Професионални серии за коса - тема 157

• 69 966
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Аз имам много чувствителен скалп с  пърхот. Много ми помага този шампоан на  Alterna Caviar Clinical Densifying Shampoo.
По-добър е от медицинския на Дюкре Келуал ДС, който също добре ми влияеше.

# 121
Момичета, имате ли отзиви за тази серия? Боря себорея почти цял живот, но сега ужасно се е обострила заради стресови фактори, с които се сблъсквам напоследък. Имам шампоана, чудя се дали да взема Тоника и маската?
Ползвала съм серията за мен и дъщеря ми.
Доволни сме, не е уау ефект, но по принцип при мен всяка година си я правя профилакрично (когато усетя), намалява сърбежа и успокоява скалпа.

# 122
  • София
1. Casual - да, зелените Tigi са това от линка по-горе, серия Urban antidotes.
Не дават кой знае каква хидратация но след тях си чувствам косата абсолютно чиста, застава добре и мога да ползвам какъвто искам финиш.
Мисля да поръчам четката на оливия която похвали, ще се разоря с намаленията в нотино.
В количката ми има неща сега за 260 лв и се чудя кое да махна 😩😩😩
Ама хванах литровки на Joico на много добри цени 🙈

2. Оля - може да се е влошил проблема от всички неща които пробва в последно време 🙈 За проблемен скалп се внимава с шампоаните, ползва се специализирана козметика и само по дължините по-силни маски и тн.

# 123
1. Casual - да, зелените Tigi са това от линка по-горе, серия Urban antidotes.
Не дават кой знае каква хидратация но след тях си чувствам косата абсолютно чиста, застава добре и мога да ползвам какъвто искам финиш.
Мисля да поръчам четката на оливия която похвали, ще се разоря с намаленията в нотино.
В количката ми има неща сега за 260 лв и се чудя кое да махна 😩😩😩
Ама хванах литровки на Joico на много добри цени 🙈

2. Оля - може да се е влошил проблема от всички неща които пробва в последно време 🙈 За проблемен скалп се внимава с шампоаните, ползва се специализирана козметика и само по дължините по-силни маски и тн.
Възможно е, но поне от две години не бях имала никакви проблеми, а и ИЖ внимавам, разреждам шампоани, грижа се за скалпа… в последно време ми се натрупа много стрес, притеснения и ядове и мисля, че се обостри от това. Тя по принцип си ми се обажда в такива ситуации. Между другото, шампоанът на Кингсли като че ли доста успокои скалпа.

# 124
  • София
Аз нямам себорея но имам доста чувствителен скалп.
Тоникът ми помага и освен това успокоява но е като вода. За себорея не мога да кажа, може би е добре консултация с дерматолог и моя съвет за известно време да преустановиш профи шампоани а само маски и грижа за дължините а да миеш с шампоан третиращ проблема със себореята и изписан от лекар за да оправиш положението

# 125
Момичета, а на Ланза какво си струва да се пробва? Заглеждам ги от известно време.
Аз нямам голям опит с продуктите на Ланза, но ето този серум за мен има най-приказният аромат от всичките ми продукти и е чудесен за връхчетата ми - слагам и на влажна и на суха коса.

# 126
На някой случвало ли му се е?
Бих я рекламирала. На мен ми се случва нещо подобно - излиза трудно и трябва да натискам пет пъти, ако не съм ползвала две-три седмици, но помпичката работи. Разклащам, отварям (в скрития текст) и измивам.

Скрит текст:

# 127
Оля, отиди на дерматолог директно. ЗР няма да решат проблема ти и рецепти не дават. Приятелски съвет. Минах през същото.
Kopche, ако знаеш през колко дерматолози съм минала…
Но ефектът е винаги временен. Себореята само се поддържа, тя не се лекува.
Момичета, а на Ланза какво си струва да се пробва? Заглеждам ги от известно време.

При мен много помагат водите на InaEssentials- салвия и коприва. А от месец си правя сама вода с корен от коприва и репей. Пръскам навсякъде по скалпа на измита и все още мокра коса, масажирам скалпа. И за щастие при тази смяна на сезониге нямам възпаление.

# 128
Правили ли сте кератиновата терапия нa Lanza и доволни ли сте?

# 129
Здравейте, капките на oway как се използват? Очаквах спрей (не знам защо Grinning) и сега с този капкомер само се помайвам.

# 130
Здравейте, капките на oway как се използват? Очаквах спрей (не знам защо Grinning) и сега с този капкомер само се помайвам.
Капваш колкото е нужно на дланта, разтриваш между двете длани и нанасях върху дължините на косата

# 131
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 132
  • Варна
Правили ли сте кератиновата терапия нa Lanza и доволни ли сте?
Имам и ползвам и двете.
 Терапията за критично увредени коси е наистина за такива,но и на блондирана коса в добро състояние се отразява чудесно. Минус -смърди отвратително.
 https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service

Кератиновото протезиране е четири стъпкова терапия като от всички си харесвам и поддържам само маската. Ползвам я с ДПШ на Шу и моите си финиши. При нея е хубавото това,че има бустери,възстановяващ,обем и хидратация. Имам хидратиращия в момента,пробвала съм и сила,но фрапантна разлика с тях или без тях не виждам -вероятно защото косата ми е здрава и с добър баланс.
https://agorabbeauty.com/ultimate-treatment-dalboka-rekonstruktsiya-na-kosata

Терапиите са хубави,но не са някаква панацея освен ако не сте попаднали на калпав фризьор,който ви е съсипал косата. Тогава ще свършат работа и ще закрепят положението докато съсипаното израсне.

Относно капките на Oway - смесвам ги с термозащитата на влажна коса. Ароматът им ми е не особено приятен та затова.

# 133
Някой може ли да направи сравнение между капките на Oway и Lanza Neem Plant Serum, показан от Agent малко по-нагоре - действие срещу накъсване главно ме интересува ( как влияе на връхчетата) и икономичност.

# 134
На мен за мазен скалп плюс пърхут много ми помага този серум the inkey list salicylic acid exfoliating scalp treatment, честно казано е скъп за такава  съставка, но другия ми вариант са шампоани с нея като низорал например, но пък те свличат цвета на косата доста, така че използвам това. Другото, което ми помогна е да започна да си мия косата по- често и да намаля употребата на сухи шампоани, ах как се ядосах за това. Верно капе косата от тези тип батист... не го вярвах ама на, смених го с такъв на прах и количеството паднала коса след баня намаля сисурно 3 пъти. Ядосвам се защото го ползвам години наред...

Общи условия

Активация на акаунт