💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 873
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 475
За мъжете е смешно най-красив да избираме.
"Кой ни харесва най-много", или "Кой ни допада най-много" или нещо подобно да е?

# 2 476
  • София
Слънцезащитата наистина е много важна и не само на плажа. Има причина медицината да се развива. В "Сървайвър" предоставят на участниците слънцезащита, заедно с водата и дажбата ориз.

# 2 477
  • София
Изгледах епизода и ви изчетох този път преди да пиша.

Първо поздравления за Елица и Касим.
Играта беше много подходяща за Елица предвид ръста и. Бях убеден, че ще спечели. И веднага отписах Георги, но момчето се държа колкото може. Може би това беше една от малкото игри (на пръстите на едната ръка са) на които Касим имаше шанс да остане в играта. В случая по-малкото килограми си казаха думата. На Вели пък ръста и попречи. Тя и Жоро не бяха за такъв тип игра. Елица не беше длъжна да пуска победата. Има и една стара поговорка - бий за да те уважават. Но можеше да си спести приказките за храната на резиденцията. И така да дразни Касим. Георги и той и пригласяше. Спомних си обаче, че в сезон 2, Тодор в една такава ситуация се отказа, за да даде шанс за награда на изтерзан от реката участник. Не помня кой точно беше.

Да видим дали Звезделина ще издаде Мирослава. Засега уж се съгласи със Зорница да си траят, за да няма нов раздор и скандал в племето и да нарочат снахата. Но според мен ще използва този коз в ръката си преди един бъдещ племенен съвет, тъй като ще търси защита и гласове. Ако Георги с тези 150 гроша не мине в лагера на Елица, то кой знае какви драи няма да има. Иначе става сложно. Най-застрашени за гонене в племето са: Веселина, Мирослава и Звезделина. Много важно ще е, кой ще е новия капитан при червените. Може би Генчо ще се опита да прокара Аспарух. Като цяло е много сложна ситуацията в това племе. А и Георги не може да го разбереш. Сменя настроения и нагласи със скоростта на плуването си. Има само две ясни неща. Генчо и Пух са 2 гласа и Елица и Мирослава също 2 гласа. Все пак си мисля, че около Генчо ще има повече хора като гласове.

В битката за елиминация като видях правилата, веднага отписах Велислава. Тежестта на гумата трябваше да е съобръзена с килограмите на двамата. Имаше и гребане и стрелба със сила необохима за опъването на ластика на прашката. И наистина, Георги дръпна много в началото, но си беше изнервен и припрян и това можеше да му изяде главата срещу някоя по-силна и хладнокръвна жена, да не говорим за мъж. Но се радвам, че остана. Бях за него и мисля, че ще по-интересно с него в играта. Интересно ми е как ще се развият нещата с Фейгин.

Всичко най-хубаво на Велислава. Раздаваше се за племето си и мисля, че излиза с чест и достойнство от формата.

Не знаех това за Станка Златева. Още една причина да не харесвам борците. Има нещо сбъркано в тях изначално, не знам... Симеон беше приятно изключение с любовта си към соколите и кучетата.
Може би това се дължи и на мутренските години през 90-те. Но като чуя борец и веднага правя тази много лоши асоциации, та човека отсреща трябва да положи много усилия, за да ми стане симпатичен, какво остава за нещо повече.

# 2 478
Да си кажа аз моя мистър ИВ- Валери!От това,което виждам засега-освен,че има хубава глава и тяло,е свестен и не приказва много,огромен плюс за един мъж 🤣🤣🤣.Ако имаше и едни +10-15 см,щеше да е върхът.
Мистър БФ на ИВ твърдо Гого.
Първи подгласник на Валери е Филип,въпреки,че е малко ръбат и има смешно лицево окосмение много лови окото. Втори подгласник -Илиан.
В дъното са ми Пух,Гената,Гошката, Цецо,Касим.
Куков не го възприемам сериозно,но е симпатяга. Също и Чакалов и Лефтеров( при все.че не мога да го дишам)
Относно Златната Станка,имах друго мнение. Но имах “щастието” лично да се уверя какъв кофти човек 😤,и това за котенцата изобщо не ме учудва.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:13 от Viliiv

# 2 479
  • Sunshine state
Велислава има пигментни петна, а не косми над устната си. Специално обърнах внимание вчера. Имам приятелка със същия проблем, не са косми определено.
За мен най-хубави са Филип, Гого и Алекса. Останалите не ми харесват. Най-зле по мое мнение са Илиян, Генчо, Аспарух, Цецо и Касим. Не харесвам напомпани, брадати батки, които ако не си направят кола масла на гърба, ще прилича на родопско одеяло сиг. (Генчо и Аспарух), а другите от изброените са си грозни по моите критерии.

# 2 480
Нов подкаст с Иван Гайтанов, много интересни неща споделя и интересно мислене, който иска да гледа Simple Smile + Боксов спаринг накрая https://youtu.be/IkoJk8Lkwfk Абонирайте се за канала ми, ако са ви интересни подкастите и тренировките с хора от Игри на волята.
Поздрави от Чакала Simple Smile

# 2 481
  • София
Забравих да спомена, че продукцията за пореден път се изложи, защото показва двоен аршин. След като не си дал никаква награда на Филип и Илиян, то нямаш право оттук-нататък да даваш награди на който и да било за победа в номинационна битка. Най-малкото не трябваше да споменат думата грошове. После защо всеки се съмнява в тях. Ами ето заради такива идиотски хрумки!

Плюсчета и минуси при мен след седмица 3:

++
Гого и Фифо
Като Гого за момента ми е на 1 място с лека преднина пред Фифо

+
Чакалов, Валери, Жени, Михаела, Ралица и Мирела (Безстрашни)
Илиян, Фейгин и Мани (Супергерои)
Генчо, Аспарух и Георги (Непобедими)

=
Веселина, Звезделина и Зорница (Непобедими)
Лефтеров (Безстрашни)
Цветан и Виктория (Супергерои)

-
Мирослава (Непобедими)
Касим (Супергерои)
Алекса и Елина (Резерви)

--
Елица (Непобедими)

Сериозни размествания при мен.
Вече имам и графа с два минуса. Честито на нейния единствен член! Сефте слагам двата минуса този сезон. Надявах се, че няма да се налага тази година, но уви...
Мирослава от върха падна на дъното с почти нулеви шансове за реабилитация. Така става в ИВ и никой не ти е виновен, сам си го правиш... Явен слугинаж към участник и саботаж. Даже си мислех да я пратя при господарката и...
Алекса също слезе на минуса, заради постъпката си с Гайтанов и побутването на продукцията с имунитета. После го изкараха стратег, хахахаха. Че то беше много сложен избор, дам...
Веси, Звезди и Вики ми се изкачиха нагоре. Същото се отнася и за червените мъже, защото защитиха племето си! Трите червени жени на равното са с единия крак на плюса. Зорница е хейтвана тук, но за мен е добричка (но е първосигнална и това и прави лоша шега понякога), добра е в игрите, а си има и тактика. Интересна е. Лошото е, че някак си не може да се изказва и да ни убеди в това което прави.
Жълтите всички съм ги окичил с плюсчета. Лефтеров също ми е с единия крак на плюса. Добряк е, ама малко ми се струва, че хитрее в игрите. Нека все пак да има поне един за цвят и разнообразие от жълтите на равното. Иначе ми харесва и той. Изобщо - топ племе!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:27 от Diavolo

# 2 482
Здравейте, моят принос относно мъжкия външен вид:
На мен като мъже най- ми харесват определено Лефтеров и Валери. Говоря за външен вид строго. Гого и да ми е фаворит, е леко изписан сякаш, не мога да го обясня, но предпочитам предните двама. И двамата имат страхотни очи между другото, а Валери има едни от най- хубавите кафяви очи, на които съм попадала- изразителни, големи, топли.Той не говори много- сякаш с очите си говори повече. 😂😂😂  Чертите му се пропорционални, но в същевременно мъжествени и има страхотно тяло. Въобще казано, Мирела има вкус. 😅

# 2 483
  • София
Diavolo, Веси не си включил в класацията, както продукцията не я включи в епизода. 😭😅

Edit: Видях я, не знам защо я търсих при "Резерви", извинявай. Дори заслужено се е изкачила нагоре. 😁 Мани 1.0. could never.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:32 от La Vikinga

# 2 484
  • Дубай
Въобще казано, Мирела има вкус.
Много ми е интересно как ще завъртят там нещата, дали наистина има някаква свалка или.....Май доколкото чета в нета тя, Мирела все до Валери била, та може верно да се е случило нещо по-сериозно.
Интересно и за Георги и Фейгин ....кви хубави трепети само

# 2 485
Има, няма свалка... Обаче си личеше, че Лефтеров нищо не знаеше снощи на лайфа, преди промото.

# 2 486
  • Дубай
Има, няма свалка... Обаче си личеше, че Лефтеров нищо не знаеше снощи на лайфа, преди промото.
от къде е този лайф ....ИГ ли! Благодаря предварително!

# 2 487
Михаела е отговаряла на въпроси в иг..
Като човек с който в останала най-близка е отбелязала Ралица 🤭 ..
Ще очаквам да видим с Джаферович какво е станало.

# 2 488
Михаела е отговаряла на въпроси в иг..
Като човек с който в останала най-близка е отбелязала Ралица 🤭 ..
Ще очаквам да видим с Джаферович какво е станало.
Предполагам, че Жени я е пуснала по пързалката в един момент на играта Simple Smile
Не бих се изненадал.

В момента Жълтите са най-добре окомплектованото племе и не очаквам особени сътресения при тях до момента когато останат само две племена. Тогава ще има сериозно разместване на пластовете.
Иначе полюсите в племето и гравитиращите за първата фаза на играта са ясни при тях.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 16:47 от Bengun

# 2 489
  • София
Дами, време е за лов на мъже!
Ето и обещаната уикендска анкета с много тестостерон и слънчев загар. 😊
Като по поръчка и навън се показа слънце и постопли малко. Отпусна ми се сърцето и дадох още един допълнителен 4-ти глас в сравнение с женския избор.

Общи условия

Активация на акаунт