Може да съм постигнал някои от тях, но все още има много цели и мечти, които искам да постигна и винаги ще има. Денят, в който не се случва и си казвам: „Добре, Керем, ти го направи, списъкът ти с цели е пълен“, примирявам се, защото без мечти и цели няма смисъл, няма вълнение, нищо, което да ти позволява непрекъснато да се развиваш, което за мен би довело до бездушен живот.”
- Има ли актьор, чийто плакат висеше в стаята ви, когато бяхте дете?
Имах предимно плакати на групи, които слушах много, но имах наистина страхотен плакат на Брус Лий. Мисля, че Жан Клод Ван Дам също имаше такъв (смее се).
- В какъв период си? Как се чувстваш тези дни? Тъжен ли си?
Като цяло съм добре. Благодарен съм, на път съм, но за съжаление, ако вашата среда или светът, в който живеете, не е толкова добър, разбира се, това съсипва вкуса ви. Живеем на невероятна планета,
но за съжаление, системата на живот, която сме създали и за която настояваме като човечество, причинява изключителни щети на нашата природа и ние всички сме изложени на тези щети по някакъв начин. Малко от нас го имат по-лек, повечето от нас го имат много тежък. Мисля, че за тези неща трябва да се говори по-често. Като цяло мога да кажа, че съм в период, в който искам да рискувам. Това е най-добрият съвет, който някога съм получавал: „Вътре в теб се бият два вълка, един добър и един лош, печели този, когото храниш най-много.“
Няма нищо лошо в това да бъдеш планиран там, където е необходимо, но според мен вече сме в неизбежен поток, животът продължава, независимо дали го искаш или не, така че аз не се боря с течението. Имал съм периоди като този, но съм приел, че потокът е ситуация, която превъзхожда и иска вашето благополучие, независимо от всичко. Предпочитам да вярвам в това. Решенията, които вземаме, само определят посоката и скоростта на този поток, но каквото и да се случи, животът винаги върви напред.
- Можете ли да ми кажете особеност, за която хората около вас не знаят много?
Не мога да мисля много за ролята в момента, но ако имам нещо странно, може да е това: има мюзикъл, наречен The Music Man, в който участвах, когато бях на 14. В началото на мюзикълът, има епизод, наречен Rock Island. Това е забързан мюзикъл с шест персонажа, който обобщава главния герой Харолд Хил. Минаха 21 години и сме играли само шест пъти, но все още помня всяка дума от всеки герой.
- Как измервате собствения си успех като показвате, че сте на прав път?
Какво мислиш, че са пътните знаци? Моята представа за успеха стана по-ясна с възрастта и опита, защото успехът е много променлива концепция. Но въз основа на моя опит: Ако това, което правя
вълнува душата ми, носи ми спокойствие и се забавлявам, тогава се чувствам успешен по свой начин. Продуцирането беше моята колежанска мечта и аз я осъществих. Когато стигнете до производствената страна, имате малко повече контрол като продуцент.
- Имате натоварен живот на екрана, как предпочитате да прекарвате времето си, когато си почивате от темпото?
Както казах, продуцентската и производствената страна на нещата много ме вълнува. В свободното си време обикновено работя в нашата продуцентска компания Brave Born Films. Професионалните срещи, производствените процеси са неща, които ми харесват изключително много и естествено отнемат време. Имам рутина, която се върти между моето куче, спортът, моето лично развитие, проекти за социална отговорност и продуцентската компания. Когато не съм в драматичен режим, влизам в рутината да съм в леглото до десет часа вечерта, започвайки деня си в пет сутринта и ми харесва. Но, разбира се, имам и мечти да се изгубя на остров за шест месеца и да прекарам време сред природата.
Не може да се каже, че съм стриктен последовател на модата. Предпочитам да нося това, в което се чувствам удобно. Разбира се, работя с някой, който понякога ме подкрепя, когато става въпрос за стила на поканата, но все пак имаме ясна линия: „Простота“. Все още имам дрехи отпреди 10-15 години и ги нося.
- Бяхме в Portonovi Resort, Черна гора за нашите снимки. Как те накара този град да се почувстваш? Как беше изживяването от снимането?
Бях очарован от природата му. Когато влезете в морето, огромна планина, издигаща се недокосната и зелена пред вас, е нещо, което наистина освежава душата. Грижат се много добре за природата, това много ме впечатли.
- Могат ли срещите с фенове да са изтощителни?
Не гледам на тях като ситуация за справяне или предполагам, че не мисля за тази част твърде много в ума си. Любовта е взаимно нещо и понякога нещата се допълват толкова добре, че някак си те отвръщат със същото. Споделянето на това как се чувстват го прави по-смислено за мен.
Предпочитам да ги виждам като индивиди, а не като маса, така има повече смисъл. Но, разбира се, неизбежно е и има ограничения. Щастлив съм! Може да не е нещо особено, но го приемам смислено, без да го правя голямо.

Май това ще да е цялото интервю, не намерих и аз повече въпроси. 🤔 Кратичко ми се вижда, но колкото - толкова.