Как бързо времето лети, ЕДИНАДЕСЕТИ клас ни предстои.

• 48 552
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря, Мирел👍
Мисля, че децата ни са в едно училище🙂

# 511
  • Разпиляна във въображението
Значи могат да се запознаят и да обсъдят профила Simple Smile

Интересна възможност за запознаване с ФФ на СУ. Ще предложа на дъщеря ми да "присъства" на събитието онлайн. Ако бяхме от София щях да я насърча да отиде на някои от лекциите.

# 512
  • София
Честито Благовещение!
Не бърза много темата ни и във ФБ не сте особено активни. Надявам се, че е, защото всичко ви е наред.

# 513
  • София
Честит празник и от мен!Дано хубави и благи вести ви спохождат през цялата година!

# 514
  • София
Честит празник!
Аз съм наоколо, но сега на дневен ред е дванадесетокласникът... Изпити, сертификати, интервюта в унита. А днес се разочаровах, че няма място за нашите дати на морето. Ще трябва да търся ново място...

# 515
  • София
... Изпити, сертификати, интервюта в унита.
...
Какви сертификати придобихте в 12-ти клас?
И в каква посока за учене гледа абитуриентът?

# 516
  • София

Вчера излезе резултат на ielts, в училище имат Cisco. Ходи на уроци по рисуване и бел.
Кандидатства в Нидерландия - creative media and game technology. Вторник му е интервюто за Саксион. В Ханзе вече е приет. Последно е оставил BUAS.
Пълна програма...
Купихме костюм и всичко към него. Много церемониален, но той си го хареса. Няма да правим тридневни празненства, най-близките ще се почерпим в близката пицария. Другата седмица пътува да види университетите....
Стана сложно, а още не сме стигнали до квартирите, които там са скъпи и трудни за намиране.

# 517
Успех пожелавам и на трите места, за да може да избира! Интересна специалност, но си трябват и специфични умения. Късмет!

# 518
Успех и от мен!
Моля, покажи костюмът като мине балът, (а ако абитуриентът разреши-покажи и него в костюма). Да "крадем " идеи.

# 519
  • София

Вчера излезе резултат на ielts, в училище имат Cisco. Ходи на уроци по рисуване и бел.
Кандидатства в Нидерландия - creative media and game technology. Вторник му е интервюто за Саксион. В Ханзе вече е приет. Последно е оставил BUAS.
Пълна програма...
Купихме костюм и всичко към него. Много церемониален, но той си го хареса. Няма да правим тридневни празненства, най-близките ще се почерпим в близката пицария. Другата седмица пътува да види университетите....
Стана сложно, а още не сме стигнали до квартирите, които там са скъпи и трудни за намиране.
Нека бъде най-доброто за детето!
И да си намерите квартира на добра цена също.

# 520
  • София
Спокойна, браво! Страхотна специалност сте избрали!

При нас нищо интересно. Набора си живее спокойно, отскоро и гадже има, ходи на курс по английски, надяваме се и юни месец да вземе B2 , към ФИ.
За кандидатстване изобщо не се тревожи, нито циркулира някаква идея.

# 521
Спокойна, успех!
Младежът към програмиране или към творческата част се е насочил?

# 522
  • София
Благодаря ви, момичета! Надявам се да му се случи, което е най-добре за него.
Перличке, към artist предпочита.

# 523
Дъщеря ми завършва това тази година. Сега, с настъплението на АI е доста притеснена, както и повечето хора на изкуството.
Не съм добре запозната, но се чува жужене в средите.
Пиши къде сте решили, да видя дали ще мога да съдействам нещо за квартира, ако някой от компанията тръгне да се прибира.

# 524
Вчера излезе резултат на ielts...

детето къде се е готвило за изпита?

Общи условия

Активация на акаунт