💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 324
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 230
Айде лайфа отново почва с обичайните Чакала,Мирела и Лефтеров
Ем, дано някой им каже как играха без феърплей Joy

# 1 231
Едва ли ще саботира, той е спортист, по- честно момче ми изглежда от Елица, но може и да греша. Мисълта ми е, че има его и иска да се докаже, а ако отиде при червените, лигнята пък ще е 24/7. Не знам, просто ми се иска да се махнат тия ядра на напрежението, неприятно е за гледане, но ще видим какво ще стане.

# 1 232
Ахахах ...
Реакция на голямата уста на Илиян

# 1 233
Интересен епизод беше тази вечер.
Куков вече съм сигурна, че са го вкарали основно като провокатор и глупавичкият Генчо много успешно му се връзва. Много са комични.
От сините двамата исполина разбрах в какво им е силата - да мачкат два пъти по-леки и ниски от тях участници. Иначе издишат. Особено Цецо се оказа доста мухнат. Виктория много се пеняви, но се представя слабичко. Поизлязла от форма изглежда с този целулит.
Илиян хлъзгав, та лигав. Основно подхлъзва съотборниците си. Симпатизирам на Гого. И Вели ми е трогателна в безплодните си опити да ги нахъса.
Жълтите ми харесаха днес. Много ще се радвам ако Фифо и Джафи вземат, та се сприятелят. Simple Smile

# 1 234
Ахахах ...
Реакция на голямата уста на Илиян

Мисли си: "Сега ми паднА!"

# 1 235
  • Стара Загора
.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:34 от BarbieDi

# 1 236
Има лайв в инстаграм. И Фифо  и Жени се присъединиха.

# 1 237
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Куков за мен има проблеми - в изблик на гняв не може да се контролира,ако не са камерите сигурно и на бой ще налитне. Да си заминава преди съвсем да се е изложил.
Генчо налива и той да,но всички драми започнаха от обидите и лошото държание на Куков. Не знам каква му е диагнозата,но не бих общувала с такива непредвидими хора.

Искам на финал Гого и Филип задължително. Страхотни!

# 1 238
Гого ми е любимецът. Направо е нечовек, а как успява винаги да е усмихнат и позитивен, евала.
Джеферович е много противна, дано не е вярно, че я промотират от Нова телевизия.
Дожаля ми за сините. Дано този глупак Илиан отпадне и на негово място да влезне Алекса, че да имат горе долу равностойни сили спрямо другите племена. Касим е сладур, но от него като че ли нямат твърде много полза.
И аз мисля, че Кукув има роля на провокатор, за да прави шоу. Е, сигурно малко преиграва 😃

# 1 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,сините имат спешна нужда да се подсилят с Алекса.
Илиян или Фейгин/Велислава да си заминава.
И Касим е само за украса там,но уж дава надежди за пъзелист.

# 1 240
Невероятен  Гого.Великолепна победа срещу по-тежкия и силен Филип. И двамата са достойни играчи.Победата на Гого  тежи и поради това че цяла седмица е гладувал на реката.

# 1 241
Гого също не игра честно с  Фифо -  беше се увесил с цялата си тежест на кола, чак и краката си беше вдигнал. Защо не му направиха забележка не знам, но то си беше хитруване.

# 1 242
  • Sofia
Куков е Мани 2.0

А Генчо нищо не ще на арената да урежда, той урежда отношения чрез дудне отстрани, заяждане, хапливи подмятания и въртене на очи.
Точно.По физиономията му личеше колко има "желание".
А в отборчето нищо спортсменско не видях.Толкова си им е акъла,просто.

Илиян определено е дразнещ,но пък и определено последният му дуел беше предизвестен.Та,до известна степен,имаше някакво право.Въпросът е,че можеше по друг начин да го каже,а той умишлено провокира.
Със сигурност ще е единия номиниран.Другия - Цецо или Виктория,според мен.

Има лайв в инстаграм. И Фифо  и Жени се присъединиха.
Разкажи,ако има нещо интересно,че нямам възможност да ги гледам. Hug

# 1 243
Все се чудех кой харесвам повече Фифо или Гого ..признавам, че бях вътрешно за Гогича -определено ми е по на душа. След това , когато седнаха пред бивака, не обвини никой , не упрекна никой. Много мъжко момче , въпреки това гласче.
Искам Илиян да отпадне ...Иначе и аз си мислех ако влезе Алекса дали ще е добре за отбора предвид половинката му в червените. От една страна този отбор му приляга- идеалисти и добряци, мисля ще ги хареса и ще се раздаде. Ако влезе при червените (шЪ се изложим пред чужденците здраво)....
та , ако ко влезе при червените , ще  имаме Младо семейство , Свекърва Гена и Снаха(Мирослава), която не и е истинска снаха...истинската ще се разбере в последствие е Куков, роднинските връзки са силно преплетени , драмата е на ниво имаме бой , ......любов и сръбска музика

# 1 244
Тамън си мислех за Куков и стрина Гена и те ги показаха Sweat Smile

Като дърта отегчена двойка са 👨❤👨😂

Общи условия

Активация на акаунт