💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София

П.П.  Една новина излязла от Бирсен Алтунташ!

"Tims&B ще заснеме телевизионния сериал #İçimdekiYabancı за разстройството на множествената личност за новата година. За главните роли се споменават Бурак Дениз и Ханде Ерчел. Сериалът ще се излъчва по Fox TV."

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 23:43 от БлагаВест

# 631

П.П.  Една новина излязла от Бирсен Алтунташ!

"Tims&B ще заснеме телевизионния сериал #İçimdekiYabancı за разстройството на множествената личност за новата година. За главните роли се споменават Бурак Дениз и Ханде Ерчел. Сериалът ще се излъчва по Fox TV."

Ехааа, това е много готино ако е истина. За Бурак вече бях чела, че новата му роля ще е за човек с биполярно раздвоение на личността, но това за Ханде е новина за мен. Дано да е вярно 😃 Ще е интересно да ги гледаме отново във вече по-зряла възраст, с повече опит и развит талант.

# 632
  • София
И аз ще се радвам. Ханде и Бурак са много добри приятели. В предаването на Ибрахим, когато я попита, с кого предпочита да събира пари от земята, тя без да се замисли избра Бурак. Допълни, че с него това ще се превърне в много забавна игра. Ако това е вярно предчувствам, че ще направят много добра роля и двамата.

# 633
Съжалявам, аз много обичам Ханде, но не смятам, че трябва да се събира с Бурак. Не одобрявам постъпката му към Нил и не мисля, че е редно да получава главна роля. Надявам се Ханде да не стане изкупителна жертва в разчистването на неговия имидж. Искрено се надявам да не приеме и да я видим с нов партньор, с когото не е играла преди.

# 634
Честно казано, не ги искам в проект заедно по 3 причини:

1. Вече е играла с него. Да, интересно е да снимат заедно няколко години след "Любовта не разбира от думи", но има достатъчно други опции.
2. Изцепката им с Нилпери и алкохолът, за който навсякъде пишат. Не знам кой е крив и кой е прав, но не се говори за тях с хубаво.
3. Бурак има заснет сериал, който чака да бъде излъчен по Нетфликс. Партньорка му е Серенай и със сигурност ще има излишни сравнения.

Ханде да си претегли плюсовете и минустите от евентуално партньорство с него в момента и да си решава. Историята на първо четене изглежда интересна. Ще гледам, но само ако ми хареса. Ако не, ще следя тук, Туитър, отделни клипове, фрагмани и така. Същото се отнася и за Керем. Насила не става при мен.

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 12:16 от midnight__sun

# 635
Не одобрявам постъпката му към Нил и не мисля, че е редно да получава главна роля.

Мисля, че случаят с Нил и Бурак е силно преувеличен и раздухан от медиите. Какъвто и пиянски скандал да е имало, нещата са представени много едностранно. Освен това беше описана само една част от случилото се без да е ясно как е започнал скандала.
В края на краищата нещата стигнаха до съд. Дори и Бурак да бъде осъден за действията си, това не е причина да не получава главни роли. Талантът му на артист е безспорен. Без значение дали новината е истина и Ханде избере да играе отново с Бурак, той ще продължава да бъде талант и да прави големи роли.
Всяка може да бъде щастлива да играе с него.

# 636
Съжалявам Дени, няма как да се съглася.
Грубостта към жена и алкохолът не трябва да бъдат толерирани. Може би първо съдът да си каже думата и тогава да работи. Утре случаен пиян може да се доближи и да дразни в дискотека сестра, приятелка или близка. Пак ли е преекспониране? Или е само когато засяга известна личност? Надявам се Ханде да бъде мъдра и да не предизвиква нова вълна на хейт към себе си.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 00:41 от Анонимен

# 637
Съжалявам Дени, няма как да се съглася.
Грубостта към жена и алкохолът не трябва да бъдат толерирани. Може би първо съдът да си каже думата и тогава да работи. Утре случаен пиян може да се доближи и да дразни в дискотека сестра, приятелка или близка. Пак ли е преекспониране? Или е само когато засяга известна личност? Надявам се Ханде да бъде мъдра и да не предизвиква нова вълна на хейт към себе си.

Не оправдавам пиянството и агресията на никого. Само мисля, че в този случай се преувеличава. Още повече, че тук у нас и изобщо на балканите мъжете когато се напият започват да си мерят силите с други мъже. Точно заради тази особеност мисля, че нещата не са били както ги представиха. Просто мисля, че мъжете с Нил и Бурак са се скарали, а тя го отнесе. Ако съм на мястото на Нил бих се замислила какви мъже имам около себе си. Колко до Бурак, ако наистина има проблеми с алкохола трябва да се лекува сериозно. Не си заслужава да удави живота и таланта си в чаша с уиски.
За конкретния случай съдът ще се произнесе и ако има наказание за Бурак, ще си го понесе. Другото е работа и нищо повече. А и не е ясно дали новината за Ханде е истина. Тази журналистка често използва лъжи в сайта си.

# 638
Добро утро.
Прекрасна сряда ви пожелавам.
Този месец и Ханде и  Керем ни радват с прекрасни фото сесии.

# 639
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 640
Добро утро, момичета 😍

Няма да дълбая много по темата, но мисля че Нил и Емре нямаше да търсят записи от охранителни камери ако е за нищо.

Другите причини поради които съм резервирана към това партньорство, са следните:

1) Според мен чисто професионално за Ханде е по-значимо да опознае работата с нов партньор.
2) Ханде заслужава да работи в дигитален проект, а не да зависи от турската рейтингова система. Успехът на СЧК може трудно да бъде повторен, а Фокс канселират сериали на 6ти епизод.
3) Ханде трябва да търпи постоянните сравнения със СС и не виждам защо трябва да преминава през такъв стрес.
4) Всъщност никой няма да се интересува от сценария и усилията ѝ, защото на дневен ред ще бъде съдебния процес на Бурак. Това ли чакахме като фенове цяла година?
5). Ревността на Дидем: Алина много добре я опозна по време на Марашлъ. Ханде опозна ревността на Бушра (по - ранната бивша на Бурак) по време на сериала, който много харесвате. Така я опозна, че се триха снимки от сериала в Инста. Не съм сигурна, че Ханде трябва да преживява същото за втори път, когато може просто да се наслаждава на работата си.

Много обичам Ханде и се надявам разумно да премери плюсовете и минусите. Тя заслужава пресата да говори за нейната работа, а не за изцепките на екранния ѝ партньор. Заслужава хората да похвалят нейните усилия, а не отново да я сочат с пръст и да попива негативните реакции от грешките на други хора. ❤️

Лично за мен с по-голяма тежест са горните факти отколкото идеята, че някога преди много години стояла добре на екран с актьор в романтична комедия.
Ханде стои добре с всички.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 09:35 от Анонимен

# 641
  • София
Привет! Flowers Hibiscus Хубав ден ви желая! Grinning

"Някои ще идват при теб, други ще си отиват. Не тичай след тях. Който иска, рано или късно ще си тръгне.
И ще остане само този, който наистина трябва да е близо до теб."
от мрежата

Интересен разговор за евентуално партньорство на Ханде отново с Бурак. Доводите на Гери звучат много убедително. Дано Ханде вземе най - правилното и подходящо за нея решение. Sunglasses

# 642
  • Кърджали
Честно казано и аз съм резервирана към евентуално партньорство с Бурак Дениз. Причините вече да изброени, няма да ги повтарям. Но според мен Бурак трябва да постои малко без работа, та да има време да осмисли че като не можеш да пиеш, няма да пиеш. В момента не мисля че е подходящ партньор за която и да е актриса, не само за Ханде.

# 643
  • София
По темата за Ханде - Бурак сам раздвоена. Не подкрепям такива изцепки и пиянски изпълнения. Но се опитвам да не смесвам работата на даден артист с личния му живот. За това, което е сътворил си има закони и съд. Нилпери ще го съди и ако докаже, че е виновен, Бурак ще си понесе наказанието. Това да му бъде за урок. Но това пък не означава, че той трябва да бъде лишен от правото на работа. Надявам се, че искрено съжалява за постъпката си. Прочетох, че лично и е поднесъл извинение, но тя е отказала да го приеме.  Двамата ще се срещнат в съда.

Прочетох, че всички артисти, които са сключили договор с Disney са обвързани и с един задължителен проект с FoxTV,  защото Disney притежават FoxTV. Затова всеки артист трябва да заснеме по един филм или сериал и за последният. Така направи и Енгин Акюрек. Може би, затова са предложили на Ханде този проект. Дали тя ще приеме, тепърва ще разберем. През 2020 год. тя отново беше пред общ проект с Бурак Дениз. Тогава се появи това предложение да участва с Керем в СЧК. Ханде беше на ръба да откаже на Керем. Добре, че той беше настойчив и направи всичко възможно да играят заедно.

Малко да поразвеселим темата. Една фенка на шега коментира, че това момиченце може би е истинска дъщеря на Керем. Толкова много прилича на него...   

# 644
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам💜
Ново от Ханде свързано с Атасай

в пресата HandeErçel ✨
„С красотата и популярността си Ханде Ерчел е едно от най-предпочитаните имена за марките, които да играят в рекламите си...“

Л
И едно стори на Керем от сутринта

хаштагът #KeremBürsinEsquire достигна, повече от 161 000 туитове и беше актуална тема в 6 държави.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 15:38 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт