Отговори
# 525
Здравейте Благодаря за споделеното Честит 8 декември на празнуващите

# 526
С надписи Змийската академия и Когато всеки купува на всеки Коледни подаръци със змии 😁

# 527
# 528
Севда Ергинджи на корицата  на сп.''Блясък за жената'' за м.декември!

Да допълня...Еда и Шевал със сценаристките на ''ЗЯ''...

ПП Дари ,изпревари ме със секунди..Wink

# 529

А Мурат продължава да качва явно стари снимки. Сега се загледах, че има таг 2019г.

# 530
# 531

Онурчо е като клошар Joy
Колко ли трудно е подбрал това  "ансанбълче" ?

# 532
  • На зелено
Облеклото на Онур е ...🙄 Харесвах си го в образа на Алихан и като Алихан, но само дотам. Затворникът не съм го гледала, както и Доктор-Чудо. Съпругът ми гледаше амер.версия и го навивах да гледа турската версия, но не успях.

Сега за ЗЯ. Наистина Севда ми се вижда не на място на общите снимки, някак си има такова излъчване. Другите са едни широки усмихнати, някак си горди с направените серии, а имам чувството, че Севда не се чувства на място. Имаше ли повече изнесена информация защо ги премахнаха тогава с Онур след 1ви сезон? Вече съм забравила какви бяха версиите, освен че те сами са напуснали сериала.

# 533
# 534
Аз също харесвах много Алихан. А екранната двойка Алихан- Зейнеб много вълнуваше. Нямам спомен каква беше причината да ги премахнат, явно се изчерпаха. Според мен Севда не е никак на мястото си сега. Имам чувството , че е в съвсем нова роля.

# 535
Добро утро,момичета!

Мислете за хубавите неща в живота и се насладете на кафето си. CoffeeChristmas Tree

Благодаря за споделеното от вчера! HugTwo Hearts

Севда и Онур напуснаха след 2-ри сезон,а не след 1-ви!До колкото си спомням се писа,че Онур е решил да напусне заради новото предложение за участие в ''Доктор чудо''.И Севда го последва.Така пренаписаха сценария,че двойката заминава за чужбина,а не както в повечето случаи да ги убият.

🆕 Nature FireЕда и Мурат ще участват в новогодишното издание на Гласът на Турция // Програмата O Ses Turkiye

🆕 Кадри от втора серия на предаването "Детектив пред вашата врата" с Еда Едже и Ибрахим Селим

Скрит текст:

Още от фотосесията на Севда за сп.''Блясък за жената''

Нека новият ден ни донесе радост, усмивки и сбъднати мечти!

# 536
Привет, момичета,
огромни благодарности за инфото което споделяте - така изоставайки с гледането винаги съм в час с новите епизоди!
Относно Севда - изглежда прекършена. Все едно няма настроение за нищо. Възможно е да е от неволите в личен план, може пък режисьорите така да искат. Предполагам че парите се били фактора да се върне отново. Виж Онур има нови проекти и не му се връща назад. Аз лично образа на Ферман в Доктор чудо много му го харесвам.  И според мен направи правилния избор - няма цял живот да е Алихан.
Хубав ден на всички ви !

# 537
Аз чак сега гледам Доктор Чудо по БТВ Лейди , защото ми е в удобно време , а и защото вече  бях забелязала Онур в ЗЯ Grinning
На мен също там ми харесва  образът на Онур . Даже  повече от Алихан .
В ЗЯ ми е тъжно за Зайнепчето - майка и и сестра и я подмятат като кукла , за да си угодят на капризите . Ще ми е приятно  да  си намери половинка , но някак ако може да не е "шушляка" .

# 538
Нова снимка в сторито на Онур.

# 539
Здравейте

Общи условия

Активация на акаунт