Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 49 565
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Подкрепям и аз - пращай го! Нищо от тия неща няма да му се случи … Само мога да ти гарантирам, че ще се върнат уморени, а не отпочинали 😁 Сега остава да постигнете и семеен консенсус!

# 331
Светкавичке, щом момчето ти иска и можете да си го позволите го пуснете! Трябва да попадат в различни ситуации, да добиват опит.  А и са с учител  все пак децата. То случки всякакви могат да ти разкажат от екскурзии-има много доволни деца и родители, има и винаги недоволни. Освен това една страшна случка в очите на един е младежка веселба, в очите на друг голяма драма. От всичко, което съм прочела за момчето ти няма от какво да се притесняваш! Ще опознае нови деца и ще добие впечатления и опит.
Моята мома на последния обмен реално си бяха самостоятелно последните 2-3 дни в Малага с другите 4 младежи. Имаха разни приключения, но се прибраха живи, здрави и много доволни. Примерно си бяха букнали апаратамент за 2 нощувки за 2023 година, вместо 2022, стигнали на място и изненада, ами букнали нов, какъвто е имало наличен..... На приятелката на моето момиче откраднаха телефона и се озоваха преди полета без батерия на телефона на моята девойка, защото били с един контакт в квартирата  и заредили приоритетно откраднатият телефон. Но се стегнали, намерили къде да позаредят телефона  на летището и да се чекират, че и съобщение получихме "В самолета сме". Изприщихме се с другата майка като си представихме как 2 непълнолетни остават сами в Малага, но се справиха децата и вече ще знаят. Докато не срещнат сами проблеми, няма да се научат да ги решават. Кулминацията на историята ни я запазиха за у дома. Малко преди да откраднат телефона на приятелката на моята девойка , на моето му  хрумнало, че е добре тя да вземе у нея личните карти, защото чантичката я носела отпред и било по-сигурно... Щяхме да летим до Малага за малко.   Но пак ще е я пусна, оправят се децата и растат.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 16:18 от Госпожа Рада

# 332
Ради, аз пращам и паспорт освен лк  😂

# 333
Ради, аз пращам и паспорт освен лк  😂
Изпуснах да проверя навреме. Беше изтекъл. Smile

# 334
  • Димитровград
Моята щерка ходи на такава екскурзия в ЦЕРН в седми клас през пролетната ваканция, беше девет дни и беше много доволна.
Сега е в Страсбург със съучениците си от младежки европейски парламент и двама учители. Пролетта беше в Корк, Ирландия, като за там пътува сама, вчера навърши 17. Аз пускам навсякъде.
Екскурзията до ЦЕРН е много хубава и богата.

# 335
  • Sofia
В петък в 3ч. през нощта на летището в Анталия забелязвам, че единият от юнаците (11 клас), които водя с мен, е без крос-боди чантичката си и малката раница, с които беше на замианване. На въпроса ми къде са, повдигна рамене и отговори "изчезнаха". Ами личната карта къде ти е? "Имам я на телефона" Scream
И аз разбрах, че милият непукист разчита, че има снимка на личната си карта на телефона. Побелях за секунди докато той с терперещи ръце извади телефона и картата беше в калъфа на гърба му Sweat

И аз пускам навсякъде - жалко, че няма организация.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 06:37 от aniK

# 336
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Минавам набързо почерпете за мое здрве и здравето на дребния!

# 337
Живи и здрави да са Никитата от мъжки и женски род. Да ги пази Свети Никола!

# 338
  • София
Честити именици!
Живи,здрави и успешни да бъдат!

# 339
Аз за имениците не можах да се включа… да са много здрави! Днес се сетих за празника на нашата студентка -други имаме ли …? Честит празник!

# 340
  • Sofia
Аз за имениците не можах да се включа… да са много здрави! Днес се сетих за празника на нашата студентка -други имаме ли …? Честит празник!

Бивша, настояща, вечна направо Laughing Честит да ни е празникът! Децата да взимат пример от нас Satisfied

# 341
  • София
Честит празник на бивши и настоящи студенти!
От Никулден нататък  ми е едно празнично и мандаринено. Grinning

Мислете за заведение, където да се видим на 28ми и да не ни искат  трицифрено капаро.

# 342
  • София
Честит празник на настоящите и на порасналите студенти!
От колко часа се очертава срещата?Ако се направи в по-ранен час дали няма да се размине капарото?Или голямата бройка хора върви ръка за ръка с предплата?Но всъщност нека първо се преброим.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 08:52 от Ali97

# 343
  • София
Честит празник на настоящите и на порасналите студенти!
От колко часа се очертава срещата?Ако се направи в по-ранен час дали няма да се размине капарото?Или голямата бройка хора върви ръка за ръка с предплата?Но всъщност нека първо се преброим.
Може да проверим през REZZO за отстъпка
Само да си изберем ресторант

Честит празник на АniK и останалите Ани-та Flowers Hibiscus Cocktail

# 344
Ще ви изпусна за тази среща. Ама чакам снимки Wink

Общи условия

Активация на акаунт