Отговори
# 330
# 331
# 332
Аз сега изгледах преведен 153 епизод. Направили са всичко, все едно с бели конци съшито. Колко лесно само преметнаха Ендер и как тя се върза. Тия сценаристи защо така направиха.
Ще ми е интересен фрага преведен. Доан как се любува на Йълдъз.

ПП
Намерих с английски субтитри фрага. Йълдъз казва, ако тя/Ендер/ е анаконда, аз съм черна мамба 😂 завършила образование със змийска степен

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:08 от stasha_s

# 333
Добро утро,момичета!

Да започнем деня си заедно с чаша кафе и пожелание към всички
 за благополучие, здраве и щастие във всеки дом !Нека Св. Мина
 закриля и пази нашите семейства и благослови всяка жена!
HeartFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Благодаря за новите снимки,фрагмана и пояснението! Flowers RoseFlowers Tulip

за ''Забранената ябълка''

превод на фрагмана с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-155-seriya.html#frag_1

с озвучка...

https://youtu.be/OeiBZSsz7kM

- Ако тя е Анаконда, то аз съм Черна Мамба! JoyNature Boom

А сега гледай/наблюдавай как съпругът ти изсъхва за друга жена!

За Кумру нищо не дадоха във фрагмана!

Репликите й от края на 154 епизод:
- Ти се ожени за Йълдъз и аз не знаех за това.След това дойде ръка за ръка с Хилял и заяви,
че тя е твоята булка. И аз не знаех за това. Сега ти изгони майка ми от къщата и дори не ме
попита какво мисля за това. Има ли още нещо, за което да не знам?!

Приятен петъчен ден!

# 334
Анакондата 😁 има рожден ден днес.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 10:07 от stasha_s

# 335
Честит рожден ден на Шевал Сам! Тя навършва 49 години! С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов! 🎉🎀🎂

# 336
Здравейте Благодаря за споделеното
Честита да е Шевал

Да хванеш гората

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:58 от dterziiska

# 337
Добро утро,момичета!

за ''Забранената ябълка''

Със закъснение да честитя РД на Шеввал Сам! Balloon

ново
Eда с Ибрахим Селим пътуват заедно във връзка с проекта предполагам...

слушат песен в колата...
https://twitter.com/gazetepaparazzi/status/1591157728294342657

...била е и на мач...

Новият актьор,който влиза в сериала е Emre Kyzylyrmak/Емре Къзълърмак.
Първо бяха писали,че ще е новия партньор на Еда/Йълдъз!

🆕💥 Но после излезе друго инфо,че Емре ще влезе в ролята на д-р Селим Авджиоолу, който
ще спаси Кумру и ще я впечатли много. Момичето ще се влюби в него от пръв поглед.
...и още....
Предполага се, че актьорът ще играе врага на Доаан от Италия, който преди това е наел
Алтай да събира информация. Актьорът може да се появи още в епизод 155! Nature Zap

Аз съм  гледала актьорът в сериала ''Кара пара ашк/Черни пари и любов'' с Туба и Енгин Акюрек!

🆕 💥 Страхувайки се за позицията си и опитвайки се да спаси брака си, Ендер ще изиграе
 голяма игра и ще започне нова интрига, за да задържи Доаан близо до себе си.
Докато е в болницата, Ендер ще разбере, че е бременна! Nature Zap

За Онур ново не е открих за сега,освен новите снимки,но Дари Hug ги е пуснала вече!

Синята рокля на Зейнеп е от марката
A46  Tuvanam, цена — 8 000 турски лири или 26 320 рубли

Желая ви приятна събота!

# 338
Имам чувството, че прекроиха сценария в движение.

# 339
Здравейте, момичета! Hug

Брей, тази Кумру не я оставят да си почине малко. От мъж на мъж я хвърлят. Този като че ли си го представях повече до Йълдъз, но къде ти... Много хубав сериал беше "Черни пари и любов", Злати, гледаше се на един дъх, но беше толкова отдавна, че не си спомням този герой.

Много искам това с бременността на Ендер да е постановка и поредният театър, да не се затормозяват да търсят дете за ролята. Joy

Хич не обичам, когато скалъпват нещата така набързо, много си личи. Но зрителят е адаптивен, свиква с новото положение и продължава да гледа. Аз поне много пъти съм била на косъм да го зарежа, но нещо все пак ме задържа.

Лека нощ, момичета, че се включих по никое време.

# 340
Здравейте,момичета!

13.11. е  Световен ден на добротата!
Нека доброто е всеки ден с нас, а не само днес!
Не всеки може да бъде красив или богат, но всеки може да бъде добър...

Дейзи,
Скрит текст:
Сериалът КПА е от март 2014 год.А аз си го спомням добре,тъй като тогава се роди внучката ми(м.април).А м.май бях на екскурзия в Истанбул с др.момичета и имахме среща с Туба.Писала съм в темата преди време.
Емре К. изпълняваше ролята на Левент и работеше във фирмата на Елиф/Туба.

Да знаете,че проверявам за БГ превод на 154 епизод!

От Еда Едже за РД на Шеввал Сам
„Честит рожден ден, моя партньорке в престъпленията, скъпи моя Шеви, благодаря ти за прекрасното ти приятелство и хиляди благодарности за твоите напътствия в този живот, щастливи години, не се тревожи, винаги ще те карам да се усмихваш! Joy Обичам те! Heart EyesTwo Hearts Ender&Yildiz завинаги, но Eda и Chevy са напълно различни. Innocent ''

Ендер още не е подписала и вече говори:
-Отсега нататък тя ще бди над нашето щастие. Между другото, аз искам този брак да е
истински, Доаан.Аз не мисля,че не съм достойна да се оженя. въпреки Йълдъз.

Нови от Несрин Джавадзаде

Онур нова котка ли има,че е писал:-Добре дошла!

https://twitter.com/Nono44947899/status/1591423044685365249

Скрит текст:
Ruby!!! Onur!!!
Ha? #Mahkum #RubyRose #OnurTuna

Щастлива неделя ви желая!

# 341
Привет, дружки!

Благодаря ви за всичко споделено!

Пак ви догонвам, надявам се да ви настигна някой път.
Вчера догледах „Ябълката” с онлайн озвучката и написах този пост и нещо съм се разсеяла и не съм го публикувала. Не ми е за първи път... Grinning Вероятно пропускам някои детайли от сюжета на сериала, но какво да се прави, нямам време да гледам сериите втори и трети път. Истината е, че въпреки всички обрати и някои нелогичности, до този момент не ми се е искало да престана да гледам сериала. Винаги много ме е забавлявал сериала, но аз нямам конкретни очаквания и не се чувствам разочарована, ако нещо не стане, както го искам. Много ме разтоварват интригите на нашите кучки, които са силно хиперболизирани, но затова пък забавни. Така може да си изкарат и 10 сезона, нищо че все обявяват последен. Ние тук обаче предпочитаме да видим Еда и Шевал и в други роли, така че нека 6 сезон да е последен и да го завършат с добър рейтинг. Ако не стане, рискуван зрителите вече трудно ще ги приемат в нови образи.

Наистина много се смях на последната серия. Отмъщението на Йълдъзка беше в нейния си стил, но успешно. Лошото е, че жените все се прецакват и надхитрят една друга, а мъжете  си остават безнаказани.

Толкова харесвахме Доан като образ, а напоследък се превърна в един Халит №2. 
А Ендера в амбициите си за власт и пари пък става направо смешна и жалка. Зорлем се навря в обкръжението на Енгин и в миналия епизод го убеждаваше, че трябва да станат двойка и са един за друг, а днес говори същото на Доан. Така и така са се събрали, за да натрият носа на Йълдъзка , що да не се оженят…. И минало имат, не е като да не се познават. Доан и той професионалист стана във фалшивите връзки с жени. По три ги върти наведнъж. Абе казах ви – имаме си един нов Халит. А Ендера е толкова отчаяна, че дълбае дъното. Което в настоящата ситуация е обяснимо, защото в момента е без нищо - без работа, без средства, без дом. Едната хитрост й остана, но и тя й изневерява вече. Учителката беше надхитрена от ученичката си. Как само уверено стана и чакаше да обявят че тя е наградената на онова парти, а после й се искаше да потъне в земята ако може. Добре, че Доан я изведе.

Кумру е възмутена от любовния живот на баща си. Много забавно описа пред Джанер как първо е била Ендер, после дошла Йълдъз, след това Хилял.  Нея още не я е разкарал официално и пак Ендер се върнала. Като някаква лоша шега. Забавното е, че дори на Кумру й дожаляло за Йълдъз.

Новият актьор не съм го гледала май, но е много симпатичен. И до Йълдъзка ще стои добре, но явно ще е за Кумруто. Хубавец е, млад и богат и дори да има други мотиви да е до нея, може пък и любов да пламне. Кумруто се е метнала на татко си, един си отива, друг идва, не остава сама. А наш Джанерко пак ще артиса. Явно ще си останат само другарчета в белите и той ще е единствено вярното куче на кака си.

Чакаме нов мъж и за Йълдъзка. Четох че рускините пишат, че искат да върнат Гьокхан Алкан. Вярно много си отиват като двойка, но тоя влак отдавна замина според мен. Не пожелаха да развият историята им. Дано поне новият й партньор да ни хареса. А накрая сигурно пак с Доан ще я съберат, колко му е...

Д-р Джанер без малко да изроди бебето на охранителя, не знам как излезе от ситуацията, важното е че разкри, че Хилял не е бременна. В какви ли не приключения се вкарва заради сестра си, ама нека му.

Бременността на Ендер би била доста комична, чак не ми се вярва. Очаквам това да е някоя партенка или номер от нейна страна. Колкото и да е отчаяна, това си е голяма жертва за жена като нея. Иначе много грозно му се усуква на Доан, направо е смешна. А той върти поредица от фалшиви уж отношения, но с всички си ляга, затова го направиха да си говори сам, нека му. Покрай патилата на баща си даже Кумру си даде сметка, че всички тях се целят в парите и богатството им не им пука за тях. И каза, че ще има нова тактика, вече няма да разкрива фамилията си преди да опознае човека. Сигурно така ще постъпи с новия герой, но вероятно той я познава и има мисия.

Енгин прояви смелост и когато Йълдъз отиде при него, веднага й призна чувствата си.Тя била жената на мечтите му и дори чувствата му никога да не бъдат споделени, не можел да бъде с друга жена и вече е казал това на Ендер. Така на Йълдъз й се изясни картинката и си набеляза бъдещите действия.

Много обичам Севдичка, ама за какво я вкараха отново в сериала като изобщо не участва в сюжета. Само си я гледаме по диванчетата в дома на сестра й.. И аз като Сташа имам чувството, че прекроиха сценария в движение. Не вярвам Севда да се е съгласила на такова безлично присъствие при завръщането си. Но пък ми е приятно да я гледам и не мисля, че ще изгуби от това.

Умрях си от смях с първата закуска на новото семейство [bЙълдъръм[/b]. Съседката такава мила и задушевна обстановка беше създала с прането и пушека. Имаха си и безплатна програма. Ендер сериозно се ядоса, а Кумру и Хандан си умряха от смях. Преобразената Айсел с дрехите на Ендер обаче беше черешката на тортата. А Йълдъз съобщи на бившата си приятелка, че дрехите, които не са се побрали на простора ги е раздала.  И каза, че ако не им харесва съседството с нея, може да напуснат имението й. За капак вътре ги чакаше Хилял с „новината”, че е бременна.  Зле й тръгна семейния живот на Ендер и този път.

Номерът с годежа на Енгин и Зейнеп със сигурност е партенка, така Йълдъзка си отмъщава на враговете си и им натрива носа. Дори за малко, Ендер ще си умре от яд, защото изпусна Енгин и вече се злепостави пред него, а Доан скоро ще й бие шута, след като я разкри. Вече няма и къде да живее, да не говорим че и гардероба и отиде на кино. Серията беше изключително забавна, чакам понеделник с интерес.

Вижте колко е лъчезарна „снахата” Ясемин.
Дано нашия любовчия да не й разбие сърцето.
И аз искам да я гледа в сериал.

Скрит текст:

Приятна неделя, дружки! Flowers Hibiscus

# 342
Привет, момичета,
предвид лошото време вчера успях да наваксам със сериите на ЗЯ.
Отново се завъртя интригата и Ендерица пак ще се жени. Илдъз пак ще отмъщава. Доан едвали не си ляга със всяка от близкото обкръжение....Мен ми радва окото Севдичка - мъничка, като порцеланова  статуетка. Уж влезе като гост за малко но все ми се струва че ще остане.
Само не разбрах кога Ендер успя да забременее ?!? Или тя си фантазира предвид отмъщение ?!?

# 343
.....Само не разбрах кога Ендер успя да забременее ?!? Или тя си фантазира предвид отмъщение ?!?

Ще е забавно  Ендер  да си помисли ,че е бременна , защото  и закъснява  цикълът , а докторът да каже - започват симптомите на климакса ...Imp Joy
Не ми се гледа фалшива бременност , силиконови кореми и ... откраднато бебе . Дано не  завият в тази посока .
Всички млади гаджета ги пускат на Кумру , за Йълдъз - чичаците Frowning1
И аз нещо вече се отегчавам , но съм упорита , захапала съм го /сериала/.

# 344
Ели , разсмя ме с ''бременността '' на Ендер . Сетих се за обратното - в сериала  Връзки с Михаил Билалов и Лилия Маравиля , героинята и Мика отива на гинеколог заради закъснение и очаква да и кажат ,че вече започва менопаузата и , а гинеколожката - ''честито , бременна сте '' Grinning ( 4 дете от 3-ти  мъж ) . А приятелката и ( Ирини Жамбонис ) и вика : "'Аз с едно не мога да забременея а ти вече сто пъти си бременна '' Joy
Неделя вечер е , както винаги ми е тъпо ,че утре пак съм на работа , дават Присъда , а мен нещо не ми се гледат турски сериали напоследък ...
Надявам се да е някаква измишльотина тази бременност и да се разкрие бързо ,че наистина да не влязат в клишето с фалшивия корем и чуждото бебе .
Лека вечер , мили момичета Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт