Професионални серии за коса - тема 157

• 69 674
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Хора, какво е дпш? Все се чудя на това съкращение Grinning

# 541
дълбоко почистващ шампоан

# 542
Любим ДПШ / дълбоко почистващ шампоан/ MEDICEUTICALS VIVID PURIFYING SHAMPOO.

# 543
  • Пловдив
Аз съм много доволна от ДПШ на Лакме. Свърши ми и си взех този на NEUMA. Много е ментов, направо ме удря в очите.

Получих bond builder на ФК.  Сърце не трае и веднага го пробвах. Като консистенция не е много икономичен, не е гъст и маслен и отива по-голямо количество. За моята дълга коса, тези 150 мл. ще заминат бързо.
Все още не мога да кажа дали си заслужава, но имах по големи очаквания. Ще видим в дългосрочен план как ще е.

Предстои ЧП. Какво сте набелязала?

Аз ще подновя моя любим в момента Ш - Neuma  за обем. Много ми уплътнява косата. И капки Oway.

# 544
  • Бургас/Пз
ani_dизвинявай Heart Още откакто го взех,а това беше когато излезе си реших,че ще го ползвам като преуош и за мен си е такъв продукт. Пробвала съм и препоръчаното приложение,но така не ми харесва особено. При положение,че косата ти недолюбва протеин си мисля,че моят начин би ти харесал повече.
Ооо супер си ❤️, много повече ми допада да ползвам в рутината преуош, отколкото на чиста коса да чакам, да загрявам със сешоар или някакви подобни процедури хич не са ми по вкуса. Още сега ще си я поръчам. След него мога да си ползвам Генезиса, нали?? Имам и Pro-longer Loreal, предполагам, че и с него ще е добре?? Май ще трябва да пробвам различни варианти.

Тийн щерка с мазна коса много одобри дълбокопочистващия на Wella   1-2 седмично:
[img width=100height=100]https://beautyplussalon-ecomitizellc.netdna-ssl.com/media/catalog/product/cache/111bf749725a37dc7ba5d8e6064c6a47/wella-invigo-aqua-pure-purifying-shampoo-33oz-min.jpeg[/img]
Моите Тинейджъри също много го харесват. Бях си го купила за мен, но те и баща им му видяха сметката. Особено големият ми син е с много гъста коса и казва, че само с този шампоан я усеща наистина чиста. Ще го търся сега в такаво голяма опаковка, не знаех, че има. Благодаря, Агент Simple Smile

# 545
  • София
Много харесвам ДПШ на Лакме, ползвам вече втора опаковка, но ми сваля боята. Определено има голяма разлика в първото ползване на ДПШ след боядисване. Сега съм в търсене на някой по-щадящ. Този на Wella по-мек ли е спрямо този на Лакме, ако някой е ползвал и двата?

# 546
  • Бургас/Пз
Много харесвам ДПШ на Лакме, ползвам вече втора опаковка, но ми сваля боята. Определено има голяма разлика в първото ползване на ДПШ след боядисване. Сега съм в търсене на някой по-щадящ. Този на Wella по-мек ли е спрямо този на Лакме, ако някой е ползвал и двата?
Да, на Вела е по-щадящ, но пак не е добре да се ползва след боядесване. По-добър вариант е преди. Аз лично на първото измеване след боя ползвам киселинен шампоан, следващото за боядисана коса и после си продължавам с хидратиращи или балансирани. Като дойде време за боядисване - примерно две измивания преди него - на едното ползвам протеин, а на другото - дпш.

# 547
  • София
Да, на Вела е по-щадящ, но пак не е добре да се ползва след боядесване. По-добър вариант е преди. Аз лично на първото измеване след боя ползвам киселинен шампоан, следващото за боядисана коса и после си продължавам с хидратиращи или балансирани. Като дойде време за боядисване - примерно две измивания преди него - на едното ползвам протеин, а на другото - дпш.
Благодаря за отзива. Първите няколко измивания след боя са ми с безсулфатни и/или по-щадящи шампоани и вече след 2-3 седмици си позволявам ДПШ.

# 548
  • Бургас/Пз
Благодаря за отзива. Първите няколко измивания след боя са ми с безсулфатни и/или по-щадящи шампоани и вече след 2-3 седмици си позволявам ДПШ.
Да, така е супер. Вела наистина е по-нежна от Лакме. Чела съм отзиви, че хора, които ползват повече стилизиращи продукти смятат, че не почиства добре. На мен лично обаче много ми харесва и мисля, че си почиства много добре. С Лакме на мен лично косата ми става на клечки, хубава е само при измиването и няколко часа след него.

# 549
Имате ли наблюдения дали безсулфатните шампоани свалят боята на косата?

# 550
Чувствам се като пълен абориген сред вас. Изобщо не ми е хрумвало, че някой шампоан може да е по-почистващ от друг... Благодаря за информацията. Иначе, след като пробвах oway капките (след прочетен отзив тук), взех тройната им терапия + три шампоана да тествам 😁

# 551
  • София
Момичета, какво ви е мнението за боите на Алфапарф.. струва ли ми се или падат адски лесно.. знам, че зависи от много неща, но сякаш това нещо дори не си прави труда да се задържи.. буквално за едно миене е чао.. ( за руса боя става въпрос).

# 552
Аз да попитам за предложения за протеинова маска за много изтощена, блондирана коса.
Мерси! Simple Smile

# 553
Имате ли наблюдения дали безсулфатните шампоани свалят боята на косата?
Мисля, че е точно обратното, защото на всички безсулфатни, които съм имала, пише, че не сваля боята.

Аз искам да ви попитам за съвет за маска. Обожавам lakme bio argan и Macadamia. Не ми хареса изобщо бляскавата Олиосета, защото ми е твърдеееее водниста и лека за мен.
Косата ми е гъста, дълга, с нормален косъм, но всеки ден се третира и имам нужда от грижа дори като превенция. 😊

# 554
От протеиновите маски харесвам Терапист- маслена и богата, архитект обожавам, но не е толкова силна, може би за не чак толкова изтормозена коса, Афоджи 2 минутния реконструктор е страхотен и не много скъп, Напура С9 маската също е супер протеин за моята коса.
От хидратиращите маслени, гъсти и богати харесвам блондинската на Керастаз, Мароканойл с кафява капачка и Маската Чудо на Маракеш ( последната не знам дали е хидратация, но моята коса така я усеща).

Общи условия

Активация на акаунт