Отговори
# 720
Феновете започнаха да вадят интервюта с Халит отпреди шест-седем години. Няма нищо ново.

https://www.instagram.com/p/CnHdHRehXot/

Боран в хубава реклама на Ford Puma, но защо този бял потник, защо Flushed

https://www.instagram.com/p/CnH_UJgDben/

От Айбюке

От Ирем и от Енгин - на пианото в балетното студио.

И от Есра пълнолунието

От Бусе и от Бурчин

Клиниката на д-р Туфан Ергенч в Измир - виждат се терасата, името му и телефонният номер, изписани на фасадата.

Като видях заглавието "Клетвата на Ататюрк към Мити: Ти и само ти ще останеш жената на моя живот!", реших, че ще прочета нещо ново, но единственото, което не знаех е за блузата на Мити в музея на Ататюрк.

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/13358738

Онче, не е имало форумна битка. Присмиваха се на актьорите, които участват в "исторически сериали", понеже те турска пропаганда /разбирай на "поробителя, който ни е клал"/ не гледат и никога няма да погледнат. Да, но сега им се налага. Joy И пак имат късмет, "Възходът..." е точно исторически, а не 120-130 - сериен романтичен, вдъхновен от историята. Joy
Очаквах да видя Влад при пристигането му при унгарците, а те направо го усмъртиха. Можеха поне мухите да спестят. Rage
Дали ще има още сезони, много искам да продължи и да разкаже за всички султани - цялата история на империята. Все пак тази година се отбелязва и краят ѝ освен столетието от създаване на Републиката.

И един размечтан поглед към съвремието - такива деца да имаш Joy япончета, връщат се от училище и като пчелички жужат край мама Grin

https://www.instagram.com/p/Cl9H2OBjR7X/

https://www.instagram.com/p/CmNe4KsDXjB/

Да не забравя и това от един профил с интересна идея "Ние диагностицираме типове 🩺
физиономия"
Кенан Учкан /певец/ + Никълъс Кейдж /актьор/ + Полковник Стивън Джоузеф Макгроарти от XI корпус, трета дивизия, 61-ви полк Охайо от армията на Съюза по време на Гражданската война в САЩ = Халит Ергенч

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 02:29 от LU4IQ

# 721
Hearts Добро утро в НЕДЕЛЯ! Щастлив да ви е денят! Hearts

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 09:58 от vera17

# 722

Онче, не е имало форумна битка. Присмиваха се на актьорите, които участват в "исторически сериали", понеже те турска пропаганда /разбирай на "поробителя, който ни е клал"/ не гледат и никога няма да погледнат. Да, но сега им се налага. Joy И пак имат късмет, "Възходът..." е точно исторически, а не 120-130 - сериен романтичен, вдъхновен от историята. Joy
Лу, ясно. Големи глупости са това. Първо- всеки представя историята според своята гледна точка, не са само турците. И второ-  един исторически сериал винаги човек го гледа, знаейки, че може да има пропаганда. Т.е. винаги се гледа критично, с едно наум. Много по-лошо според мен влияят неисторическите, но наситени с омраза, неуважение, преклонение пред силния. Всички ТВ проекти, в които преобладава тормоз над жени, деца, насилствени бракове и т.н. са по- опасни според мен.
И аз съм дискутирала за насилието в исторически филми и съм отстоявала мнението, че там е , така да се кажа, е в рамките на нормалното. Не казвам, че е хубаво, но много по-логично е да има насилие в средновековен филм, отколкото в такъв за наши дни. И продължавам да твърдя, че втория модел са по-опасни, бавно и полека промиват съзнанието.

За белия потник на Боран и аз се позасмях. Grinning Не знам защо така се е нагласил. Grinning

Момичета, ако срещнете превод на разбираем език на "Новогодишна нощ", дайте знак. Засега няма.

Тук е преведен откъс от интервюто с Боран и Алина, в групата на Алина Боз. Развеселиха ме. Grinning
https://vk.com/public209712792?w=wall-214441092_519

Айбюке: „Влюбвам се много бързо и във всичко. Красиво цвете, красиво ястие... Залез. моето куче. Последните 5 страници от любимата ми книга. Градове, които посещавам за първи път. Ето какво е любовта за мен" - превод през Туитър, редактиран от мен. Wink

# 723

"Ещё несколько фото от Хулии ханым из Чикаго 🇱🇷"

"Бергюзар уже в Лондоне, благодарит в своём инстаграме коллектив,
  к кому ходила на процедуры для ухода за лицом "

До утре!.... HeartsHeartsHearts

"

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 16:32 от vera17

# 724
От Берг
"Перед тем, как вернуться, я зашла к своей дорогой Drali Kerim, мы смеялись и веселились , поэтому мы не сняли ни одного кадра, браво нам... Тогда как другие мои дорогие волшебные руки Selin Tukman позаботились о моей коже.
Я готова к лондонскому холоду.
✍ Это место, где я чувствую себя в безопасности и в правильном месте, когда я вхожу.. С 2006 года.. Здесь я сделала свой первый уход за кожей и до сих пор здесь.
С того момента, как вы сюда входите, вы чувствуете себя членом семьи, которая вместе со мной уже много лет, благодаря усилиям, любви и преданности.
Drali Kerim сделала это место красивым и здоровым, вложив свои усилия
Вы будете чувствовать себя безупречно на 100%, в безопасности ...это не реклама.,
Все кто меня знает, знают мою любовь и доверие к этому месту.
Низкая благодарность за все годы напряженной работы.
Пусть все кто был добр ко мне , будет добр и к вам.
Хорошего Воскресенья 🤍" /Вк/

И снимка от Лондон - "Я возвращаюсь мыслями на год назад. Все было так сложно и темно. Каждый раз, когда мне кто-то говорил: «Привыкнешь», я в душе отвечала им одним большим «НО». Никто не слышал этого «но», однако эти две буквы открыли во мне большую дыру. Эта дыра все еще существует, но она постепенно становится меньше. Привыкаю... Я, которая годами пускала корни в другом месте. Ностальгия уступает место волнующим встречам каждый раз, когда я возвращаюсь, всем ценным моментам. Теперь дни не похожи друг на друга, каждый новый день таит в себе сюрпризы." /Вк/

Ще свикне, в началото за всеки е тежко. Sad

Ето и Бурчин вече посвиква с Амстердам

Още от колеги, роднини и приятели

Лили става на две години. Честит рожден ден! Balloon Birthday Balloon

Дисни + ще представи мюзикъла "Алиса" на 10 февруари. Участват Серенай Саръкая, Мерве Диздар, Езги Мола, Енис Аръкан, Шюкрю Йозъйлдъз и Ибрахим Селим.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 01:33 от LU4IQ

# 725
Blue Heart Здравейте! Blue Heart

Хубава неделя от арж. фенове!

... и кадри с Халит от ВВ.

Интериорен дизайн от Oncе Cu$tm.

Зимен колаж с усмихнатата  Аслъ.

# 726

Песента, която слушат Берг, Онур Б. и Айхан

От Бурак К.

Смених единия превод в предния пост.

Онче, всеки ден проверявам за превод, но май ще останем без. Sad От клипчето разбрахме нещичко от сюжета, благодаря! Flowers Hibiscus

# 727
Hearts Добро утро в ПОНЕДЕЛНИК и в НОВАТА седмица! Hearts

"#TBT 📸 Халит Эргенч & Джансу Дере в фильме «Горькая любовь» 2009 г. "

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 15:07 от vera17

# 728
Джейда е опровергала слуховете за раздяла, за развод.

Берг и приятели рекламират участието на Мерве в "Йомер"

От Айбюке

Фенско творчество

# 729
?

"(Видео от Мехмета Эргенча)"

https://vk.com/video136478071_456243857...... Hug

Спокойна вечер!...  HeartsHeartsHearts

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 15:50 от vera17

# 730

Щастлив понеделник! Flowers Four Leaf Clover

Всичко това  беше от аржентинските фенове! Неуморни са.
Но не е само това... Попаднали са на моето видео с усмивките на Халит и...

и т.н... И ... за което много  се радвам! Hands Ok Hand

От Саша.

Допълнение!

Нови снимки на Берг от Лондон!

Стара от Халит и нова от Берг.

И от Саша.

И веднага един много  хубав колаж от арабскит фенове!

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 23:20 от jupetrov7

# 731
Hearts Добро утро във ВТОРНИК! Хубав да е денят ни! Hearts

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 10:04 от vera17

# 732

Дъждът дойде!

Но все пак, според феновете, вторник  е хубав ден, особено с Халит!

Започнаха колажите с вчерашните снимки на Берг.

И още един хубав колаж, но с Халит и Аслъ Енвер от "Вавилон".

# 733

" ВВ на обложката"

До утре!.... HeartsHeartsHearts

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 14:15 от vera17

# 734
И отново фенко творчество!

Чаровната Аслъ през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт