237 топли есенни багри в НЕМСКАТА тема

• 23 358
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Немция
PeaPink, сняг ли се вижда на снимката???
Много миловидно с катеричката.
Сещам се за едни катерички от едно време , които влязоха в празната всекидневна на студентското ми общежитие и унищожиха една пица, която беше оставена да изстива. Joy Плънката на пицата бе унищожена.

# 136
Записала съм за утре два РД ☝️,ама не разбрах, кои са рождениците 🤪

# 137
  • Germany
Важно е празници да има 🤣
Бибит от пролетта е снимката, не е от сега. Иначе тази катерица всеки ден минава да си проверява какво е заровила. Веднъж си беше оставила по един лешник в двата ми крокса, които стоят на терасата. Обувам ги и нещо ми подпира отвътре…

# 138
  • Немция
При нас катерички бяха напъхали преди години котешка храна в колата ни, в един капак отдолу, водещ към климатика. Laughing От сервиза даже ни изпринтиха снимка за спомен от находката.
Предполагам, че са били катерички, защото имаме доста от тях.

Мьос, новото попълнение на семейството имало рожден ден? Grinning Котка ли е това, гадже ли? Grinning

Софт, успех, сложи ли алкохол в кексовете , да омагьосаш бъдещите наемодатели?

# 139
а тайната на цветята според мен е да са от градински център (Dehner), от другите места не че непременно не стават, но искат понякога малко опит. На Лидл са хич не лоши, различни съм взимала.

Според моя опит и този на вещи цветари, включително и такива, които са го превърнали в бизнес, най-добри са цветя купени от частни лица.

Бибит, сложих алкохол, как кекс без алкохол? 😁 В единия кампари, в другия уиски.

Оф, мъжът ми се хвана да чисти и не се трае.

# 140
  • Берлин
Добро утро 🙈
Купонът мина супер, всичко се изяде до шушка, само алкохол остана. Отивам да си правя кафенце

# 141
Рулото изглежда супер.
Първите няколко седмици от учебната година при нас са голями активитети с нагласяне на курсове и термини и какво ли не . Не е като декември или като края на уч. година , но пак си е екшън.

# 142
Добро утро 🙈
Купонът мина супер, всичко се изяде до шушка, само алкохол остана. Отивам да си правя кафенце

Да капнеш малко алкохол вътре, че не е хубаво така, да остава.

# 143
Синьо, рулото изглежда много апетитно. Мммм...

Вчера направихме голяма чистка - мазето и гаража не мога да ги позная. Толкова неща изхвълихме, други поготвих за продаване и подаряване. Днес сме се отдали на мързелуване и нищоправене.

# 144
Софт, сипи на новите хазяи по една нашенска ракийка. Да видиш как бързо ще стане подписването на договора.

# 145
Силно им е . Пробвала съм. Не искат.
Виж дако бяха в Шварцвалд или някъде из Алпите ... по можеше да оценят 45 градуса . Тези  по нашите територии например намират 38 за хард водка.

# 146
Софт, сипи на новите хазяи по една нашенска ракийка. Да видиш как бързо ще стане подписването на договора.
Силно им е . Пробвала съм. Не искат.

Ама ти ги познаваш хазяите на Софт ли? Да не си я уредила ти със жилището? Ще знам кого да търся, като реша да се местя отново.

# 147
Рулото е супер, препоръчвам. Рожденикът вече 4-5-6 години все него иска за РД. Само ми е малко проблемно намирането на боровинки извън сезона, но вчера за щастие още в първия магазин имаше, че една година целия град обикаляхме. Joy

# 148
# 149
In God we trust . „Oh Lord, won't you buy me a Mercedes-Benz ... " Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт