Професионални серии за коса - тема 157

• 69 662
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Тийн щерка с мазна коса много одобри дълбокопочистващия на Wella 
Моите Тинейджъри също много го харесват. Бях си го купила за мен, но те и баща им му видяха сметката. Особено големият ми син е с много гъста коса и казва, че само с този шампоан я усеща наистина чиста. Ще го търся сега в такаво голяма опаковка, не знаех, че има. Благодаря, Агент Simple Smile
Aни, ти ще го търсиш в литрова опаковка, а на мен ми е спусната директива да го намеря в галон Cold Sweat

Все още не съм, но не съм се отказала и ще питам и фризьорката ми след 2 седмици. Виждала съм други шампоани на Wella в туби за салони.

# 556
От протеиновите маски харесвам Терапист- маслена и богата, архитект обожавам, но не е толкова силна, може би за не чак толкова изтормозена коса, Афоджи 2 минутния реконструктор е страхотен и не много скъп, Напура С9 маската също е супер протеин за моята коса.
От хидратиращите маслени, гъсти и богати харесвам блондинската на Керастаз, Мароканойл с кафява капачка и Маската Чудо на Маракеш ( последната не знам дали е хидратация, но моята коса така я усеща).
Мерси за отговора! Имах терапист преди време, изразходих я, но не бях очарована. Чудих се за архитект, но може би наистина ще ми дойде слаба. Иначе, за хидратиращите се оказа,че съм зарината с такива, защото по-рядко ги ползвам и сега забелязах,че ми е останала само oway rebuilding за протеин. Ако нищо не ми грабне окото, може би пак ще пробвам терапист.

# 557
Davines имат много хубава протеинови маска - от серията с леща, зелена е. Напура Ц9 също е добро попадение.

# 558
Момичета,Керастаз са пуснали ароматизатори за дома

# 559
Имате ли наблюдения дали безсулфатните шампоани свалят боята на косата?

Не, само такива ползвам. Но ако се боядисваш с пепелни нюанси, а имаш повечко бели коси, затова може да пада бързо боята.

На Mediceuticals много харесвам и двата шампоана за стимулиране на фоликулите (folligen и bioclenz), както и маската за скалп.

# 560
Момичета, моля за помощ при избора на сешоар, колебая се между Парлукс, Бейбилис и Валера. Моля за съвет кой да избера и съответно кой модел. За Парлукс прочетох, че най-предпочитаният модел е Alyon, но започнах да се чудя и за останалите две марки.
Предварително благодаря!

# 561
Имам Валера, не помня кой модел.Сешоар като сешоар.Малко е тежък.

# 562
  • София
И аз съм с Valera : Тежък ми е доста и когато започна да си оформям косата с четка ми се измаря  ръката. Така и не свикнах ..

# 563
Момичета,Керастаз са пуснали ароматизатори за дома

Къде?

# 564
  • София
С Валера съм и аз. От не знам вече колко години го имам, но са +15 със сигурност. Не е мръднал, понякога си мисля, че ще ме насживее пустата машинка.. Grinning

# 565
Имам Бейбилис, бетонен, чудесен сешоар. Безупречен поне 10-ина години вече!

От лигня, не от нужда си взех Дайсън преди няколко седмици. Предимства спрямо любимия ми Бейбилис - малко по-малък и лек е, приставките се сменят светкавично и не загрявят, суши ме малко по-бързо при по-ниска температура.

# 566
krystall в интернет ги мернах.Разрових се,но навсякъде явно са на предварителна продажба.
Имаше реклама  и на някакъв салон във Варна,Фифи нещо си.Предполагам всички салони работещи с Керастаз ще ги пуснат.При нас още ги няма

# 567
Здравейте, дами,
Отдавна ви чета и по ваши препоръки съм си купила много неща, като една голяма и една малка кръгла четка, на лалга маски, на керастаз, а нектар термик е най- доброто, което съм правила за косата си.. Само като си помисля, че допреди две години не ползвах термозащита. Тази тема ки отвори очите и сега имам мания към продукти за коса, като любими към този етап са ни Олаплекс 3, на керастаз лилавата серия и на sheа Moisture всичко, до което съм успяла да се докопам. Както и олиото на Жизу.  сега дойде време да попитам и аз😀

Чудя се кой сешоар е най- доброто решение? Бях набелязала два, но ги има само в САЩ. Сега ми остана Дайсън суперсоник и някой парлукс, например alyon или power light. Иска ми се да е лек и да не е от онези най- шумните, както и сравнително да щади. Суша се на четки и от около две години не ползвам друго, правя се дори къдрава като с маша, но права с моя сешоар на Филипс не успявам и като цяло имам много фриз с него, независимо от техниката ми. Ползвам много продукти да я пригладя. Косата ми е вълниста към къдрава и естествено русо ниво 8, два- три пъти годишно правя бял балеаж, нормален косъм (не е тънък, не е и супер дебел), много гъста и обемна, мия я веднъж на седмица, но с този сешоар оформянето ми отнема над час. Здрава си е, но се накъсва от от моите постоянни опашки и вече е по- добре, поради което искам и да сменя уреда. Кой бихте препоръчали? Също така знаете ли дали Дайсън имат някакви намаления изобщо? Отворена съм и към други предложения

Да добавя и че благодарение на вас със шампоана на дюкре си оправих скалпа. Ползвах веднъж хед енд шолдърс по време на пътуване и скалпът ми от сух стана болезнено сух и като опънат, сърбеше ме и от чесане ранички си направих, стоеше и зачервен. Две измивания и всичко е в миналото

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 00:16 от kolibribaby

# 568
Здравейте, пробвах шампоана на Напура Енерджи и консистенцията му е многоооо водниста- така ли трябва да бъде?

# 569

Да добавя и че благодарение на вас със шампоана на дюкре си оправих скалпа. Ползвах веднъж хед енд шолдърс по време на пътуване и скалпът ми от сух стана болезнено сух и като опънат, сърбеше ме и от чесане ранички си направих, стоеше и зачервен. Две измивания и всичко е в миналото
Кой точно шампоан на Дюкре харесвате?

Общи условия

Активация на акаунт