237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 342
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
И тук валя ужасен дъжд, заради което шопинга ми се размина. Сега пекна слънце.

# 106
  • Берлин
Тук е страхотен вятър, дъжд няма засега.
Аз чистих, подреждах и сега готвя (това го мразя). Чакаме гости, а Мм - човекът в кухнята- е служебно ангажиран до 6. Та се наложи да викам неволята. 😂 Нямам търпение да дойдат, да си сипя едно и да се наслаждавам на купона. Направих 3 салати, сладкиш, 2 разядки и хапки, пържолките са във фурната, лед има и алкохол всякакъв има... Казах ли колко мразя да готвя 😂

# 107
  • München, Deutschland
Папурче, чак на мен ми се дояде, бая си поготвила, да не говорим пък за човек, който не обича. Simple Smile

# 108
Криси, благодаря за предложението. Днес купих една добавка, ако не даде резултат до понеделник, ще ида при моята лекарка да ми прави изследвания и назначи някакво лечение. Но бих могла да се възползвам от мечото грозде за профилактика по-нататък.
Ние отидохме все пак на феста днес. Валя ни дъжд малко, но беше хубаво. Откриването винаги е пищно и тържествено. Очаквах да е гмеж, но нямаше чак толкова хора.

Хапнахме малко вурстове от крак и се прибрахме, щото беше ужасен студ!!!

# 109
  • Немция
Пипи, студ, ама биричката поне е била добре охладена. Grinning
И при нас утре дават 12 градуса.

Наздраве с едно италианско розе за сгряване на кръвта! Wine Glass и

# 110
Бибит, в тоя студ хич не ни беше до бира. Хапнахме набързо, а бирата си я пихме в къщи на топло. Laughing
Впрочем, цената на бирата  е...

Prosit!

# 111
С малко е поскъпнала. Все пак става дума за литър бира на Октобърфест, където буквално ден година храни. По клубовете половинка бира е десетак, понякога в пластмасова чаша.

Пипи, откъде го намери този младеж? Аз само много яки каки съм виждала да мъкнат големите табли.

Не спря да вали тук, включително и градушка.

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Изписали сте света Simple Smile Папурче, благодаря за информацията, за съжаление съм си в БГ и докато стигна до кик и вероятно вече няма да го има Sad
Тук се развали времето от днес, имаше жестока буря през нощта, стана адски студено. Добре, че си взех затворени обувки Simple Smile
Не ми се прибира Sad Обаче Криси, Пипи, ако ядете сладкиши заедно, или пиете бира, и аз искам Simple Smile

# 113
Гея, за сега пием и ядем само на приказки. Laughing
Хайде, идвай да спретнем една среща! Кога се прибираш?

# 114
  • в сърцето на един мъж...
На 29ти Simple Smile С удоволствие!

# 115
Тук е страхотен вятър, дъжд няма засега.
Аз чистих, подреждах и сега готвя (това го мразя). Чакаме гости, а Мм - човекът в кухнята- е служебно ангажиран до 6. Та се наложи да викам неволята. 😂 Нямам търпение да дойдат, да си сипя едно и да се наслаждавам на купона. Направих 3 салати, сладкиш, 2 разядки и хапки, пържолките са във фурната, лед има и алкохол всякакъв има... Казах ли колко мразя да готвя 😂

Как смееш да правиш сладкиш след последните 2 страници? Flushed

# 116
Коктейл, обещавам да те поканя на убийствена торта с минимум 1000 калории на парче и няма да тръгнеш, докато не си изядеш всичко! 😁

Следобед бъдещите хазяи ще идват в нас да подписваме договора. За по-странен подход не бях чувала. Те живеят близо до нас, но все пак е странно. Предполагам, че искат да видят как е поддържано сегашното ни жилище.

# 117
Ми,тя тия дни чисти,подрежда,пазарува....☝️🤪🥳
Айде и нея харесвам!🤣🤣

# 118
Коктейл, обещавам да те поканя на убийствена торта с минимум 1000 калории на парче и няма да тръгнеш, докато не си изяде всичко! 😁

Следобед бъдещите хазяи ще идват в нас да подписваме договора. За по-странен подход не бях чувала. Те живеят близо до нас, но все пак е странно. Предполагам, че искат да видят как е поддържано сегашното ни жилище.

Къде ще наемате?

Аз два-три пъти годишно си позволявам убийствени торти, та ме кани веднъж на сезон, моля! Heart Eyes

# 119
Хм, сладкиши...имам един въпрос. Защо толкова рядко се намират доминощайне с млечен шоколад? Зимата са ми чудно мезе за уиски, но по магазините в момента има само с черен шоколад Confused ако видя от другите, ще си купя цял кашон.

Софт, това за апартамента със зимна градина ли? Значи ще те виждаме все по-често в цветарската тема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт