Отговори
# 240
Здравейте Благодаря за споделеното

Да е честит Мурат Айген Най вече здраве и успехи

ПП

https://www.kunmagazine.com/2022/10/29/onur-tuna/

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:01 от dterziiska

# 241
Здравейте,момичета!

Днес се наспах по новото време и станах по-рано.Но лаптопа реши да ми прави номера,блокира.
Успях все пак да се оправя,но ми отне време! Simple Smile

Дари,благодаря за новите снимки! Hug

Снощи гледах финала на ''Затворник'',но с прекъсвания!
На финала беше сватбата.Но по време на танците се появи Баръш със Саша!Всички гости бяха с пистолети и го обкръжиха.Но той беше се обвил с бомба около кръста!

Ето откъса с подписването и появата на Баръш..
понеже не е от Фокс тв. а от Mahkum е блокиран,можете от линка да го видите

https://youtu.be/EcEW3VUUZhc

и продължението...откъс...Баръш даде пистолет на Бюге ...да избира и да убие...Фърат/прокурора или него..
Тя каза,че не може да го направи...Фърат се опита да стреля в ръката на Баръш за да не натисне копчето за бомбата,но Бюге застана пред него и е раниха тежко,почина!Дадоха вуйчото заминава с Назлъ,другите напискат офиса,а Фърат и Баръш в затвора в отделни килии!

https://youtu.be/pB-KJA9Tj6c

рейтинга

на сериалите от снощи
Скрит текст:
▪Total:
1. #ГораСердца [TRT1] - 10.87⬆(+1.04)
2. #МоиБратьяИсёстры [ATV] - 6.91⬇(-0.95)
14. #Заключенный [FOX TV] - 2.38⬇(-0.40)

▪AB:
1. #ГораСердца [TRT1] - 10.05⬆(+0.09)
3. #МоиБратьяИсёстры [ATV] - 4.28⬇(-0.28)
12. #Заключенный [FOX TV] - 2.11⬇(-0.64)

за ''ЗЯ''

Проверих няма БГ превод на 152 еп. за да не пита някой...а и може да се проверява от линковете на 1 стр.

🆕 Еда и Шеввал между снимките...

🆕 Flowers AppleМурат духна свещичките на тортата за рождения си ден на снимачната площадка

от вчера
🆕 Днес започнахме снимките на епизод 154. Сцените с Баръш и Шеввал се разиграха в къщата на Йълдъз.

🆕 Ece Ozdikidji и Murat Aigen на днешните снимки...
Явно още ще има участие актрисата...

Скрит текст:

Желая ви приятна неделя!

# 242
# 243
И кво - прокурора в затвора ? Ега ти тъпотията . За какво ? Това с Бюге е било нещастен случай , нали ? Не съм гледала , нарочно , яд ме е как съсипаха сериала . Rage
И аз съм за двойката Йълдъз - Доган Grinning
Интересна фото сесия на Онур , ама с мустака сякаш си е сложил ''другарка '' ( обаче старомодна Stuck Out Tongue ) на устата Stuck Out Tongue Winking Eye , надявам се пак ще пусне брадата ,че да му се любувам Smile
Как сте дружки Heart Eyes , аз мин.седмица бях няколко дни в командировка в чужбина , но не спрях да ви чета Heart . добре си беше през пандемията , нито чудестранни гости , нито изморителни пътувания Rolling Eyes

# 244
Добро утро и хубав ден

Превод на интервюто на Онур

https://www.kunmagazine.com/2022/10/29/onur-tuna/

Скрит текст:
Докато Онур Туна се сбогува с образа на Фърат Булут, който играеше в продължение на два сезона в сериала Затворник, аз слушам пътуването му през тези два успешни сезона. Фактът, че Фърат е многопластов герой, добавя нещо към Онур по отношение на актьорската игра и фактът, че той отразява трудностите на героя към героя като „как бих се справил, ако бях аз“, привлече вниманието ми като много добър подход. Онур е работохолик, затова в свободното си време посвещава на музиката, която е едновременно негова страст и друга професионална сфера.Играхте образа на Фърат Булут в сериала Затворник. Бяхте ли съпричастни към преживяванията на Fırat по време на това пътуване или имаше момент, в който си помислихте как бих подходил на ваше място?

Поредицата за затворниците беше преди всичко многопластова творба. По отношение на героя, който играя. Защото Фърат Булут беше едновременно прокурор, човек, загубил паметта си, и човек в затвора. За мен беше много приятно да оценявам тези слоеве. Той беше герой, който наистина ми харесваше да играя. Разбира се, те имаха своята уморителна страна заради това, през което преминаха. Тъй като снимахме сериали в Турция, бяхме изложени на едни и същи уморителни сцени повече от веднъж. Разбира се, че има умора. Не виждам нищо като гледане от страната на Ефрат, всъщност се чудя как бих постъпил, ако бях Фърат като Онур. Мисля, че улавям реалността тук. Затова мога да кажа, че има ефект върху мен, докато си мисля какво би се случило, ако го живея, а не емпатично. Като цяло смятам, че е много хубава работата и е завършена с вкус. Надявам се като актьори отново да можем да останем сами с толкова многослойни герои.

Как се справяте с трудностите в живота?

В живота има трудности. Но методът за справяне с тези трудности, мисля, че има определени параметри, за да се отървете от него в зависимост от състоянието на трудността. И животът го показва. Трябва да работите за това. Така че опитът да получим тези параметри е много важен за нас. Мисля, че когато получим функциите, необходими за решението, няма вероятност резултатът да не дойде. Така че, когато се сблъскам с предизвикателство, не подхождам към него със страх или паника. Изглежда по-стабилен и здравословен метод да мислиш какво трябва да се направи и да изработиш какво трябва да се направи и след това да се опиташ да ги направиш, тоест да достигнеш до цялото.Смятате ли, че има точки на разминаване или пресичане между цифровата платформа и традиционното телевизионно излъчване в турски условия?

Съществуват индустриални разлики между мейнстрийма и дигиталното. Има определен ред, който масовият поток трябва да спазва по отношение на рекламите. Следователно те се превръщат в същности, свързани с времето. Колкото по-дълга е историята, която разказвате, толкова повече повторения получавате. Мисля, че колкото повече се опитвате да разкажете една много проста история на публиката, толкова повече ще ви е скучно. Това е много по-добре за нас като играч, тъй като дигиталните проекти имат по-кратки минути. Защото предлага възможността да разкажете историята по по-прост, лесен и по-сложен начин. Тъй като нямаме много общо с рекламните кампании, когато гледам на бизнес условията от гледна точка на актьор, разбира се, когато се гледа от гледна точка на актьор с малък брой минути, работещ при условия, при които времето е изразходвани за подобряване на сцената ще бъдат по-подкрепящи и по-мотивиращи за актьора. Но в мейнстрийма има свой собствен стил и система. Тази система продължава. Има прилики и разлики между двете страни, но смятам, че е по-добре цифровите да се справят по-добре технически от очите на геймъра.

Ще те видим ли скоро в дигитален проект?

Има някои работни места и добри истории, които обсъдихме. Опитваме се да решим между тях. Зрителите скоро ще научат. В момента не мога да кажа нищо, тъй като още не съм решил.Въпреки че актьорската ви кариера винаги е на преден план, как прекарвате времето си и за двамата в този интензивен темп на вашия професионален живот в музиката?

Актьорството вече отнема много от времето ми. Но в оставащото време не можех да бъда човек, който много обича да спи. По това време се занимавах с музика в студиото си. Понякога пиша и композирам собствени песни у дома. След това отиваме в студиото и се занимаваме с аранжимента с моя приятел и споделяме работата си с хората, когато се чувстваме добре и удобно. Имаме много проекти в момента. Имаме Youtube проект и предстоящ сингъл. Те също са готови. Когато му дойде времето, ще го споделим с хора, които обичат да ни слушат. Това не е умора, напротив, когато се занимавам с музика, различна от актьорство, намирам работата, която искам да правя, без да се откъсвам от себе си, докато продуцирам нещо, без да се откъсвам от духовното измерение. Това също ме прави щастлива.

Сингълът „Като че съм нищо“ привлече голямо внимание от вашите фенове. Ще продължите ли да издавате сингли или ще обмислите издаването на албум в бъдеще?

Както споменах в предишния въпрос, предстои нов сингъл и Youtube проект. „Yes, Like I'm Nothing“ получи оценка и внимание от публиката. Толкова ме радва. Защото освен актьорската ми професия, това, че хората ме оценяват като техника и усещане в нещо друго, което продуцирам, ме кара да чувствам, че усилията ми са възнаградени. Ще продължа да продуцирам по тази тема. Защото смятам, че става въпрос повече за моето собствено пътуване, отколкото за това дали някой друг го харесва или не. Винаги казвам, че музиката е нещо, което ме съпътства от дете. Занимавам се с музика от дете и защото имам собствено студио. Следователно няма въпрос да не останете на това място. Но както казах, актьорството е мястото, в което се влюбих, което ме накара да съществувам в живота, допълва недостатъците ми в моето студио днес и ми позволява да се обърна към моите хобита.

Затворник зад кадър на финала

https://www.instagram.com/p/CkWWA5lrk1K/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

https://twitter.com/mahkumdizifox/status/1586447548255911936

https://twitter.com/mahkumdizifox/status/1586447773410680832

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1586459033807953920

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 08:02 от dterziiska

# 245
Добро утро,момичета!

Довиждане октомври! Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Честито на празнуващите!

Благодаря за всичко,което сте пуснали! HugTwo Hearts

Днес е денят на ''Забранената ябълка'' Flowers Apple

Да не забравяме,че вече сме в едно часово време с Турция.
Повторение на стария епизод от 19 ч.!Новия епизод около 20 ч.

Отново проверих,но няма БГ превод на 152 еп.!И аз го очаквам!

Новите снимки за 153 еп.

и краткия озет:
Йълдъз и Доаан започват да се сближават. Йълдъз трябва да вземе решение.
Ендер се опитва да се сближи с Енгин. За съжаление, интересът на Енгин към Йълдъз
ще доведе до големи недоразумения.

Сутринта са пуснали 152 еп. с руски субт.
https://vk.com/dizimania?z=video-195720016_456240179%2Fln-nuzjiC … l_wall_-129812063

и с двугласна озвучка на 152 еп.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-152-seriya-2.html#sesdizi

за ''Затворник''

Още 2 снимки на Онур за сп.Kun Magazin

от финала...Фърат след прострелването на Бюге

Баръш/Бюге

зад кадър

Приятен ден и лека седмица!

# 246
  • София
Здравейте,
вторият сезон на Затворник изобщо не ми харесва и май ще спра да го гледам. Финалът, както чета тук, също е отвратителен.
Все пак, бих искала да попитам тези, които вече са гледали последния епизод - как се стига до сватбата на Бюге и Фърат, т.е как Бюге решава да се омъжи за него? А и нали Фърат имаше връзка с Гирян, или пък не /още съм на 26 еп./?

# 247
Сега започнах да гледам Затворник втори сезон с бг превод Сърдечни благодарности на преводачите

# 248
# 249
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yasak-elmada-bir-flas-ayrilik-daha/10908/

Още една светкавична раздяла в Forbidden Apple

Раздяла ще има и в сериала "Забранената ябълка", който се гледа с интерес в шестия си сезон.

Сериалът Забранената ябълка се следи с интерес в новия си сезон. Забранената ябълка, телевизионният сериал-феномен, заснет от Medyapım за FOX, отново има сезон с много интриги. В сериала, написан от Melis Civelek и Zeynep Gür, Bekir Aksoy, Ece Özdikici и Kenan Acar се присъединиха към сериала в новия сезон. Поредната раздяла се случва преди историята на Ece Özdikici в сериала да приключи..Кенан Аджар, който този сезон влезе в сериала като партньора на Кумру Алтай, напуска сериала. Игрите на Алтай, който се оказва човек на Ендър, се разбиват една по една. Кумру силно стиска Алтай. От друга страна, интригата на Ендер (Шеввал Сам), която се опитва да развали връзката между Доган (Мурат Айген) и Йълдъз (Еда Едже), е разбита. Йълдъз отмъщава на Ендер, като получава помощ от брат му

Еда и Шевал

https://www.instagram.com/p/CkXyGv3M8Ip/

Снощи бяхме в къщата на @onurtuna, направихме смислена татуировка

https://www.instagram.com/p/CkV4Fh2Nu3x/

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 13:27 от dterziiska

# 250
Здравейте, момичета! Hug

Ох, само като чета за Затворника и ми става лошо. Защо такава драма - явно само за детенцето има щастлив край. Какво са искали да постигнат освен бързо финиширане на продукцията, не е много ясно. Накрая затворникът е с две лица, пак добре, че не са ги изгърмяли и двамата герои за по-лесно. Grinning

Аз също харесвам Доган и Йълдъз. Тъкмо да кажа, че ми допада как този Алтай стои до Зейнеп и чета, че напускал сериала. Човек да не си хареса някого, хич не ги бавят - по няколко серии и вън. Каква ли е връзката между Енгин и Йълдъз , само да не е неин баща, че ще се обезсмислят драмите от втори сезон с онзи - Мустафа ли беше. Joy

Хубав ден и лека седмица!

# 251
Здравейте! Hug

Благодаря за споделеното!

Тъй като сме в едно часово време с Т-я,сутринта вече писах за това и всичко излиза с 1 час по-рано!

хаштагът за новия епизод е #entrikagünlüğü - дневник на интригата

линкове за онлайн гледане...
https://tr.canlitv.services/fox-tv-canli-hd-izle
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

🖌 Екипът на сериала ''Затворник'' се сбогува със зрителите.

за питането на Grace ....
Гирян е била в отбора на Баръш от самото начало!Фърат го е разбрал когато бяха под земята.
Аз гледах епизода онлайн,но с прекъсване,а съвсем малко оттук оттам разбирам какво говорят.
А това го разбрах от рускините във ВК...
ето откъса от ВК...
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna§ion=search&z=video-1884 … _-188449702_10206

# 252
# 253
Привет, дружки!

Благодаря Ви за споделеното!
Радвам се, че сте така активни.

В Турк ру продължавам да не мога да гледам само и единствено „Ябълката” и много ме е яд. Снощи с голям зор изгледах озвучката в някакъв скапан сайт, който много ми засичаше и се налагаше да презареждам милион пъти, а и беше с отвратително качество. Преводачката онлайн обаче ме изкефи. На моменти пропускаше реплики, защото се хилеше като ненормална, а като пяха Кумру и оня Тарджан даже си припяваше заедно с тях. Така се вживяваше, че ми стана симпатична.

152 серия не беше кой знае колко интересна, отдавна не съм го казвала това. Имаше няколко комични момента, но като цяло нищо не се случи. Зейнеп засега много тъпо я включиха в интригата. Поддаде се на тия нашите кучки и се вкара в беля със съпруга си и после отвличания и ред простотии Това вече сме го гледали много пъти.  А номера на Йълдъз да мисли Доан, че е умряла пък дори не ги схванах изцяло. Май искаше да провери дали ще му пука за нея и наистина ли я обича. Ако е само това, получи си отговор Той се хвърли като луд да я търси и разхвърля всички по пътя си.  Умира си нашата Звездичка да си създава проблеми и да си прави живота интересен. Понякога с Асуман са еднакво тъпи.  

На Ендер ще й се окаже доста трудна задачата да превърне симпатичния шушляк Енгин в мъж от висшето общество. Един хубав костюм и прическа наистина  променят човека, но бая работа има още по него. Поне бяха комични моментите с взирането в сметката в ресторанта и с молбата му да й развали 200 лири, за да плати на мъжа на паркинга 80. Но пък показа, че се учи, по-късно раздаваше банкноти с размах.

Създадоха ни очаквания с момента от фрага с пръстена, който държи Доан, а с озета май подсказват, че Йълдъзка ще спаси положението, ако съм разбрала правилно с помощта на Джанер. Ендер, която скоро си спомняше с умиление за приятелството си с Йълдъз във времето, пак без да й мигне окото ще опита да я предаде. Явно никога няма да се промени.

Алтай
бързо ще го изпидуркат от сериала, а уж беше предвиден за любим на Кумруто. Явно наистина ще я събират с Джанерко, а и тази линия ще е по-интересна за нас. Малко ми е сухарест Алтай, нищо че харесвам актьора, а и тези изтъркани линии с отмъщение са ми писнали вече.

Зейнеп ако остане още няколко серии не знам какво ще й измислят. Да идва Алихан да си дерне ризата пред нея и да си я прибира обратно в Америка и това е. Тъкмо вече е свободен.

Бомбата беше накрая на епизода, да видим откъде Енгин познава Йълдъзка или това е просто реакция на мъж, който я хареса от пръв поглед. Макар, че физиономията му беше по-скоро на изненадан, а не възхитен…. Тази вечер ще разберем. И аз съм от тези, които чакат събирането на Доан и Звездата.

Добре, че вече почваме по-рано след смяната на времето, защото днес имах много луд ден, а и нощес съм спала около три часа. Ще гледам да устискам, защото ми е интересно. Да го видим този # дневник на ингригата #…

„За „Затворника” и на мен ме е яд и на мен ми става лошо само като ви чета. еща го погледна, ама не обещавам.

Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 254
Започна...

В ресторанта....след като се видяха Йълдъз и Енгин се запознаха...
Доаан подхвана Йълдъз,че го излъгала за отвличането.Била във вила на Чаатай.Тя си призна какво е станало.

запознаването...Йълдъз попита Енгин да не е брата на Хандан

Кумру  в разговор с Алтай...

=============

разговора :
-Ние наистина бяхме отвлечени и след това избягах.
- Седаи те спаси?
- Не не така...
- А как се озовахте тогава в тази къща и защо сестра ти и майка ти отидоха там?

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 20:33 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт