Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 24 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
защото не са от ленор, тъмният ген е бил по-силен

после ще роди и среброкоси

# 511
Да, очевидно, но тъмният ген не оцелява при Алисънт и Визерис. Няма логика. Явно и не трябва да търся такава.
Мерси за отговора.

# 512
Да, очевидно, но тъмният ген не оцелява при Алисънт и Визерис. Няма логика. Явно и не трябва да търся такава.
Мерси за отговора.

Логика има.
Скрит текст:
Тъмният ген на Хайтауър е по-слаб от тъмния ген на Стронг. И в книгите е така.

# 513
Мерси за отговора.
Може би е само, за да подчертаят, че не са от Ленор.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:39 от T.Valcheva

# 514
То както са избрали и цветнокожи в ролите на Веларион в сериала и без косите е странно 3 деца да са белички като майка си. Иначе е ясно, че генетиката за нищо я нямат - все пак е фентъзи фикшън.

# 515
То както са избрали и цветнокожи в ролите на Веларион в сериала и без косите е странно 3 деца да са белички като майка си. Иначе е ясно, че генетиката за нищо я нямат - все пак е фентъзи фикшън.
Да....Joy
Несправедливо ми се видя, те са по-симпатичните деца.
А в същото време момичетата на Демон и Лена - тъмнокожи и с бели коси. Фентъзи на макс.
Лена е много красива жена btw.

# 516
Не е спойлер , защото за всички е ясно , но може ли някой да ми каже от кого точно ражда Ренира , защото е ясно , че не са от Ленор ?
Скрит текст:
Първите й две деца са от Кокалотрошача - Харвин Стронг - онзи, който я изнесе на рамо в суматохата на сватбата.

А третото ?

# 517
  • Варна
Скрит текст:
Не е спойлер , защото за всички е ясно , но може ли някой да ми каже от кого точно ражда Ренира , защото е ясно , че не са от Ленор ?
Скрит текст:
Първите й две деца са от Кокалотрошача - Харвин Стронг - онзи, който я изнесе на рамо в суматохата на сватбата.

А третото ?
Моя грешка. Първите три.

# 518
Интересен беше епизодът, аз доволен.
Много добри актриси за Алисънт и Ренира, много. Егон е ужасно неприятен, може би това се цели. Актьорът добре играе ролята на противен младеж. По-малкият беше по-добре.
Имам въпрос: децата на Ренира защо са с тъмни коси, а тези на Визерис с руси? Никаква логика няма, в книгите как е? Според мен всички Таргариени трябва да са белокоси. Така малко... тъпо се получава, отсега е ясно, че потомството на Ренира отпада от борбите за трона, те дори основния белег нямат.
the seed is strong. Децата на Ренира приличат на бащата, не на майката. В случая “семето” на бащата е по-силно от гена на майката, както и на Визерис при неговите. А и Ренис в книгите май също е с тъмна коса, а е също Тарг наполовина. Така че, не всички са среброкоси.

# 519
  • Варна
Джон Сноу също е с тъмна коса. Полусестра му Ренис, също е била с тъмна коса. Simple Smile

# 520
Tочно щях да казвам, че Джон също го е пропуснал гена. Някои деца Тарг-Мартел също са тъмнокоси, така че това не е някакво правило.

# 521
  • Варна
Гените на Таргите, не се смятат за особено силни, просто се женят между роднини  или с Веларион и затова в повечето случаи децата се среброкоси. Ако не се женеха толкова често помежду си отдавна среброкосите и лилавооките да са рядкост и изключение сред тях.

П.П.
По-нагоре бях писала относно Сапочник, че няма да работи по втори сезон, заради бърнаут, но не го намирам, изглежда съм пропуснала да го постна..

# 522
  • Варна
Има ли още някой, който да твърди, че Кристън Коул има някаква чест?  Толкова мразя такива мъже като него.
Joy Той е дорнец.. това обяснява всичко..
Дорнците са не само отмъстителни, но и коварни..

Днес нещо ми се губят постовете, сега пък съм успяла да пусна два един след друг...Hushed

# 523
  • Вестерос
За гените и косите май го обсъждахме и миналата седмица. Примерно при Ренис, тя трябва да е с черна, майка й е Баратеон с черна.

И една поправка, третото дете на Алисант и Визерис е Емонд, не Еймънд

# 524
Серията си беше добра, новите актриси са си на мястото. Оливия Кук като Алисънт е страхотна, но тя има опит с такива роли - примерно на Беки Шарп в Парад на Суетата.

Относно гените малко са поомешали нещата в сериала, но все пак трябваше да подчертаят от кого са децата на Ренира и добре се справиха с това.

Общи условия

Активация на акаунт