💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 3 (11.09 - 18.09)

• 75 280
  • 1 726
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Пловдив
Не знам как мъже на по 30 години са толкова  комплексирани. То така да се доказваш като мъж , сякаш си на 15.... Сина ми реагира по този начин и говори такива приказки . Пуу

# 1 516
  • Sunshine state
Според мен Генчо е отпаднал, на синхрона изглежда пораженец.

# 1 517
АХахахахах
Димо - "оставя си 30кг ланец" Simple Smile

# 1 518
  • Другата България
И аз съм за Куков.

# 1 519
Димо ,, Единственото, в което Куков е по- добър  от Генчо, е точността.”
Ами не, не е така. Куков днес се доказва и като добър, и като комплексен. И може би сприхавостта на характера му влияеше в някои моменти отборно, но стадното нарочване на един човек, никога не е било добра идея.

# 1 520
  • Другата България
Оххх, сетих се за Агонцев. Joy
Сървайвърите в темата знаят за какво говоря.

# 1 521
  • London
Някой изплеска, че гледал и кой е спечелил във фейсбук.😐

# 1 522
  • Sunshine state
Аз за това спрях да следя страниците им във фейса, понеже отгоре на всичко повечето време гледам на запис.

# 1 523
Уф, много непопулярно, но съм за леля Гена. И Куку харесвам, но не мога да го слушам, като латерна ми е Joy
Харесвам Елица, но Много ще е тъпо Алекса да влезе. Не е честно като цяло спрямо останалите.

# 1 524
ЕЕе сега защо ми разтуриха цирка . Честно не искам нито един от двамата да си ходи има много хляб в тях. Отдавна не бях гледала в риалити такова единоборство. Куков добре се справя срещу всички , Генчо е забавен в иронията си
Новата ми любов Гогича , що така гласува против Мани , записвам му първа черна точка, с Филип пак ми отиват на кантар
Виктория - празните приказки балонова защо гласува срещу играч който им помогна супер много в битка

# 1 525
Някой изплеска, че гледал и кой е спечелил във фейсбук.😐
О, аз не чета там, много агресия има, направо се напрягам.
Иначе ми стана смешно как фейсбук ме надуши, че симпатизирам на Фифо и от всички само него ми предлага като приятел Joy

# 1 526
Гледам синхроните на Куков са по тъмно .Или той е победил или до тъмно са играли .

# 1 527
Куков определено има проблеми, когато е под напрежение. Липсва му психика.
Доказва го и в момента с въжета, не може да загуби почти цяло минаване докато се мота с въжетата. Като следващ епизод на Крум и Агонцев е. Трагичен.

# 1 528
  • London
Но има напредък коментара беше заметен.AstonishedДосега това не е било.....

# 1 529
За Генчо съм, Куков е толкова неприятен и невъзпитан. Да се маха.

Общи условия

Активация на акаунт