💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 328
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Браво на Безстрашните, забравих да ги поздравя. Поредна тяхна победа. Този път победиха категорично с огромна преднина.
Пъзела е много лесен, така че сините нямат шанс. Ще са на съвет.
Въпросът е дали ще изгонят Касим или ще се изложат.

# 1 396
Според мен тя видя, че шамандурата е далеч и реши да се пусне за нея, за да улесни Гого. Касим къде плеска парчетата на промото не е истина. Големи адмирации към Гого- чудесно де справя. Безстрашните и те супер се справиха. Те май нямат слаб плувец. Някой който не е толкова добър - да, но не и слаб. На видим днес как ще се наредят нещата за сини и червени. Касим симпатичен  или не само спъва отбора и според мен не е за такъв формат. Даже взе да ме ядосва леко.
Браво и на Веселина приятно изненадва с предстовянето си. А Георги е като хала във водата.

# 1 397
  • София
Половината сякаш участват в някакво извратено състезание "Куци, кьопави, сакати". Даже не е смешно вече, за какъв дявол са взели такива неможачи? Вярвам, че и физически подготвени хора биха могли да правят скандали и панаири, не е като да не сме го виждали.

# 1 398
Ако се разровя в мненията си през годините ще открия, че основната ми критика към продукцията не е за нагласени игри, не е за вкарване на ненужни участници, а за неравностойното разпределение на участниците в отборите. Мъжете при жълтите са феноменални, жените също са убийствени, досега не е имало толкова комплексен отбор, дори при Прабългарите в първи сезон имаше слаби звена като Велислава например.  Поне сложете по един удавник във всеки отбор малко от малко да имат смисъл подобни любими за мен щафетни битки.

# 1 399
Банда, здравейте! Изгубих първите 5 минути, някой може ли да ми каже какво е станало с Алекса и защо Гайтанов е вън?
След всяка битка на Резервите, имат съвет, там Алекса имаше имунитет, а ако другите двама бяха гласували, резултатът щеше да е 1:1, така че той еднолично със своя глас избра отстранен да бъде Гайтанов.
La Vikinga, благодаря! Коментарът ми на това би бил нещо, което ще прозвучи недобре, ще го спестя и само ще кажа, че от такъв народ съседски, трябва да се пазим, винаги съм го виждала в ежедневните примери.

# 1 400
Ама каква царица на пъзелите, бе, Димо?! Недей, че звучи все едно ѝ се подиграваш....

# 1 401
  • София
Алекс поправя след Касим, той отново бърка с пъзела.

# 1 402
Оф, това пъзел ли е, божееееее

# 1 403
Ако Гайтанов влезе при сините и имат кой да им решава пъзелите ще са топ племе, доста версатилни за всякакви игри. И крякащата, ако излезе също няма да е зле

# 1 404
  • София
Леле, не мога да повярвам, че на супер-елементарен пъзел червените дами ще изгубят 2 минути преднина.

# 1 405
Мирослава това пъзелът не върви го каза сякаш казва спечелих 6 млн от тотото. 😀😀😀

# 1 406
Айде Червените ще са на съвет май.Алекса да се готви да влиза  Laughing

# 1 407
Тя Алекс по-добре реди от Касим! Да я пускат нея и да му кажат чао.

# 1 408
  • София
Алкександра реди наравно с Касим, въпреки че сигурно ще кажат, че той се е реванширал на племето.

Браво и на мислителките на Роден, толкова си могат.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 00:53 от La Vikinga

# 1 409
  • Другата България
Ако Гайтанов влезе при сините и имат кой да им решава пъзелите ще са топ племе, доста версатилни за всякакви игри. И крякащата, ако излезе също няма да е зле
Гайтанов отпадна.

Колко е важно кой е с Касим.
Отново ще кажа - страхотна Фейгин, страхотна.
Пак ме подведоха с промото, но съм доволна.
Мечтата на Елица се сбъдна.

Общи условия

Активация на акаунт