💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 332
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Стара Загора
Как така Мирела гадже на Валери? Тя не е ли с Лефтеров, нищо, че се водят разделени.
Зорница е качила клип на стори, на което изглежда сякаш Валери е хванал Мирела за задника.

# 1 261
  • София
Това не го очаквах. Мирела да не се окаже ябълката на раздора в жълтото племе. Сигурно след предаването са се събрали, иначе Тупарев нямаше да изпусне възможността да направи панаири.
Зорница ми е много страшна с тези вежди, изглежда постоянно сърдита.

# 1 262
  • До сърцето...
... иначе Тупарев нямаше да изпусне възможността да направи панаири.
Предаването е в началото си, може и да има и любовни Тупаревски сценарии по-нататък.

# 1 263
Би било жалко, Елица и Алекса ми харесват много поотделно. Няма нужда от сълзливи драматизации

# 1 264
  • Варна
Кристалната топка ми говори: тази вечер отпада Илиян и на негово място влиза Алекса. Илиян не е необходим налични са и други дразнители покрай които да се върти действието. В един момент изправят двамата влюбени един срещу друг. След много рев и сълзи Елица побеждава в дуела. А нищо чудно да вземе и крайната победа след преживяното страдание във формата. Първо го побеждава в дуела, а след това реве, че е далеч от нея и са разделени. Трябва да има съспенс, латино нюанс тип Боливуд. Ще имаме многострадална Елица и най- накрая жена победител. Grin

# 1 265
  • London
Как така Мирела гадже на Валери? Тя не е ли с Лефтеров, нищо, че се водят разделени.
Зорница е качила клип на стори, на което изглежда сякаш Валери е хванал Мирела за задника.

Ау, че противно. Не за друго ами, защото все пак е била половинка на авера му в племето.

# 1 266
Нищо противно не виждам. Още повече да правим изводи по една неясна снимка. Мирела и Лефтеров декларират, че са разделени. Ако се харесват с Валери- и двамата са свободни няма нищо противно. По-скоро беше неприятно да се гледа как Мирела се опитваше вчера да лъже на гредата и да пристъпва. Или Лефтеров да бута кола,  бидейки кегла. Ето това е наистина нечестно.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 11:01 от victoria vassileva

# 1 267
  • До сърцето...
От инстаграма на Мирела, тук е по-показателно, ако въобще имат връзка. Но защо пък да не се харесват, и двамата са свободни.

# 1 268
Вчера отпадналият Иван беше в "На кафе" и ,аз лично, съжалявам че той избра да напусне.
Сподели много интересни неща за себе си, интелигентен човек с разнообразни хобита и начинания,без страх се е впускал в нови начинания, има хубав изказ и дикция.
Щеше да е приятно да го видим в някое от племената,може би щеше да е "пъзел" звено за червени или жълти.

# 1 269
  • Другата България
А аз не знам защо имам усещането, че Илиян няма да отпадне довечера.
Някакво предчувствие имам, че това може да е Цецо.
Много зависи и от играта, разбира се.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 10:52 от Merri_An

# 1 270
За довечера мисля, че номинирани ще са Цветан и Илиян. Няма да е Виктория и да рискуват отново да се върне, още по-богата.

# 1 271
Вчера отпадналият Иван беше в "На кафе" и ,аз лично, съжалявам че той избра да напусне.
Сподели много интересни неща за себе си, интелигентен човек с разнообразни хобита и начинания,без страх се е впускал в нови начинания, има хубав изказ и дикция.
Щеше да е приятно да го видим в някое от племената,може би щеше да е "пъзел" звено за червени или жълти.
Да, доста различен от разпространения типаж в шоуто.

# 1 272
Вчера загледах Илиян на гредата. Има зловещата усмивка на джокера. Но и се замислих, че този егоизъм е типичен за немалко хора на неговата възраст. Чувството за колективизъм и себераздаване са им чужди. Каквото постигне- със зъби и нокти сам. И малко прах в очите на девойки като Фейгин и Мани. които също скоро ще се усетят. Селски хитрец, на който тепърва корпоративният хомот ще смачка фасона.

# 1 273
Вчера загледах Илиян на гредата. Има зловещата усмивка на джокера. Но и се замислих, че този егоизъм е типичен за немалко хора на неговата възраст. Чувството за колективизъм и себераздаване са им чужди. Каквото постигне- със зъби и нокти сам. И малко прах в очите на девойки като Фейгин и Мани. които също скоро ще се усетят. Селски хитрец, на който тепърва корпоративният хомот ще смачка фасона.
Разбира се, че много хора мислят по подобен начин. Но твърде малко хора биха го споделили на всеослушание.

# 1 274
Твърдо смятам довечера , че трябва Цветан и Илиян да са номинирани!
До момента и двамата хитреци не се раздават и са се лепнали за полите на женките дамогат да минават метър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт