💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 374
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 245
Гледах малко от лайфа и видях доста коментари за това дали Мирела и Валери са гаджета? Някой да знае нещо? И аз като някоя клюкарка. 😅 Ако е вярно се радвам.

# 1 246
Не виждам как продукцията ще позволи цирк КукоГенч да се разпадне. Илиян може да се кара с всички и да интригантства, та и него ще си го задържат. Вероятно четвъртият номиниран ще си ходи, който и да е той.

# 1 247
Аз пък искам Веска в жълтото племе и да се присъедини към мъжката коалиция. 🤪

# 1 248
  • София
Веска при червените на мястото на Пухи. Изобщо няма да се разбере, че го няма Simple Smile

# 1 249
Това племе с Алекса и Гого заедно ще е съвсем друго, трябва просто да отпадне някой…
Проблемът с Алекса ще е, че може да саботира заради ревливото девойче, да не ходи на Дивата река или да не я номинират.Силен играч е, но там е турски сериал и ще играе според настроението и интереса на девойка.

# 1 250
  • Sofia
Нещо не разбрах какво точно му имаше на коментара ми,кой с кого е гадже?!И то,като отговор на въпрос.
Ама карай,явно на някой много му е пречел.

# 1 251
Гого също не игра честно с  Фифо -  беше се увесил с цялата си тежест на кола, чак и краката си беше вдигнал. Защо не му направиха забележка не знам, но то си беше хитруване.
Напротив направихя му.. И веднага след това Гого използваше силата на краката, евгения я няма тази пластичност и затова лежа като дроб 5 минути и си правеше оглушки за забележката с половин уста... А че лефтеров направи крячка към цецо и бутна дънера с тяло към фифо, което помогна на фифо никой ли не видя??? и след това мирела, а пък михаела на последната битка на Гого даже с ръце го хвана... Супер неспортменска игра...

# 1 252
  • София
Как така Мирела гадже на Валери? Тя не е ли с Лефтеров, нищо, че се водят разделени.

# 1 253
Ехе, много от действията са просто инстинктивни. Търсите твърде много конспирации във всичко и във всяко действие на играчите.

# 1 254
Малко ме изнерви този епизод. Ясно е, че сините нямат шансове в чисто силова игра, дори и да не са гладували. Явно искат при тях да вкарат я Алекса, я Гайтанов.
Големият човек и комплексната - отново въздух под налягане. Илиянчо е дъно. Велислава не се предаде, но никакъв шанс пред нацепените каки. Но Гого ми напълни очите. А Филип как си пролича, че не умее да губи. За мен ще са номинирани Илиян и Виктория и Илиян ще си ходи.

# 1 255
Нека да си иде Виктория. Племето ще се кротне. Особено с Алекса или Гайтанов.

# 1 256
Да, съвсем инстинктивно жълтата кегла, не помня коя девойка беше, стоеше на 'С' през цялото време .. А пък Алекса не става за никое племе - ако е в червените, ще играят коалиция с жена му, ако е в друг отбор - малко или много ще го саботира. Въобще той ще е една тежест, където и да отиде. Не трябва да вкарват двойки в това предаване, не е честно изобщо спрямо останалите.

# 1 257
  • София
Не виждам причина Алекса да саботира друго племе. Той е състезател и шампион, за тях победата е много важна. Освен това не забелязах чак толкова да се вживява във връзката им като ревливата си приятелка

# 1 258
И аз не мисля, че Алекса би саботирал племето си заради Елица. Виж, ако ги изправят в директен двубой двамата - тогава не знам.

# 1 259
  • Пловдив
И аз не мисля, че Алекса би саботирал племето си заради Елица. Виж, ако ги изправят в директен двубой двамата - тогава не знам.
Тогава Алекса ще се откаже да излезе срещу нея или ще излезе, но ще падне нарочно, а Елица ще се обезводни от рев 😭

Общи условия

Активация на акаунт