💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 556
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Вестерос
Под кой ник е писала Елица или мненията ги няма вече?
Няма ги, метлата беше светкавична.
А защо е изтрито?

МОЖЕШЕ ДА СЕ РЕДАКТИРА САМО от модератора, ама то е най-лесно да се трие. Трябваше да стои, ако наистина е тя, да се види колко ѝ е акълът.

# 1 156
4 годишния ми син като видя близък план на Веселина само каза
"Тате, тая е много грозна"

# 1 157
Да не е Жени от участието и в Сървайвър, когато беше на 18, 19 години някъде?
жени на 19 имаше огрооомен бюст, не е тя Joy

# 1 158
https://youtu.be/-fL-PCuXCbg
Неделчо се вихри 😂

# 1 159
  • София
След снощния потресаващ епизод, държа да отбележа, че и аз самата изпаднах в потрес - от престъпно невъзпитаната простакеса Зорница и от наглата егоистка Елица. Тези ги зачеркнах с плътна червена линия на момента и се надявам съвсем скоро да не оскърбяват повече слуха и зрението ни. Какви хора са и къде са расли за мен си остава пълна загадка. Сякаш са хванати директно от гората.
Алекса не го харесвам особено, нещо в началото не ми направи добро впечатление с подвикванията си към водещите, иначе явно не е лош човек. Но и като възможности не е кой знае какво, средна работа в най-добрия случай. Снощният му избор, независимо дали е личен или под давление на продукцията, не говори за мъжество и достойнство.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 15:15 от Reinа

# 1 160
Визитката на Жени от Сървайвър: https://www.youtube.com/watch?v=knNY3piwM5c&ab_channel=lamerxxxbg

Доколкото знам плувкините са плоски, но при нея не е такъв случая.

# 1 161
Малко потрес 🤪 (не е спойлер):
Скрит текст:

На тази снимка Зорница прилича на представител на малцинствата.
Напомня ми на героинята от "Ти телевизор ли ще викаш уе ейй"

# 1 162
Хахахахха! Жестоко! Satisfied
Чакаме и за влизането на Веска!

# 1 163
Доста е различна Евгения … много нахакана за 18 годишна . И тогава и сега не ми е симпатична .

Браво на Неделчо , много забавен и точен 😁

Тепърва започвам да гледам по-задълбочено , но от беглите ми наблюдения … много ниско ниво тази година .

# 1 164
  • London
Визитката на Жени от Сървайвър: https://www.youtube.com/watch?v=knNY3piwM5c&ab_channel=lamerxxxbg

Доколкото знам плувкините са плоски, но при нея не е такъв случая.
Толкова е била и плувкиня значи.🤪

# 1 165
Абе от към силни играчи тази година, и особено женския каст с малки изключения е доста високо.Защото три сезона жените са мъка и гола вода с едно, две изключения.Ама тия сълзливи истории малко развалят картинката, и разбира се на Тупарев глупостите,ама те всяка година са едни и същи ,така че не съм изнандана.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 15:34 от *Аня*

# 1 166
  • Стара Загора
Не вярвах, че може да ми стане по-противна, но успя.

# 1 167
Доста е различна Евгения … много нахакана за 18 годишна . И тогава и сега не ми е симпатична .
Тогава в Сървайвър имаше доста по-нахакани и опитни от нея.

# 1 168
Чета и се забавлявам! Не издържам, с 10 страници назад да напиша. Ако се окаже, че в поста, който се смята, че е на Елица, има неверни неща, не е задължително да е авторът трол. Може умишлено. Аз например, знам хора, които когато се ядосат, пускат неща, които съвсем нямат допирна точка с истината. Усетих нещо искрено в този пост, но си беше простотия отвсякъде. Така, че Елица може да е писала тук, но нещата, които е твърдяла да не са верни. Общо взето тук също не я хвалят, малко хора се опитват да я защитят, защо да не си поиграе с "тълпата".

# 1 169
Да, точно това и аз казвах, че единственият вариант да е Елица, е да пише умишлено погрешна информация- видяхме й територията между ушите, може да си мисли, че реално си прави услуга. Нали я спрягат за финале гранде, така хем отрича, че е победител, хем защитава Алекса. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Не знам дали е възможно да е толкова тъпа все пак, мисля, че е трол.

Общи условия

Активация на акаунт