Чувствам се съсипана.

• 11 918
  • 243
  •   1
Отговори
# 135
Мен започва да ме съмнява, че депресиите и хапчетата са били типичният театър на зарязаният нарцисист.
Дано греша, ама... гледала съм на живо такива представления.

# 136
Никакъв усет в манипулациите, всичко на базово ниво, чак обидно да ти стане.
Аз съм хубава, аз знам, всичко знам, по-добра от мен няма да намериш, къде си тръгнал бла бла...

И накрая какво? Той все пак си е намерил по-добра, при това доста бързо, а тя сега се тръшка как да намери друг като него, когото да върти на пръста си и който да ѝ трае номерата.
И може изобщо да не намери.

# 137
Лилянче,
Бъррр, тръпки ме побиха, душицо.

Нали не обмисляш да му/им отмъщаваш ? На него, че те е зарязал, а на нея, че е хем с лошо тяло, пък хем ти взела мъжа ?

# 138
Не е точно така, повечето работят до 17, това си е час отгоре, отделно работя в сферата на красотата и често оставам и след 18, за да довърша някоя клинетка. И не сме вечеряли само навън, поръчвали сме за вкъщи, понякога съм и готвела не е като да не съм сготвила и веднъж.
Скъпа, работя от 9 до 19, често и до 20ч. Някак успявам да гледам 2 деца, къща, да има храна, изпрани дрехи и прочее "магии". Не нямам баби и детегледачки. Други драми?

# 139
Нека не се заблуждаваме, че мъжете НИ са ни избрали чрез кастинг коя държи по-чевръсто парцала.
Момичето е било на 21, той защо се хваща с хлапачка, че и да я чака да "расте".
Чак пък сега започва състезание за най- добрата домакиня, голям плюс, няма що. Още по-напред споменах, че с децата става различно, тогава няма как да не сготвиш и изчистиш.
Авторката се е захванала с добър и доходоносен занаят, ако е добра, и прислужница ще си наеме. Сега е време да си усвоява уменията, да си трупа клиентела и да излиза с приятели. Щом спортува, още по-добре. Хубавото тяло и нейната младост е добро предимство. Може и някой застаряващ бизнесмен да я "вземе" и нито ще готви, нито ще слугува. Ще му бъде бижу , само ще ражда и гувернатнтки да гледат децата. Това забиване в стереотипите е прекалено, няма нужда да се сравняваме спрямо нея, за да се извисим.

# 140
След предоставените от авторката подробности... дали уменията й на домакиня влизат в топ 20 причини, поради които я е зарязал?
Това е бил най-малкият им проблем.

# 141
Всичко може, ама тя реве за оня, който явно пък е търсил друго. А и едва ли някой застаряващ бизнесмен ще търпи, да го удря пред приятелите му.

# 142
  • София
Така и не разбрах защо готвенето и шетането приехте за най-голям проблем.
Тя му е посягала, че и пред хора даже. И е обикаляла по заведенията.
Човекът иска спокоен живот, семейство. Не да го бият, че не иска да обикаля по нощите.

# 143
Значи - не бил никакъв мъж, тормозиш го, че не излиза, пилиш му....после той си тръгва....и : о ти си най-прекрасния.

Ами сама си виновна.
Първо - много е вероятно да имаш синдром на отхвръляне. Тоест ти не го искаш реално, а егото ти е наранено. И като си е тръгнал, си се почувствала отхврълена и от много вървежна си станала гонеща. Това е егото ти.

Запитай се - наистина ли искам този мъж или прото се чувствам изоставена?
Ако просто се чувстваш изоставена, потърси нови мъже, които повече да отговарят на твоя начин на живот - дискотечки, ала бала.
Ако наистина искаш този мъж - познай - няма да го имаш. Но все пак, направи анализ  на въпроса - защо не оцених този мъж на време и какво мога да направя, че като дойде подобен мъж и е важен за мен, да го оценя и да му давам това, от което има нужда, за да не си тръгне.

Виж колко просто.

Трябва да разбереш какъв мъж искаш.
Да се срещаш с нови мъже и да търсиш такъв мъж.
Трябва обаче и да си склонна на компромиси - не може да получиш перфектния мъж.
И след като имаш нова връзка и мъжът се държи готино с теб, дръж се и ти готино с него, че да не си тръгва.

Това не е рецепта за 100% успех, но все пак е добро начало.

# 144
Имах връзка със съвместно съжителство 5+ години. Сгодихме се, аз избягвах темата за сватба. Разделихме се. След месец срещнах настоящия ми мъж. Заживяхме заедно след няколко месеца. Сгодихме се след година и се оженихме след още 5 месеца. Всички помислиха, че съм бременна. Не знам, понякога след дълги връзки осъзнаваш, че времето няма значение, а протакването понякога пречи.

# 145
Нека не се заблуждаваме, че мъжете НИ са ни избрали чрез кастинг коя държи по-чевръсто парцала.
Момичето е било на 21, той защо се хваща с хлапачка, че и да я чака да "расте".
Чак пък сега започва състезание за най- добрата домакиня, голям плюс, няма що. Още по-напред споменах, че с децата става различно, тогава няма как да не сготвиш и изчистиш.
Авторката се е захванала с добър и доходоносен занаят, ако е добра, и прислужница ще си наеме. Сега е време да си усвоява уменията, да си трупа клиентела и да излиза с приятели. Щом спортува, още по-добре. Хубавото тяло и нейната младост е добро предимство. Може и някой застаряващ бизнесмен да я "вземе" и нито ще готви, нито ще слугува. Ще му бъде бижу , само ще ражда и гувернатнтки да гледат децата. Това забиване в стереотипите е прекалено, няма нужда да се сравняваме спрямо нея, за да се извисим.
Извинявай, ама това мнение е толкова повърхностно, колкото и самата авторка. На всеки ъгъл има я козметичка, я маникюристка, трябва да е много, много добра, че да вади добри пари, ама малко ме съмнява.

# 146
Тайс, ти да не си въобразяваш, че човекът е избягал от това, че е мърла и не се хваща две яйца да опържи? Ти чете ли тя как се е държала? Напива се, удря го, бучи, че за нищо не ставал и друга нямало да го вземе, накрая не бил мъж... и сега дай да ревем, да пием хапчета и да гледаме коя била с по-хубаво тяло. И застаряващ бизнесмен няма да я трае, най-много да ѝ разбие муцуната, ако го удари пред компанията.

# 147
То не е голям проблем, наистина. Големите проблеми могат да сплотят една двойка, да пренаредят приоритетите, да станат повод за лично и общо израстване. Могат и да им взривят отношенията.
Драмите с домакинстването не са това, те са ненужен проблем - нещо много зловредно за една двойка и бъдещо семейство. Ако на едно чисто битово ниво няма взаимно добра воля да се премахне един толкова прозаичен източник на фонов стрес, какво остава като ресурс за истинските трудности в живота, отвъд нуждата от чиста чиния за яденето и натискането на копчето на пералнята? Подобни проблеми са характерни за съвсем млади, отскоро самостоятелни хора, но малко под и малко над 30 годишните да не пробват едно, три, пет неща докато намерят някакъв работещ ритъм на домакинството, не е добър знак.

# 148
Оф, сещам се за една двойка, където чиниите им стояха с дни в мивката, миеха се чак като не останат чисти. Ми гнусно е. И онази беше вечно на работа уморена, мъжа и той все на някъде. А бас хващам, че новата жена е и по-красива, и сега авторката още повече я е яд.

# 149
Като изкарваш такива пари и не ти се занимава с домакинство вземи си жена да ти помага. Това за чиниите и готвенето. Виж за шамарите и характера нямам решение.

Общи условия

Активация на акаунт