💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
„Керем Бюрсин е позитивен, земен и абсолютно забавен човек. Тръгваме на едно приятно пътешествие с актьора, който придружава черногорското слънце с неизчерпаемата си енергия”

Скрит текст:
- Постигнати ли са целите, които си поставихте, когато започнахте да се занимавате с актьорство?

Може да съм постигнал някои от тях, но все още има много цели и мечти, които искам да постигна и винаги ще има. Денят, в който не се случва и си казвам: „Добре, Керем, ти го направи, списъкът ти с цели е пълен“, примирявам се, защото без мечти и цели няма смисъл, няма вълнение, нищо, което да ти позволява непрекъснато да се развиваш, което за мен би довело до бездушен живот.”

- Има ли актьор, чийто плакат висеше в стаята ви, когато бяхте дете?

Имах предимно плакати на групи, които слушах много, но имах наистина страхотен плакат на Брус Лий. Мисля, че Жан Клод Ван Дам също имаше такъв (смее се).

- В какъв период си? Как се чувстваш тези дни? Тъжен ли си?

Като цяло съм добре. Благодарен съм, на път съм, но за съжаление, ако вашата среда или светът, в който живеете, не е толкова добър, разбира се, това съсипва вкуса ви. Живеем на невероятна планета,
но за съжаление, системата на живот, която сме създали и за която настояваме като човечество, причинява изключителни щети на нашата природа и ние всички сме изложени на тези щети по някакъв начин. Малко от нас го имат по-лек, повечето от нас го имат много тежък. Мисля, че за тези неща трябва да се говори по-често. Като цяло мога да кажа, че съм в период, в който искам да рискувам. Това е най-добрият съвет, който някога съм получавал: „Вътре в теб се бият два вълка, един добър и един лош, печели този, когото храниш най-много.“
Скрит текст:
- Как бихте описали гледната си точка към живота: планирана ли е или живеете по течението?

Няма нищо лошо в това да бъдеш планиран там, където е необходимо, но според мен вече сме в неизбежен поток, животът продължава, независимо дали го искаш или не, така че аз не се боря с течението. Имал съм периоди като този, но съм приел, че потокът е ситуация, която превъзхожда и иска вашето благополучие, независимо от всичко. Предпочитам да вярвам в това. Решенията, които вземаме, само определят посоката и скоростта на този поток, но каквото и да се случи, животът винаги върви напред.

-  Можете ли да ми кажете особеност, за която хората около вас не знаят много?

Не мога да мисля много за ролята в момента, но ако имам нещо странно, може да е това: има мюзикъл, наречен The Music Man, в който участвах, когато бях на 14. В началото на мюзикълът, има епизод, наречен Rock Island. Това е забързан мюзикъл с шест персонажа, който обобщава главния герой Харолд Хил. Минаха 21 години и сме играли само шест пъти, но все още помня всяка дума от всеки герой.

- Как измервате собствения си успех като показвате, че сте на прав път?

Какво мислиш, че са пътните знаци? Моята представа за успеха стана по-ясна с възрастта и опита, защото успехът е много променлива концепция. Но въз основа на моя опит: Ако това, което правя
вълнува душата ми, носи ми спокойствие и се забавлявам, тогава се чувствам успешен по свой начин. Продуцирането беше моята колежанска мечта и аз я осъществих. Когато стигнете до производствената страна, имате малко повече контрол като продуцент.

- Имате натоварен живот на екрана, как предпочитате да прекарвате времето си, когато си почивате от темпото?

Както казах, продуцентската и производствената страна на нещата много ме вълнува. В свободното си време обикновено работя в нашата продуцентска компания Brave Born Films. Професионалните срещи, производствените процеси са неща, които ми харесват изключително много и естествено отнемат време. Имам рутина, която се върти между моето куче, спортът, моето лично развитие, проекти за социална отговорност и продуцентската компания. Когато не съм в драматичен режим, влизам в рутината да съм в леглото до десет часа вечерта, започвайки деня си в пет сутринта и ми харесва. Но, разбира се, имам и мечти да се изгубя на остров за шест месеца и да прекарам време сред природата.
- Каква е връзката ви с модата, каква е разликата между преди и след актьорството?

Не може да се каже, че съм стриктен последовател на модата. Предпочитам да нося това, в което се чувствам удобно. Разбира се, работя с някой, който понякога ме подкрепя, когато става въпрос за стила на поканата, но все пак имаме ясна линия: „Простота“. Все още имам дрехи отпреди 10-15 години и ги нося.

- Бяхме в Portonovi Resort, Черна гора за нашите снимки. Как те накара този град да се почувстваш? Как беше изживяването от снимането?

Бях очарован от природата му. Когато влезете в морето, огромна планина, издигаща се недокосната и зелена пред вас, е нещо, което наистина освежава душата. Грижат се много добре за природата, това много ме впечатли.

- Могат ли срещите с фенове да са изтощителни?

Не гледам на тях като ситуация за справяне или предполагам, че не мисля за тази част твърде много в ума си. Любовта е взаимно нещо и понякога нещата се допълват толкова добре, че някак си те отвръщат със същото. Споделянето на това как се чувстват го прави по-смислено за мен.
Предпочитам да ги виждам като индивиди, а не като маса, така има повече смисъл. Но, разбира се, неизбежно е и има ограничения. Щастлив съм! Може да не е нещо особено, но го приемам смислено, без да го правя голямо.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:46 от midnight__sun

# 601

Но, разбира се, имам и мечти да се изгубя на остров за шест месеца и да прекарам време сред природата.

Остров, остров, ма да има и една русалка с дълга коса, дълги крака и дълги мигли, в които с желание  да се оплетеш като рибок в мрежа... Едната част от мечтата си я пожелал той, другата му я пожелавам аз... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 602
# 603
Чудя се, дали човекът избирал облеклото за тази фотосесия, не трябва да си смени професията? 🙈🙈🙈

# 604
Благодаря за превода и снимките ⚘

# 605

Убавецът ни той ... Stuck Out Tongue Winking Eye Gift Heart

# 606
Още един брат се появи. Satisfied

“Kerem Bürsin X Esquire”

Тази ми е фаворит

# 607
  • София

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 13:36 от БлагаВест

# 608
Най-красивата и омагьосваща усмивка ❤️❤️❤️

# 609
Слънце, много ти благодаря за превода на интервюто. Flowers Hibiscus Май това ще да е цялото интервю, не намерих и аз повече въпроси. 🤔 Кратичко ми се вижда, но колкото - толкова. Grinning

На мен ето тази снимка ми е фаворит.

А тази на корицата ми харесва най-малко, не знам по какъв критерий са я избирали. Joy

Тема номер 11 е готова. Промених някои неща, нямам търпение да я видите. Heart Eyes

# 610
  • София

Мястото е квартал Етилер, Истанбул...

# 611
Мики, колебаех се между точно тези две снимки. Корицата...ще си мълча най-добре.Satisfied Материал са имали, можело е по-подходяща да изберат. Но пък тази е запомняща и няма да я сбъркам. Satisfied

Керем и Мехмет са работили заедно във филма от 2014 Unutursam Fısılda/Ако забравя, прошепни.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 14:16 от midnight__sun

# 612
Слънце, много ти благодаря Hug

Керем е в тренда Wink
#KeremBürsin
24.3K Tweets
Gift Heart

# 613

Красива и естествена фотосесия. Освен морската тематика е търсен ефекта на простора, семплото в живота, даже обикновеното ежедневие. Харесвам подобни снимки и видеа на известни личности. С това показват, че не са се откъснали от средата на обикновените хора. Надявам се в живота си наистина да са близко до хората, а не само демонстрация. С обществената си дейност и ангажираност към фондации, Керем явно преживява проблемите на хората жертви на насилие и тн. Снимките му са като на всеки втори човек по света.

След последните събития, снимки и интервюта вече съвсем определено смятам, че между Ханде и Керем няма нищо повече от приятелство. Дори и да се виждат отвреме навреме, любовната връзка между тях е изчезнала или дълбоко скрита.

Не знам дали някога ще се съберат и декларират публично подновяване на отношенията си, но уважението между тях ще остане. И смятам, че така е редно и правилно.

# 614
Ех, бе... Най-голямото вълнение не е самото интервю,а това да се докаже, че между Ханде и Керем няма нищо и няма и да има. 😉

Аз ще кажа само две неща и замълчавам - интервютата на Ханде и Керем от Етилер са от един и същи ден и това може лесно да се докаже. Тирадата за приятелството беше по адрес на Ямур. Керем имаше отделен въпрос за Ханде и отговорът в буквален превод е "Добре сме". Между другото неприемливо е да се използва Мави, за да се изтъкне благородството на Керем. 🤔

Моят личен фаворит е ето тази снимка 😍

Общи условия

Активация на акаунт