💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Animal Bee

Дени, и аз открих връзка със заглавието точно към този сайт и тъкмо идвах да го споделя. Статията е стара и не казва нищо ново. Вероятно снимката с вестника е фотошоп. Нито един от големите фен профили в туитър не е споделил снимката.

Страхотна е Ханде на последните снимки. Heart Exl И аз имам същото усещане като Гери, някакво спокойствие се излъчва от нея. Дано наистина е така.

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 226
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 227
# 228
# 229
Здравейте Animal Bee

Да раздвижим темата и в очакване на новата реклама за Nocturne, предлагам да споделим любими рекламни снимки на Ханде за Nocturne. 👗

Започвам аз с най-любимата ми снимка. Heart Exl

Не е случайно, че тази снимка беше в заглавния пост на Тема N1 , аз я избрах , а Марги изключително бързо се съгласи. 😏

# 230
Нещо и за Гости. 😊 Като видя и си ги събирам.

# 231
По темата Wink

Gift Heart

Revolving Hearts

Cupid

# 232
  • Плевен / София
Нещо и за Гости. 😊 Като видя и си ги събирам.

Благодаря Heart
В телефона нямам снимка по зададената тема Cry

# 233
Добър вечер момичета!
Да се включа по темата любима снимка на Ханде за Nocturne.
Ето споделям една от всичките макар че всички снимки на Ханде са прекрасни и трудно е човек да избере само една.

# 234
Нямам изявен лидер от снимките за Nocturne, но нека е нещо цветно. Flowers Hibiscus

"Тениската"
Символ на духа и смелостта на нацията, финият дизайн на Jaguar отразява хората и стила на игра на бразилския отбор. Проектирани с мисъл за устойчивостта, тениските са направени от 100% рециклирани материали от пластмасови бутилки.

# 235
# 236
Ханде в медиите

Blue Heart

Сватбата е другата седмица.

# 237
"Cor ad cor loquitur".
Сърцето говори на сърце ❤️

По днешната тема има изключително красиви снимки 💕🌼

Ханде е великолепна 🥰

# 238
Красота в зелено 💚

И нещо за настроение. Видях го и се сетих за питането на Дени дали наистина имало тирове с надписи на задните врати.
Скрит текст:
Искаш да спасиш връзката си и не знаеш какво да правиш? Ние също не знаем, обади ни се за преместването! Joy

# 239
Очакваме с нетърпение сватбата на Башак. Дано нашите се появят заедно на сватбата.

Добро утро момичета! Една чудесна сряда ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт