Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 567
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Miriel, в нашето училище не допускат всички, отсяват ги с въпросния изпит за допускане.

# 496
  • Разпиляна във въображението
Благодаря!

# 497
  • София
Браво на всички така добре представили се на САЕ - гледам все младежи, все от немски паралелки... И вашите ли като моя не се харесаха с немския или са така отлични и по двата езика?
Децата ходили ли са на курсове преди да се явят на CAE?
Моят ходи в АВО - 4,5 мес, а преди това лятото 1 мес интензивен. Колебаеше се дали след летния още да се яви, но решихме и като практика само да е да запише още един, случи и на нейтив преподавател, та имаше смисъл според него. Тренира се формата наистина.
Сафронче, благодаря! Ще имаме нужда от палци, кураж и позитивно мислене дълго до юли чак, че рисуване ще са основните изпити.
Ако някой има нужда от смяна в "последния момент" - едно място се върти в НПМГ тези дни. Мислех, че е заето, но днес виждам, че пак е обявено. Срокът е до утре, СХН паралелка.
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc-%d0%b2-%d1%81%d1 … 0%be%d0%b2%d0%b5/

# 498
  • Sofia
Моят ходи в АВО - 4,5 мес, а преди това лятото 1 мес интензивен.

Моят младеж съвпадна с една съфорумска девойка, може незнайно и с други деца да са били заедно. Причислявам го към тези, на които немският не им е първа любов, а с последната учителка вече мрази часовете почти колкото по руски. Аз реших да не се ядосвам, дано ми се получи. Когато му потрябва, ще го доучи. Немският не бил любов от пръв поглед, но любов за цял живот Grin

# 499
  • В средата на времето
Честит празник, мили момичета! HeartFlowers Hibiscus

# 500
Цитат на: aniK
Моят младеж съвпадна с една съфорумска девойка,
[/quote

Е, как се разпознаха 😁…

# 501
.. и после заминава за Нидерландия, да види няколко университета.
Как точно е организирано това?
Той кандидатства през Юнифай, те го организират

С автобус или самолет е? Имат ли някъде програма?

# 502
Привет, момичета!
Идвам от десетокласната тема с въпрос.
Тъй като предстои избор на профили, а моята девойка е 50/ 50 история или философия, иска ми се да се допитам до вас.
Какво се учи в 11. и 12. клас в профил философия. Видях модулите в сайта на МОН, но все пак да попитам и тук. Есетата и дебатите са ясни, нещо друго специфично за този профил има ли?

# 503
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Biserka_a ще питам моята философка и ще пиша пак.

Ако някой се интересува, девойката ще ходи на отворените врати на философския факултет. Ето го и ивента
https://www.facebook.com/events/s/%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B … /915950229604230/

Ще се радвам, ако някой може да ме и упъти къде аджеба е това място, защото нещо не се ориентирам.

# 504
Фил Ф-тет на СУ е в локалното на Цариградско на 4-ти км  от страната на  бившия х-л “Плиска”.

# 505
  • София
Ще се радвам, ако някой може да ме и упъти къде аджеба е това място, защото нещо не се ориентирам.

Нина, с обществен транспорт ли ще ходи дъщеря ти?
Ако е с него трябва да стигне до спирка жк Изток на Цариградско шосе (автобуси 84, 184, 280, 305; тролеи 3, 4, 5, 11). Спирката е между Плиска и Площад на авиацията.

# 506
Е да де, това го разбрах. Ще ходи от Г.М.Димитров с 280. Въпросът е някой знае ли как са я ориентирам коя е сградата.

# 507
  • София
Сините кръгчета са спирките, в червено съм оградила ФФ.

# 508
Mrs Jan Благодаря!!!

# 509
  • Разпиляна във въображението
Привет, момичета!
Идвам от десетокласната тема с въпрос.
Тъй като предстои избор на профили, а моята девойка е 50/ 50 история или философия, иска ми се да се допитам до вас.
Какво се учи в 11. и 12. клас в профил философия. Видях модулите в сайта на МОН, но все пак да попитам и тук. Есетата и дебатите са ясни, нещо друго специфично за този профил има ли?

Дъщеря ми е в такъв профил в Езиковата. Учат за философите, теории. Радвам се, че все още си пазя учебниците от моя профил преди 20 и кусур години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт