Отговори
# 210
# 211
Започна...

На сутринта Асуман видя че Зейно и Йълдъз ги няма.Тел. им са в къщи.Всички ги боли главата.
Зейно се прибра сама.Разказа,че Сафет я отвлякъл.Не знае нищо за Йълдъз.

Асуман и Зейно отидоха при Доаан и му разказаха какво се е случило вечерта!
Доаан нареди да открият Сафет,бесен е!Как ще отвличат майката на дъщеря му.

++++++++++++++++++++++++++

От ВК преведено от руски ез.

- Дъще, къде е Йълдъз?
– Какво имаш предвид къде е Йълдъз?

💥💥💥
— Доган бей, Йълдъз я няма. Съпругът ми ни отвлече снощи..

==================================

Мете се завърна и каза на Доаан че Сафет е заминал за Америка...
Доан пристигна при мъжа на който се обади Сафет.Развика му се и той се обади на мъжа,който отвлече сестите.Той дойде и каза че Йълдъз е умряла.Доаан хвана и него и го разтърси.Тръгнаха към дома,където бяха Зейно и Йълдъз.Доаан вика,че всички  ще убие!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:43 от Zlatina3

# 212
Привет!

Злати, благодаря ти за преразка. Навън съм и не мога да гледам, а ми е много любопитно.
Поне да сложа пост, за да можеш да пишеш

# 213
Дъга,благодаря! Hug

- Какво стана, къде е?
- Умря..
💥💥💥
— Къде е жена ми?!

Ендер е на ресторант с Енгин и говорят за Йълдъз.Спомня си за нея!

Хандан избираше секретарка за брат си.Помощникът й беше довел млади и красиви.
Видях някаква възрастна с очила,че е секретарка.Не разбрах кой я довел.
Доаан се прибра без Йълдъз.Отиде при децата.После и Йълдъз се прибра.Явно вечерта Самет е видял в последния момент как качват сестрите в колата и ги отвличат.Проследи колата и се скри и наблюдаваше къщата.Влезе вътре и събуди Йълдъз.Зейно я нямаше.
Влезе един от охраната.Самет го обезвреди.Попитаха за Зейнеп.Каза,че е в др.стая.През това време се появи Самет при Зейнеп.Тя разписа документа,който той и даде.После я изведоха.Самет се върна при Йълдъз и й каза какво я видял!

От ВК...
-Нека Халитджан остане тук. Искам ли?
- Мога..
- Чудесен

-Все още са толкова малки. Какво ще им кажа?

Йълдъз се върна у дома ...

=============================

Доаан говори неще с Хилял ...
На сутринта Йълдъз говори с Ендер за случилото се...
После и Джанер и Емир се появиха...говориха..
Хилял на Йълдъз й пожелава през оградата...Всичко да минава...После се прибра и говори с помощника на Доаан.Зейно отиде при Йълдъз и си говорят.
Алтай докладва на някой по тел. за Ендер...

Доан се срещна с Йълдъз и гориха за Халит Джан.Тя му била майка и е достатъчна..

Джанер И Емир излязоха.Срещнаха Хилял отвън!

Джанер подари все пак обеците на Кумру...

реклама....най-после..

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:48 от Zlatina3

# 214
# 215
Сташа Hug

Зейнеп се срещна в заведение с Лейля,(мисля че така се казваше жената,която нае Ендер да й помогне за мъжа й да се избави от любовницата му).Говориха за Сафет.

Там дадоха Алтай да се среща с мъж, може би за този, за който работи!Йълдъз говори с майка си за Зейно..за Доан...

Зейно търси такси..няма ...тъкмо се качи в едно..появи се Алтай и се качи до Зейно отзад.Спориха и шофьорът ги свали...

Ето и младата секретарка на Енгин..разля чая...Ендер се досети ..и се появи

Зейно се прибра и разказа за срещата и за случката с таксито.Тя иска затвори случилото се със Сафет.
Асуман пак заговори за богат/зенгин да си намери.Simple Smile

+++++++++++++++++++++++

Зейнеп и Алтай се качиха в едно такси
-Следваш ли ме?!
-Разбира се, нямам други неща за вършене.

Ендер получи извлечение че има да плаща от дълга си..Говори с Джанер.Той ще отива на среща с Кумру  и Емир в ресторант....
Хилял пак върти нещо с Мете...

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:26 от Zlatina3

# 216
# 217
В заведението пее певица.Появи се Тарджан...поздрави ги...Певицата обяви Тарджан...ще пее..говори и извика Кумру на сцената...

Ендер излезе да отива на работа.Отвън видя Алтай и Кумру.Тя предложи на Алтай да отведе Ендер с колата.Той влезе за кратко при Кумру.През това време Ендер отвори жабката в колата..после до лоста отвори и видя устройството с което Алтай я изнудва.Тя веднага го взе в чантата си.

Доаан е при Йълдъз ..говорят..той си припомни нещо,което е чул от Хилял...
Ендер покани Алтай на кафе и му показа устроството...Тя го притисна..той увърташе..но каза истината...за Италия..явно има да връща на Доаан.Той я пита какво ще прави?Тя ще му каже по-късно.Записала е разговора по м/у им.Той си тръгна.По-късно Ендер покани Енгин на редторант.Появиха се Йълдъз и Доаан в същия ресторант.Енгин ги видя и загледа Йълдъз.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:46 от Zlatina3

# 218
# 219
Ами това беше за тази вечер.Благодаря на Дъга и Сташа,че ме редуваха.
Надявам се другата седмица да не ме оставяте отново да си пиша сама,че се изморявам! Simple Smile

Това беше финалната снимка...

Скрит текст:
Утре сутринта ми се налага да пътувам.Дано успея да се разпиша в темата.Ще се прибера на обяд.

Лека вечер! Hug

# 220

Аз мога да покривам само, не разбирам какво говорят.

# 221
Добро утро,момичета!

Успях да се вместя във времето за да пусна пост! Simple Smile

Сташа Hug

за ''ЗЯ"

Руската онлайн озвучка от снощи
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-152-seriya.html#onlayn_ozvuchka

колаж от кадри от финала на епизода...
(рускините са писали,че по погледа Енгин се бил влюбил в Йълдъз като я видял) Simple Smile

- Не мога да повярвам..
..а ...от други...Simple Smile
🆕💥По непотвърдена информация Енгин ще се окаже истинският баща на Йълдъз
 и затова предизвика такава реакция в заведението...

за ''Затворник''

Фрагман за 31 финален епизод

https://youtu.be/sQg0aG9bYxg

Желая ви слънчев есенен ден!

# 222
# 223
Момичета Heart , аз малко изостанах със сериалите , знаете ,че макар да не гледам ЗЯ , следя какво се случва , но сега дори не информирана да кажа : много ми харесват Йълдъз и Доган заедно , има ли надежда за тях ? Екранната им химия се получава .
Дано поне Затворникът има справедлив и хубав край за добрите .

# 224
Фили, Йълдъз сънува Доан, а и тя не му е безразлична, ама никак даже, та според мен имат шанс. Снощи на епизода какво са говорили само не знам. Аз също ги харесвам.
Чуденката е какво ще решат сценаристите за тях.

Общи условия

Активация на акаунт