Професионални серии за коса - тема 157

• 69 976
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Lolo,според мен на косата ти и липсва влага.
Пробвай със зехтин,със сигурност го имаш в къщи.Към всяка маска или балсам прибавяй малко зехтин.Мисля че ще видиш много бързо резултат.
Знам че е мазньоч и много хора не харесват масла,но е страхотна опция за обогатяване на стандартните продукти.Много бързо връща баланса

# 166
  • София
Vanessa, Благодаря, ще опитам задължително!

# 167
Как зехтин към маска или балсам? Преди миене на косата ли?

# 168
Момичета, от на Yesstyle коледния календар някой има ли впечетления? Хващат ли го отстъпки, има ли шанс да се доредиш до него, как са с доставките? Пускат го на 04.10. в 10ч.

# 169
Момичета, 
Препоръчвайте ми шампоан, който да измива добре, но да е подходящ за честа употреба.
Използвам всеки ден лак за коса и напоследък усещам косата си тежка, а самия косъм мазен, леко лепкав. След ДПШ всичко в наред, но не може всеки ден да използвам него, та сега си търся Ш, махащ стилизанти, но щадящ. Благодаря!

# 170
Шампоана за обем на Bumble and bumble, а ако държиш на безсулфатен за ежедневието, но и да измива добре - Кофеиновия на Орайт.

# 171
Как зехтин към маска или балсам? Преди миене на косата ли?
Не,след измиване с шампоан.Към количество маска колкото орех се добавят няколко капки зехтин.
Мароканската маска например,която ползвана самостоятелно не харесвам особено,смесена със зехтина ми дава невероятни резултати.

# 172
Няма ли да се сдобия с мазна коса така?

# 173
Препоръка за маска преди измиване? Нямам против масла Blush

# 174
Преди измиване използвам кокосово масло по краищата и средата на косата.
Също така и маски, които просто не са ми любими, но не искам да ги изхвърлям Grinning

# 175
Също така и маски, които просто не са ми любими, но не искам да ги изхвърлям Grinning
И аз така Wink
Кокосовото сме го обсъждали, че доста коси не го харесват ( моята е от тях, а и ми сваля боята )

# 176
Аааа, сакън, що борба беше за тоя цвят. Друго значи ще е Blush

# 177
Няма ли да се сдобия с мазна коса така?
Ами не. Днес си правих тази процедура,не мисля че косата ми изглежда мазна

# 178
Аз харесвам много маската Мажистрал на Керастаз - тя е за много сухи коси, но слагам само по дължините, не в корените, за 5 минути под душа. Наскоро открих Хронолоджист на Керастаз и съм впечатлена - много е хубава.

# 179
Оооооо Ванеса Heart страхотна коса и цвят Heart

Общи условия

Активация на акаунт