💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Привет, прекрасни, прекрасни момичета!

Обичам тези хора. Защото освен героите си ни показаха и големите си човешки сърца...и че колкото и различни да са характерите ни, можем да се обединим и горим заедно за добро.
А отсъстващите ☺ вероятно са имали своите ангажименти и лични житейски спънки. 

Много се радвам за
Башак и Чаари.

И друг път съм споделяла колко харесвам чувствителността на Башак и погледа ѝ към света. Тихата, блага доброта на Чаари...

Нежност и красота.
Двама души които пишат история за любовта.  Своята собствена история.

Нека пътят им е така красив и вълшебен, както  в деня в които се врекоха пред света. Да тече като красива песен, с уважение, доверие и вдъхновени крила.

В очакване на нови проекти на любимците ни
ви желая цветна, слънчева, прекрасна есен!

# 556
Ново:

Gift Heart

Инфо:
"Тематичното видео на Керем Бюрсин "Добро утро" достигна 10 милиона гледания."

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 19:02 от mi_si

# 557
  • София
Ханде е харесала в Туитър тази мисъл!

"Който може, не иска,
Който иска, не може,
Който знае, не може,
Създателят,  Той не знае,
И ето как светът става все по-зле..."

Написана през 1529 г. в италианския град Асколи Пичено

Колко си права  Ханде...

А в сторито си в инстаграм е качила снимка с нейният красив залез.

# 558
Добър вечер.
Интервюто на Ханде за списание Мари Клер .
Публикувано от вестник ТВ Сага:
Ханде Ерчел: "Сама постигнах успеха си"
Редица турски и международни проучвания определят Ханде Ерчел като най-популярната актриса от южната ни съседка в момента. Красавицата, която българските зрители наблюдават в образа на Еда в хитовата романтичната комедия „Почукай на вратата ми“, даде обширно интервю за турското издание на списание „Marie Claire“.

Ханде подчерта, че е дължи успешната си кариера единствено на собствените си неуморния усилия и упорития си труд. „Постигнах всичко сама. Дори в най-трудните си дни не си позволявах лукса да се откажа. Понякога се чувствам много изтощена, но в тези моменти се съсредоточавам върху всички неща, за които съм благодарна в моя живот, и намирам сили да продължа“, споделя 28-годишната актриса и признава, че работата пред камера често се явява и нейното най-голямо вдъхновение.

Ерчел разкрива, че когато не е на снимачната площадка, води много спокоен и обикновен начин на живот. „Рутината сред семейството, приятелите и домашните ми любимци ме прави щастлива. Разбира се, популярността ми налага някои ограничения“, изтъква тя. „Рисуването е моят най-добър начин да изразявам чувствата си. Когато рисувам, забравям за всичко останало“, признава още чаровната актриса.

„Мога да изиграя всяка роля, ако сценарият на един проект ми хареса. Не си поставям ограничения в професионален план“, категорична е Ханде. „Моят на модел за подражание е майка ми. Винаги съм се възхищавала на свободолюбивия й дух и способността й да се наслаждава на живота. Взимам пример от нея във всеки аспект от живота ми“, разкрива Ерчел.

Освен като темпераментната Еда, българските зрители познават Ханде и като Селин от „Слънчеви момичета“ (2015), Хаят от „Любовта не разбира от думи“ (2016) и Хазал от романтичната сага „Черната перла“ (2017).

Ханде Ерчел
В момента Eрчел има близо 30 млн. последователи в социалната мрежа Инстаграм и често изгрява на кориците на престижни списания
Тя е родена на 24 ноември 1993 г. в Бандърма, Балъкесир. Баща й е търговец, а майка й – домакиня. Премества се в Истанбул, когато е едва на 17 години. Завършва училище по изящни изкуства, а след това постъпва в университета „Мимар Синан“ със специалност „Традиционни турски занаяти“. Става известна с участието си в конкурса Miss Civilization of the World, който се провежда в Баку през 2012 г. Красавицата успява да заеме второ място, а призът веднага й отваря широко вратите към възможността да пробие в киното и телевизията. Година по-късно привлекателната брюнетка дебютира на малкия екран с ролята на Захиде в историческата сага „Чучулигата“ (2013), в която партнира на звездите на турското кино Бурак Йозчевит и Фахрие Евджен.

# 559
  • София
Кой написа, че това е единствената булка, която не е сменила роклята. Това е втората рокля на Башак.

Когато видях снимката с Мави, в мен всичко се преобърна. Много вярвам, че доброто ще победи. Знам, че Господ е милостив. Вярвам, че това слънчево момиченце ще посреща много изгреви в своя живот...

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 23:25 от БлагаВест

# 560
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 561
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Страницата на "Lemi" е създадена още през месец март. Явно отдавна са го подготвяли и Керем си ни послъгваше. Не му е за пръв път. Satisfied

Sparkling Heart

Хубава седмица ви желая! Nature Sunny

# 562
  • София
Добро утро мили момичета. Пожелавам ви една много лека и ползотворна седмица.  

За всички вас едно прекрасно видео с ХанКер. Да ви припомня! Това не е сцена от сериала, а реална, когато двамата трябваше да заснемат сцената с ваната. Тук всички бяха във фоайето на хотела. Ханде на шега прави знак на Керем да се качва в стаята и да се подготвя за сцената с ваната. Вижте реакцията на Керем...Той определено се смути. Това се случва през есента на 2020 година, когато и двамата упорито твърдяха, че AŞK YOK. Керем никак не умее да се прикрива. А Бамби ще се окаже скрита лимонка. Как фино флиртува.              

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 10:39 от БлагаВест

# 563
Здравейте Animal Bee

Ново от Nocturne. Nature Boom Продължават да ни дават на час по лъжичка. Joy

Днешният монолог
Скрит текст:
Търпение, братле, всичко това ще мине. Безработицата, гладът, несправедливостта, насилието, надпреварата във въоръжаването, дните и нощите на страх и мизерия ще отминат. Неразбирането, нетолерантността, фанатизмът, вечните ценности, задълженията, порядките, законите ще отминат... Каузите, за които ни се иска да работим неуморно и да умрем, ако е необходимо, ще преминат. САЩ и СССР ще отминат както отминаха другите империи, ще паднат както падна Персия, Рим или Картаген. Народите и техните свещени символи ще преминат. Ще преминат армии, войни, граници. Кризата ще отмине, всички кризи. Няма трагедия, която да трае вечно, или купон, който да не свършва. Търпение, братко, въпрос на време е. Всичко това ще отмине... въпреки че никой от нас няма да е тук, за да го разкаже...

# 564

Аууу, това е много готино Grinning Всеки път като го видя и се смея с глас. Ханде е абсолютно невъзмутима, а Керем за малко да си глътне езика от изненада. Поледът му е красноречив, даже думите бледнеят пред този поглед. След изнедата следва смутения поглед, който казва "уф, издадох се, хванаха ни". Сладури, готино е да ги гледаш как се обичат. Става ти едно забавно, нежно, радостно заради тях.

Приятен понеделник и весело настроение за начало на седмицата Heart Eyes

# 565
Привет, момичета,
Прочетох новина/клюка за Ханде, която ми хареса и идвам да я споделя Blush
"Първият частен център за хранене и диета в Близкия изток, собственост на катарци, иска да направи Erçel лице на марката. Нашият актьор, който постигна слава там поради факта, че сериалът, в който участва, счупи рекордите за рейтинг в Близкия изток, вече беше предложен от катарците. Споразумението все още не е подписано, но чух, че те са се споразумели по принцип. Научих и детайлите на проекта. Комерсиален филм ще бъде заснет с Ерсел в Истанбул, за да популяризира центъра. Филмът ще бъде показан в Катар по време на Световното първенство, което започва на 20 ноември и завършва на 18 декември. Така че по време на Световното първенство Катар имаше Хенде Ерсел Вятърът щеше да духа. Като се има предвид, че 1 милион души от цял свят ще дойдат в страната за Световното първенство, центърът също ще направи световното си въведение с Erçel."

# 566
Върти ми се днес в Туитър тази новина, но някак не ми изглежда много достоверна. Дано е вярно и на мен ми харесва клюката, а и обичам Ханде да инфлуенсърства. Satisfied

"Ханде Ерчел, която не нарушава молбата на феновете си за снимки, които всеки ден превръщаха хотелската й стая в цветна градина, раздаде много автографи. Актрисата, която при всяка възможност обикаляше града и художествените галерии в близост до хотела, обеща на феновете си да се върне при първа възможност в Будапеща."

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/mehmet-ustundag/budapesteye-bayildi-42150664

Sparkling Heart

# 567
  • София
Привет! Лека седмица ви желая! Grinning

Спомени 10.10.2021     Heart Eyes

Turkish Grand Prix 2021

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 17:30 от Dilemi

# 568
Здравейте, момичета ❤️
След дълъг ден на ремонти, идвам при Вас 😊💋
Желая Ви страхотна и успешна седмица 💕🔥
Новините за Ханде много ме радват.
Дано да приеме предложението на катарците и ликът ѝ да краси Световното. Това е бих казала достойно предложение за звезда от нейната величина 🔥❤️

Тази седмица Керем е на 5то място в IMDB Starmeter

Ханде е на страхотната трета позиция при положение, че не се е върнала на екран и отсъства от медийното пространство ❤️🔥

Допълвам с още снимки от сватбата на Башак и Чагри 🌺❤️🔥

🌺

# 569
  • София
Колкото и някои таблоиди да недолюбват Ханде, са принудени освен заядливи и лъжливи новини, да напишат и такива, които са реални.  Този журналист, Билял Озджан,  е известен с това, че не обича особено много Бамби. Но явно си вдига рейтинга с такива положителни информации за нея. Знае човека, заради кого ще му се чета сайта.

Цитат
Птицата на късмета кацна на главата на актрисата Ханде Ерчел. Първият частен хранителен и диетичен център в Близкия изток, собственост на катарци, иска да направи Ерчел лице на тяхната марка. (специални новини за Sabah)

Е, тя птицата на късмета отдавна е кацнала на главата на Ханде. Да посочим "Atasay", "ELLE Style"',  "Vogue",  "Marie Claire",  "Nocturne"  и много други.  

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 20:30 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт