💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 270
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 165
Merri, много съм съгласна с теб. Въобще цялостното и' поведение е на една класна и стилна дама, дано не ни покаже друга страна, но според мен това не може да се изиграе, или си го носиш или не.

Куков дори и да е дразнител, вероятно е, не смятам, че на възрастни хора над 18 години отива подобно поведение - точно на гимназиален тормоз ми прилича.

П.п. А, любимият аватар се завърна Joy Tyler, неотдавна се чудих няма ли да се появи Ана Мария.Grinning

# 166
Червените са с огромно самочувствие,но наистина извън Мирослава не виждам никаква мисловна дейност да не кажа, че сумарното IQ е двуцифрено число. Като цяло тази година спортягите са яко нискоинтелигентни.

# 167
Много са тъпи Непобедимите, нали уж са много щастливи, че Куки го няма, а пак не спират да говорят за него и да го обиждат. Жоро ми е много хлъзгав.

Мани ми опротивя, какви са тези интриги? Наясно ли е, че е още в играта, защото оцеля на битка с топченца? Касим и той, пъзелист бил, не знам си какво, а се о*ра на два пъзела вече. Единствено първия нареди, защото знаеше как. На елементарната риба много се изложи.

# 168
  • София
Това е най-слабото червено племе в историята. Не случайно са сложили там Елица, за да изпъква. Само че тя не го прави.

# 169
Мислех, че в племето на "Безстрашните" има само един женомразец, а те се оказаха двама. Колко жалко, че за поредн път именно в това предаване ставаме свидетели на унижението и психическия тормоз над една жена, който очевидно води началото си от връзката на двамата, и не е от този формат. И на всичко отгоре целият този gaslighting и guilt-tripping е представен като защита. Човек, който омаловажава половинката си, кара я непрестанно да се чувства виновна, глупава, уверява я, че на никого не му пука за нея, всички само я изпозлват, заради красотата ѝ, защото само това може да им предложи, и само той я оценява, е психологически насилник.

И ако Лефтеров е толкова сигурен, че бившата му приятелка е толкова наивна, какво говори това за него самия и за обявилия се за най-дълбокомислещ участник - Филип, и неуспеха им да я привлекат на тяхна страна. Или Мирела човек със собствено мнение и не е толкова глупава, за колкото бе обявена, или въпросните двама мислители са просто некадърни.
Нали? Как не ги е срам, да се опитат да създадат контра коалиция

# 170
Генчо, не Куков отдели много време на Елица, а Продукцията.

# 171
  • София
Явно от продукцията не ни показват много неща или лъжат и мажат яко.

Пак четки за Елица. Сега от Генчо

Мдаааааааааааммммммм

# 172
Само аз ли не виждам откъде изведнъж този boost  към Елица за сила, за финал….

# 173
Опааа червените "умници" се усетих за Алекса.

# 174
Тия мъжете от червените  може и да не излезнат чак толкова тъпи.Виждат накъде отиват нещата Sweat Smile

# 175
  • София
Трета доза четки за Елица, сега от мама Мирослава. Иска Елица да е на финал. А ти за какво си там? Ти финал не искаш ли?
След този епизод дотук, коефициентът за победа на Елица вече е 1.30

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 04:47 от Diavolo

# 176
  • Другата България
“Тя все пак е жена, не може да бъде пример за подражание“......
WTF?
Гената трактора е дъно, дъно, дори не си струва да си чупя маникюра по клавиатурата заради тоя!

А, усетиха се за Алекса.

# 177
Тия така ги нищат тия коалиции и гласувания бетер нашите политици са ХD

# 178
Ахахаха Виктория Simple Smile Пушката се опитва да гръмне, но упсс .. засечка Simple Smile

# 179
  • София
Змията как е омаяла Евите.

Общи условия

Активация на акаунт