Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

 • 18 004
 • 744
 •   1
Отговори

Анкета

От кой отбор сте Simple Smile  или На кой от героите покрепяте претенцията към трона:

Опции:

# 735
 • Мнения: 1 360
По спомен братът Тирел щеше да помага на Ренли и сестра си. Не ми се фантазира в детайли как точно.

# 736
 • Мнения: 1 462
Важното е, че технически е възможно. Сега като не е искала ще има война. Не мисля, че убииството на някой си там от някой вертеп или каквъто и да е е някакъв проблем.
Иначе можеше Харвин да ходи да и иска ръката там с дядовците и децата. И всичко щеше да е точно.

# 737
 • Мнения: 33 819
т. е. вярваш, че ако синовете й бяха от ленор, войната щеше да бъде спестена?
аз не

# 738
 • Мнения: 1 360
И да е възможно технически, бракът на Ренира и Ленор е на база взаимно уважение, взаимна свобода да следват природата и сърцето си и да си пазят взаимно достойнството. Просто се изключват техническите намеси и запазване на достойнство в техния случай.

# 739
 • Мнения: 1 462
Не, че вярвам 100%, но едно усиловие по-малко щеше да има.

# 740
 • Вестерос
 • Мнения: 35 956
Няма значение за децата според мен, война ще има, дори и Ренира да нямаше деца. Ренира-Егон.

# 741
 • София
 • Мнения: 898
Според мен има начин как да стане дори и той да не се възбужда от жени.
Хмм... как?
Скрит текст:
Все пак трябва да свърши в нея по време  на акта. Да се повтори достатъчно пъти, докато са сигурни.. И това само за едното бебе...
Има един английски крал Едуард 2, който е известен с хомосексуалността си ( даже  любовникът му Хю Диспенсър открито носил бижутата на кралицата в двора). Женен е за Изабела Френска, Вълчицата, от която има 4 деца.
Как е ставало - нямам представа.
Според мен проблемът не е толкова в бащинството на синовете на Ренира, колкото в това, че тя е жена-наследник. А, това, че няма прилика между децата и баща им се използва умело от Алисънт като начин за вменяване на липса на чест у престолонаследницата. Мисля си, че дори и да бяха със сребърни коси, пак щеше да я уязви по някакъв начин ( смятам, че обичайното към този момент, право, дава преимущество на Егон като наследник, и това, донякъде, оправдава действията й като майка и кралица) .

# 742
 • Мнения: 1 741

Според мен има начин как да стане дори и той да не се възбужда от жени. Тогава нямаше за какво да я пипнат. Сега обаче, Алисънт и най-вече Ото имат повод да претендират. Разбира се, че има - даже смятам, че са опитвали. Не случайто Алисънт каза: Продължавайте да опитвате сър Ленор, може един ден да имате наследник с вашите черти. Просто явно контактите със Стронг са били по-чести и децата са си негови. Продължавам да смятам, че за Ленор, колкото е широкоскроен да е, все пак би искал да има свой собствен наследник!

Не ми се щеше да го пиша, но дори приятелка на майка ми е родила две деца на хомосексуалист  през 70те години. Той е бил част от бившата номенклатура и не е било добре да няма семейство и деца- женят се точно с уговорката тя да му роди деца, а той да им подсигури бъдещето. Секса е бил съвсем стандартен, просто за да се случи - той е бил до последно с неговия си любовник, изпраща го до врата, влиза и осъществява акта. Сега, явно тя не му е била съвсем противна за да може да продължи, но категорично не е бил БИ и е казвал, че не имал други отношения с жена освен нея. Явно е някаква късметлийка, защото е забременявала сравнително бързо и двата пъти. Щастливо разведени са, дори децата им знаят, че са плод на такава уговорка.

# 743
 • Мнения: 12 887
Впрочем прецедентите с Ренис Почтикралицата и с Ренира съвсем не са първият случай висторията на Вестерос когато е предпочетан мъж с по-малко право на претенция пред жена. Още през 48 г. като умира Мегор Жестокия той е обявил за своя наследница племенницата си Ерея-  поне докато не му се роди син. Вместо това го наследява брат му, Джеерис Добрия крал. Друг е въпросът че Джеерис се оказва способен владетел, но е как лишават Ерея от наследството й само защото е жена.

Едит - и аз мисля, че дори Ренира да си бе намерила някой среброкос лисенец и децата й да бяха със сребърна коса и лилави очи Алисънт щеше да си намери повод.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:49 от Лорд Сняг

# 744
 • Варна
 • Мнения: 15 708
И с тази тема сме много бързи, пусната е Нова тема

Идеи за анкета?

Общи условия

Активация на акаунт