💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 10/

• 51 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много е красива

С Керем са много активни тези дни

# 646
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Я гледай ти, един път и "Труд" нещо позитивно да напишат.

https://trud.bg/%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5-%D0%B5%D1%80%D1%8 … 1%80%D1%85%D0%B0/

Ханде Ерчел отново е на върха

Великолепната актриса Ханде Ерчел е една от най-обсъжданите турски актриси. Феновете се интересуват както от работата й в сериалите, в които участва през последните години, така и от личния й живот. Наскоро Ханде беше класирана на първо място в списъка на "10-те най-красиви мюсюлманки в света", съставен от известното онлайн списание FillGap News. Актрисата има над 29 милиона последователи в социалните мрежи. Тя значително увеличи броя на феновете си след излъчването в чужбина на „Почукай на вратата ми“.

Хаштагът #KeremBürsinEsquire

• Беше обект на 157 хиляди туита.
• Влезе в общия дневен ред на страни като Турция, Испания, Италия, Алжир, Русия, Албания и Египет.
Говори се за него в повече от 25 страни.
• Осигурени бяха 24 милиона 900 хиляди взаимодействия

Едит: Линде, според мен на Бурак му трябва една пауза. Да мине историята с Нилпери, делата (ако се стигне до такива) и да си обърне сериозно внимание на състоянието. Със сигурност скандали от този тип биха му се отразили зле на кариерата, фенбазата, желанието на продуцентите да го ангажират за роля и рекламодателите. Сериал си има готов, който да се излъчва в този период. Няма да изчезне съвсем. Като се о***ш (с извинение) е хубаво малко и да се покриеш. Така поне си мисля, че е най-правилно.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:09 от midnight__sun

# 647
# 648
Привет!
Докато подготвят нови проекти Ханде и Керем продължават да получават признание за "Почукай на вратата ми". Grinning

Хадне Ерчел и Керем Бюрсин са финалисти за втора година в категорията „Най-добър неиспаноговорящ актьор“ на наградите PRODU 2022 за „Sen Çal Kapımı“

Победителите се избират от вътрешно жури и ще бъдат обявени на 9 и 10 ноември на виртуалната гала.

# 649
  • София
Вчера се е чествал световният ден на момичетата. По този повод Coocie Center е изпратил много специална красива торта на малката Мави. В семейството на сестрата на Ханде се е провело малко тържество. Говори се под сурдинка, че на него са присъствали Ханде и Керем.

Това определение за химията между Ханде и Керем е толкова точно. Надали мога да го кажа по-добре.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:59 от БлагаВест

# 650
Гугъл ми превежда статията така:
„Заради своята красота и популярност, Ханде Ерчел е едно от най-предпочитаните имена за реклама на различни марки. Прекрасна актриса, която спечели 800 хиляди турски лира с марка дрехи през 2020 г., тази година сключи сделка със същата компания за 2 милиона лири. Ханде, едно от най-популярните имена в последно време, и е една от знаменитостите, които успяха да превърнат славата си във възможност. В допълнение към красотата си, известната актриса, със своите 29 милиона последователи в Instagram, които карат марките да тичат след нея, почти създаде свой собствен фондов пазар през годините."
Gift Heart
Аутфитът на Ханде от днес Wink

Sparkling Heart

# 651
  • Плевен / София
Точно за Гости се сетих и аз 😆
Момичета, настъпвате ме по мазола... Амнезията на Серкан за мен е забранена за гледане. Веднъж ми беше предостатъчно.

# 652
  • София
Много приятна изненада от Ханде!
Нашата Бамби става рекламно лице на "Porsche". Скачаме след Land Rover на следващо ниво!

https://twitter.com/ercelarchives/status/1580230874108690433

# 653
Линде, май не е тя .... Wink утре в 13 часа ще стане ясно със сигурност Sunglasses

В очакване все пак....., какво са ни приготвили от NocturneXPorsche  Wink

Gift Heart

Малко ретро Wink

# 654
Най-големият успех, който можете да постигнете в живота е, когато някой си помисли за вас, да се усмихне... ❤️😍

Добър вечер Simple Smile

https://twitter.com/Alessandra2314/status/1580056092851458049?s= … ffeVOwDMFot1KrO5g

Цял ден имам много работа и едва сега имам възможност да погледна новостите около Ханде, Керем, темата тук и всички останали любопитни нещица, които служат за почивка и забавление.
Споделили сте всички красиви снимки на двамата и така всичко е концентрирано на едно място, благодаря Heart Eyes
Снимката горе е от един туйт, с който са пожелали "добро утро", но според мен тази мисъл може да се сподели по всяко време на деня.
И за да не съм съвсем валат, направих един забавен колаж със снимки от инстаграм.

Добре са се получили трите възрасти на снимките.
Който ги е правил има чувство за хумор и се е забавлявал чудесно. Grinning

Ето още един красив и забавен колаж на двамата сладури Heart Eyes

Както в една друга тема споделих, няма никакво значение какво се случва в истинския живот на двамата, за феновете ще си останат обичана, жадувана двойка.
Години наред ще се правят и споделят подобни снимки.
Това е магията на киното и телевизията, създават приказки, които понякога са по-хубави от реалността.

# 655
  • София
Дени ще ме извиниш, но ще ти открадна този колаж. Наистина великолепно се е получил.

Аз пък попаднах на един съвсем различен Керем. Тук е от сериала "Точно така" с Нилпери. Много му отиват тези плитчици на Керемчик. Доказал се е, че за него няма невъзможна роля. Голям сладур е.

Това момиче от Москва празнува рождения си ден с Керем.
Е, не с оригинала, а с неговата проекция...  И това е нещо.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 10:50 от БлагаВест

# 656
Добро утро момичета!
Чудесен четвъртък ви пожелавам.
В страни от ХанКер, зетя на Ханде  Джанер има нова прическа?

# 657
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 658
Добро да е 🙃

Харесванията в страницата на FOX в Туитър (това е от вчера, но сега като проверих са с около 500хил. нагоре) hahaha В полза на нашия сериал са най-много, а е приключил преди повече от година.

# 659
Добро утро Animal Bee

Nature Boom

Да се изкажа и аз за проекта с Бурак. 50:50 съм. Grinning Ще съм много щастлива да ги видя отново в общ проект, но като че ли сега не е най-подходящият момент наистина.

Марги, колко сериала пуснаха и спряха Фокс след SCK ? Искат отново такъв успех, ама няма. Joy Усещам някаква маркетингова стратегия тук , сякаш използват клипчетата от SCK за реклама на профила си, като влезем да лайкнем SCK белким видим и някой друг клип от друг сериал, може да проявим интерес. Joy

С говоренето човекът превъзхожда животното, а с мълчанието превъзхожда себе си. Paul Masson

Слънцето и Луната Nature SunnyNature Moon

Общи условия

Активация на акаунт