Професионални серии за коса - тема 157

• 69 677
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря ви. Ще взема Филип Кингсли. Звучи ми добре и има хубави коментари.

# 526
Здравейте, дъщеря ми си направи кичури и взехме на Лакме лилавия шампоан. Вчера го ползва и днес косата й е супер мазна изглеждаща. Моля, пропускаме ли нещо в ползването му?

# 527
  • София
Elena не знам с кой Ш на Виши се мие дъщеря ти, но имам приятелка, чиято дъщеря и тя е така. Ползват Виши, косата на момичето постоянно е мазна, и седни на кичури…като обелки на банан ако ме разбираш… Смениха Вишито с друг Ш, и момичето започна да мие скалпа си вместо дължините по два пъти на миене. Определено имаше видим резултат. Та по-скоро говори с нея за начина и времето на шампоаниране. Иначе ФК е супер, дъщеря ми го ползваше в един момент и косата и беше идеална.

# 528
  • Бургас/Пз
Принцеса, благодаря ти. И Меди, и Генезис, много добре ми се отразяват. Мислех, че са хидратиращи, особено Меди, защото така ги усещам. Протеин ползвам през 5-6 измивания или преди боя. Ще пробвам филър шампоана на Олиосета. Simple Smile

# 529
Здравейте, дъщеря ми си направи кичури и взехме на Лакме лилавия шампоан. Вчера го ползва и днес косата й е супер мазна изглеждаща. Моля, пропускаме ли нещо в ползването му?
Кой е този лилав шампоан на Лакме?

# 530
  • Варна
ani_d не шампоана филъра пробвай той е преуош. Запази си сегашната рутина щом си доволна от нея. Моята коса например не обича хидратиращи шампоани и съответно аз такива не ползвам,но хидратиращи преуоши ползвам и то много. Срщу тях не стачкува гадината Grinning.

# 531
  • Бургас/Пз
ani_d не шампоана филъра пробвай той е преуош. Запази си сегашната рутина щом си доволна от нея. Моята коса например не обича хидратиращи шампоани и съответно аз такива не ползвам,но хидратиращи преуоши ползвам и то много. Срщу тях не стачкува гадината Grinning.
Принцеса, за този ли говориш https://www.zlatnaribka.com/filar-za-kosa-olioseta-oro-di-luce-p … ein-filler-500-ml
Питам, защото ти пишеш, че е преуош, а в описанието в Златна рибка пише, че се използва на измита коса... Да не би да е някой друг продукт, който не успявав да намеря?? Ако е преуош, след него какъв шампоан да ползвам??

# 532
Момичета, може ли да ми препоръчате хидратираши продукти - шампоан, балсам, балсам без отмиване.
Имам нужда да спра за малко протеиновите продукти.

# 533
Аз много харесвам хидратиращата серия на Ла за.

# 534
  • Варна
ani_dизвинявай Heart Още откакто го взех,а това беше когато излезе си реших,че ще го ползвам като преуош и за мен си е такъв продукт. Пробвала съм и препоръчаното приложение,но така не ми харесва особено. При положение,че косата ти недолюбва протеин си мисля,че моят начин би ти харесал повече.

# 535
Тийн щерка с мазна коса много одобри дълбокопочистващия на Wella   1-2 седмично:

# 536

Лакме в лилава опаковка- тониращ за руси/изрусени коси. Трябва ли да се ползва нещо преди или след него?

# 537
Тийн щерка с мазна коса много одобри дълбокопочистващия на Wella   1-2 седмично:

Този не ми е познат, но не е ли прекалено ползването на ДПШ 1-2 седмично?

# 538
Той е много мек, а щерката не пести нито финишите, нито пресите и термозащитите.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:01 от Agent Provocateur

# 539

Лакме в лилава опаковка- тониращ за руси/изрусени коси. Трябва ли да се ползва нещо преди или след него?
Аз го ползвам по стандартният начин и нямам проблем. Оставям го 2-3 Мин да престои и изплаквам. След него слагам маска или балсам, без значение

Общи условия

Активация на акаунт