Червени и синкави точици по тялото

• 4 820
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
И на двете снимки аз виждам подкожни кръвоизливи от спукани капиляри. Сега в жегата по-лесно се пукат. Увеличават се с времето, защото кръвта се просмуква в кожата. Купете си рутаскорбин и пийте няколко дни, мисля че 2-3 пъти на ден по 2 хапчета. Аз имам много слаби капиляри и се пукат от съвсем лека травма, напрягане, чесане. Кашляла съм съсиреци кръв от по-силна кашлица заради спукани капиляри в трахеята. С рутаскорбин се оправят по-бързо, но и от само себе си минават.

# 16
И на двете снимки аз виждам подкожни кръвоизливи от спукани капиляри. Сега в жегата по-лесно се пукат. Увеличават се с времето, защото кръвта се просмуква в кожата. Купете си рутаскорбин и пийте няколко дни, мисля че 2-3 пъти на ден по 2 хапчета. Аз имам много слаби капиляри и се пукат от съвсем лека травма, напрягане, чесане. Кашляла съм съсиреци кръв от по-силна кашлица заради спукани капиляри в трахеята. С рутаскорбин се оправят по-бързо, но и от само себе си минават.

Благодаря ви!!!

# 17
И в крайна сметка какво се оказаха тези петна? Защото мъжът ми има същите на гърба от седмица.

Здравейте!

Може ли мнение за тези петна едната снимка е преди 2/3 месеца и сега отново. Намират се на гърба.

Благодаря!
[/quote]

# 18
  • Terra incognita
Петната са равномерни и симетрично разположени. На мен ми изглежда като да си имала силен допир до някакъв предмет, или облегалка

Общи условия

Активация на акаунт