💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 974
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 280
Започвам да си мисля, че Касим не се представя в игрите според силите си. Плуването му си заслужаваше подигравките, но пък не се ли бавеше повече от реалното.

# 2 281
  • Другата България
Скучен епизод.
Предвидим.
Хубавото в него беше само победата на Касим.
Честито на Гошо, и чакаме ...аз поне Елина при сините.
Ще догледам все пак, но нещата са ясни.

# 2 282
Мхм, плуване.
Играта е напълно по мярка за Георги.
Очаквам победа за Георги с огромна разлика.

# 2 283
Искам Вели да се спаси, Георги да отпадне и на негово място да влезе Елина. Алекса се прибира у тях (у Елица на поилка) и Елица три дена хълца и не се съвзема. Елина бави червените и те отиват на реката, а сините в резиденцията се тъпчат до пръсване.

# 2 284
  • Варна
Браво на Касим . Определено изненада с представянето си. Simple Smile

Предпочитам Велислава да отпадне. Ако чуя още веднъж " яж хора" вероятно ще се скрия под дивана. Надявам се това да е краят за нея в играта. Simple Smile

# 2 285
  • София
И гумите са еднакво тежки, предполагам... Close

# 2 286
  • Sofia
Хъмм дали пък няма да сготвят Гошко, ще спестят от храната, не друго! 😂

# 2 287
Ето, това ни липсва досега - двойка във формата, ама сладка двойка, не като Алекса и Елица (между другото да са живи и здрави и много да се обичат, че доста негативизъм ще отнесат. Всичко е игра в крайна сметка, нека не го забравяме).
И мен Велислава не ме дразни и дори смятам, че виковете и'  често дават резултат. Не искам да си тръгва... и Георги не искам да си тръгва.... и Алекса не искам да влиза... въобще - много тъжно.

П.п. Касем малко ме изненада... сякаш не беше съгласен с номинациите си, та и засегнат дори, явно и на него му липсва самооценка. Да не говорим, че на пъзела Фейгин му казва за една част, че не е там, той я мята там обаче без въобще да се замисля. Аконе беше Фейгин и този опит щеше да му е неуспешен.

# 2 288
Всъщност сините ги бави Цветан, а не Касим.

# 2 289
Много неравна битка с тази гума

# 2 290
Горката Велислава няма никакви сили, много ми е жал. Аман вече от такива битки с ясен край!

# 2 291
  • София
Мдааа, както и да завърши битката, все кофти...

# 2 292
Ох, яд ме е, че Касим се спаси..

# 2 293
Сега Каси ще се надуе като пуяк 🤣🤣🤣Не мога просто 🤣🤣🤣

# 2 294
  • София
Ето, това ни липсва досега - двойка във формата, ама сладка двойка, не като Алекса и Елица (между другото да са живи и здрави и много да се обичат, че доста негативизъм ще отнесат.
Мислех, че когато Витомир Саръиванов каза, че ще има бивша, настояща и двойка, която се е зародила в предаването, има предвид Цветан и Виктория. Smile
--
В промото ни разкриха резултата от битката, за кой ли път.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 23:23 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт