💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Смятам, че не трябва да се влияем вече толкова и ако е писано (нали така беше) ще стане.
Гледам на подкрепящите ги в Туитър от забавната страна. Не ги мисля за луди или болни мозъци, а успявам да се забавлявам с тях. Разсмиват ме и ме разсейват, за да не мисля толкова и за житейските си тревоги.
А другите, (Animal Snake) които са заинтересовани открай време повече за взаимотношенията му с Ханде, отколкото за професионалните му изяви..и с тях се забавлявам вече.

Скрит текст:
Малка дразнителка съм. Знам си го.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 15:15 от midnight__sun

# 616
  • София
То и на мен вече ми е смешно. Няма ги, няма ги и изведнъж изпълзяват само, когато трябва да доказват, че с Ханде не са заедно. Вече се чудя, кои наистина са "болните мозъци". Тези, които искрено ще се радват двама влюбени да се съберат или тези, които неистово желаят да са разделени. Не разбирам, какво ще стане, ако са заедно. Нещо нередно ли е. Тази Ханде прокажена ли е та така ожесточено бранят Керем от нея. Това, че се чуват, а сигурно и виждат е чудесно. И не е само, за да разбере за Мави. Виждаме, че имат еднакви навици и вкусове, общи приятели, слушат една и съща песен, по едно и също време в денонощието, лайкват едно и също пак по едно и също време... И това ако е случайно!   Ето това е истинско приятелство. Каква Ямур намесват тук. Момичето съвсем спокойно каза, че те са останали приятели, но не се виждат и чуват.  И ще кажа, че при такава силна любов, няма как да са само най-обикновени приятели. Защото, когато се чуят или видят, винаги ще изплуват в съзнанието им онези прекрасни незабравими дни. Ако го правят, това значи, че са мазохисти. Любовта им въобще не е истинала. Напротив, това приятелство ще ги привърже още повече.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 11:34 от БлагаВест

# 617
Flowers HerbПривет и от мен!
Няма да влизам в излишни полемики ... ,
само ще споделя ... Сър Антъни Хопкинс :
Направете живота си безопасно убежище, в което се допускат само хора, „съвместими“ с вас.
Не сте отговорни за спасяването на никого.
Не е ваша отговорност да ги убеждавате да се променят.
Не е ваша работа да съществувате за хората и да им давате живота си!
Заслужавате истински приятелства, истински ангажименти и пълна любов със здрави, проспериращи хора.

Решението да се дистанцирате от вредните хора, ще ви даде любовта, почитта, щастието и защитата, които заслужавате."

# 618
едно следобедно поздравчве Wink

Gift Heart

# 619
  • София
Привет! Grinning
Слънчице, благодаря за интервюто. Hug

Красива и естествена фотосесия. Освен морската тематика е търсен ефекта на простора, семплото в живота, даже обикновеното ежедневие. Харесвам подобни снимки и видеа на известни личности. С това показват, че не са се откъснали от средата на обикновените хора. Надявам се в живота си наистина да са близко до хората, а не само демонстрация. С обществената си дейност и ангажираност към фондации, Керем явно преживява проблемите на хората жертви на насилие и тн. Снимките му са като на всеки втори човек по света.

Мнението ми за фотосесията е сходно с това на Дени Flowers Hibiscus  Красива и естествена фотосесия.  Аз бих добавила и семпла, обикновена. И дрехите са избрани, за да подчертаят това. Само "блестящия"  тоалет от корицата е в малко противеречие, но сигурно са търсили играта и отражението на слънцето, вятъра, небето, водата... Grinning

А по другата тема...Кой каквото иска да мисли и си фантазира, стига това да не вреди по някакъв начин на Ханде и Керем.  Искаме или не, те завинаги са свързани с това, което изиграха и преживяха при снимането на SCK и след това пред очите на милиони. Дори и да останат в живота само като Еда и Серкан! Grinning  
Хейтърите трябва да се примирят! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 22:44 от Dilemi

# 620
  • София
Цитат
"През очите на Керем"

Един прекрасен Керем

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 17:14 от БлагаВест

# 621
Слънце, благодаря за превода на интервюто ❤️
Аз също очаквах повече от снимките и гардероба. Може би на HD ще имам друго впечатление.

Красива Гамзе ❣️

Скица ❣️

Старо, но златно от Ханде ❣️

Линде, този лайк е стар и се опасявам, че Ханде го премахна през февруари ❤️ Това не означава разбира се, че един ден няма да се върне...

# 622

Слънце, благодарности и от мен Flowers Sunflower

# 623
Снимките излязоха с хубаво качество. Определено сега ми харесаха повече.

# 624
Леле съвсем различно изглежда, когато качеството на снимките е добро 👀❤️

# 625

"Дъщерите" на Керем първи се разписват Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Напредваме в тренда Wink Trophy
#KeremBürsinEsquire
93K Tweets
"LEMI"
5,689 Tweets
Kerem
30.8K Tweets
Hande
8,761 Tweets

# 626
Приключвам деня с пожелание да Ви гледат така, както Чанер гледа Гамзе ❣️

Лека от мен 😍

# 627
Специален поздрав за нашия сингъл Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Revolving Hearts

# 628
  • София
"ДОБРЕ СМЕ!" - това казва Керем на въпроса за Ханде.
Спокойна съм след този отговор на Керем.

И Неслихан, екранната майка на Керем, не пропуска да лайкне новата му фотосесия.

# 629
И тази снимка се появи с хубаво качество

Фокс отново напомнят за SCK. Съвпадение ли е , че винаги се включват, когато нашите герои са в тренда? 🤔 Сега като се замисля, може и да не е умишлено, понеже те почти всеки ден са в тренда. Joy
Спомняте ли си кога ЕдСер започнаха да се сближават? Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт