.
Това което каза Илиян ми прилича малко на това, което направи Жоро в Сървайвър. От една добре подредена игра само с един разговор за няколко минути успя да я зачертае. Голяма уста, и ще плати такса за тази голяма уста Илиян.

# 1 225
Най- готино ще е да вкарат Алекса при сините и да махнат Илиян според мен. Но той е хитър, щом Ралица предлага грошове, може пак да не стигат за негова номинация, всхщност ако навие другите да гласуват за Виктория, тя и Цветан пък      Ще гласуват за него, трябва да навие гласовете половината да са за Виктория, другата за Цветан и някак си да успее да е трети.

# 1 226
  • London
Помислих, че Куков и Гена ще се целунат.🤣

За какво им е Алекса? Да ги саботира? Не им трябват разни хорица в двойка с някой от друго племе. Най-добре Гайтанов или в краен случай Елина.....за сила тя я има на 100% , щанги вдига, ако не друго.

# 1 227
Айде лайфа отново почва с обичайните Чакала,Мирела и Лефтеров

# 1 228
  • Пловдив
Браво на Гого, браво и на Жени.
Илиян и Виктория ще са номинирани според мен.

# 1 229
  • Пловдив
Точно. Решил да се пази, ок, има право. Но ако беше хитър, да беше казал,че са го срязали ребрата, че много го е заболяло ,нямал е сили. Така прави стратега . А глупака с признанието си настройва хората срещу себе си- вижте ,аз съм тарикат и се пазя. Ми мълчи си бе.

Общи условия

Активация на акаунт